עבור לתוכן

איזו תוכנת 3D כדאי להתחיל ללמוד ? Maya VS 3dsmax VS BLENDER

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם, אני חדש בתחום והחלטתי שאני רוצה להתחיל ללמוד תנושא של עיצוב תלת מימדי.

עם איזו תוכנה כדאי להתחיל? יש תוכנות אחרות שמומלצות (מהסיור בפורום קלטתי רק את השמות של התוכנות האלה)??

אני אשמח גם למדריכים. תודה לכולם

פורסם

בלנדר לא נמצאת באותה קטגוריה של Max ו- Maya שהן תוכנות מקצועיות לגמרי, למרות שזו נראית תוכנה לא רעה להתחיל איתה.

אני לא יודע איך היא ב- character animation, אבל רוב האנשים שלומדים לבד לא מגיעים לזה בשנתיים הראשונות.

אם אתה באמת רוצה ללמוד - קח ספר, או - אם אתה יכול להרשות לעצמך - קח קורס.

פורסם

אל תתחיל עם Blender, אולי היא חינמית, אבל היא מאוד מסובכת. ו-Maya ו-3DSMax גם לא מומלצות למתחילים, כי הן תוכנות מקצועיות.

פורסם

זה שהם מקצועיות לא אומר כלום

פורסם
  • מחבר

יש אולי תוכנה מומלצת למתחילים כמוני? או שאין ברירה צריך לקפוץ למים העמוקים של 3D studio max וחברותיה?

פורסם

תתחיל ללמוד ישר עם תוכנה יותר מיקצועית .... כמה שיותר יותר טוב....

תחפש מדריכים וכל תנסה כל מיני אפשרויות עד שתלמד.. אין טעם לתחיל בתוכנה למתחילים... כי בכל מיקרה מתי שתעבור יהיה לך קשה להיתרגל לתוכנה המיקצועית....

תעשה לך חיים קשים עכשיו אבל זה ישתלם לך....וכך גם אתה חוסך זמן!

פורסם

זה שהם מקצועיות לא אומר כלום

בטח שזה אומר, כמה שהתוכנה יותר מקצועית היא יותר קשה, בעיקר אם אתה מתחיל.

MandariNa, נסה 3D Studio Max, היא נראית כמו תוכנה טובה להתחיל איתה אחרי כמה תמונות שראיתי, פשוט תשתמש ב-Tutorials.

פורסם

לתוכנות כמו MAYA יש הרבה יותר מדריכים גם.

אני התחלתי להשתמש בה היום, לא ממש מסובך אני כבר יודע ליצור צורות להשתמש בבמפ מפינג וטקסטורות, תאורה...

והתחלתי רק היום...

אני מאמין שתוך פחות מחודש אני יתחיל לעבוד בצורה מקצועיות יותר (לנסות ליצור תמונה\מודל).

זאת הצורה הראשונה לי, אין לי מושג מה זה אבל זה לא רע להתחלה :lol:

[attachment deleted by admin]

פורסם
  • מחבר

טוב תודה אנשים, נראה לי אני אתחיל עם 3dsmax.. לא שיש לי איזו העדפה פשוט השם שלה מושך אותי :)

רק בקשה אחרונה, אם אפשר אתרים עם מדריכים אני ממש אשמח!! תודה שוב

פורסם

אני חושב שהיא פחות ידידותי למשתמש ממיאה.

פורסם
  • מחבר

אני חושב שהיא פחות ידידותי למשתמש ממיאה.

אחי אפשר בבקשה לינק לתוכנה הזאת, מיאה? וגם אם אתה יכול לעשות טובה לרשום פה את האתרים של המדריכים שלך.

אני מודה לך

פורסם
  • מחבר

תודה לך

פורסם

בבקשה.

אם אתה צריך עוד מדריכים תקרא את הת'רד שפתחתי,

יש שם גם ל-3D מקס.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים