פורסם 2005 ביוני 2520 שנים שלום לכולם,לפני כשלושה חודשים קניתי מחשב חדש-AMD ATHLON 64 BIT 3000GIGABAYTE K8NF-91GB RAM GEILGIGABAYTE GEFORCE 6600GTהמחשב עובד ברשת עם מחשב נוסף-פנטיום 3,דרך ראוטר עם מודם מובנה מחברת EDIMAXהמחשב תותח,עובד מעולה בהכל,פרט לבעיה אחת גדולה-כשאני מנסה לשחק במשחק רשת(חינמי או לא),המחשב נתקע אחרי כמה דקות משחק ולא מגיב לכלום-צריך לעשות ריסט.ניסיתי המון משחקים-ENEMY TERRITORY,BATTLEFIELD 2,CALL OF DUTY ועוד,ובכולם הבעיה קיימתכמובן שפתחתי את הפורטים של המשחקים גם בפיירוול של ווינדוס וגם בפיירוול של הראוטרהתקנתי את הדרייב הכי חדש של NVIDIA וגם את הדיירקט הכי חדש יש לי,ועדיין יש את הבעיהניסיתי לשחק במחשב השני-הפנטיום 3,ושם הכל עובד בסדר גמור!כלומר שהבעיה היא כפי הנראה במחשב החדש ולא בראוטר או באינטרנט,נכון?בקיצור,אם למישהו יש עצה או פיתרון להביא לי-בבקשה! תעזרו לי!תודה מראש..
פורסם 2005 ביוני 2620 שנים אסור להקפיץ! אתה חדש אז הפעם רק אזהרה פעם הבאה ינעל..תמתין בסבלנות עד שמישהו שיודע יקרא, ואם אף אחד לא ענה כנראה שאף אחד לא יודע ואז גם ככה הקפצה לא תעזור
פורסם 2005 ביוני 2720 שנים הבעיה היא בדרייברים של הלוח אםתמחק אותם ותתקין את אלה http://www.hwzone.co.il/pafiledb/pafiledb.php?action=file&id=303
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.