פורסם 2005 ביוני 2520 שנים שלוםמתי בדיוק תתקיים הבגרות הנ"ל? האם היא מחר או ביום שלישי? (שימו לב שזה חלק ב')אודה למי שיענה ואם אפשר גם להביא קישור לדף שבו נמצאים כל מועדי הבגרויות (כולל זאת)
פורסם 2005 ביוני 2520 שנים יום ראשון 26.06 - היסטוריה חלק א' (כיתות י' לרוב). לא יודע איזה שעה, נראה לי 9:00 בבוקר.יום שלישי 28.06 - היסטוריה חלק ב' (כיתות יא' לרוב). 9:00 בבוקר.
פורסם 2005 ביוני 2520 שנים מחבר לא קצת מאוחר מידי לשאול?...חח כן פשוט התבלבלתי בין שני החלקים..בכל מקרה אני יודע את החומר בגלל שלמדתי אותו למתכונת..ותודה למי שענה
פורסם 2005 ביוני 2520 שנים לכל מי שלא יודע, מחר הבגרות בהיסטוריה חלק א' לכיתות י' משעה 9 עד 11 בבוקר. על כמה הגישו אתכם?
פורסם 2005 ביוני 2520 שנים 100 אבל לחלק ב' חלק א' זה עוד נחמד כזה... קצת אנטיוכוס, קצת הרצל, קצת מלחמת חפירות. הכל בקטנה החלק השני שואתי במלוא המובן. כמות ענקית וממש מוגזמת של חומרים על פרק זמן קצת עם סיבות\תוצאות לכל דבר פעוט. ליחידה המסכנה הזאת צריך ללמוד יותר מל5 יחידות פיזיקה :'(
פורסם 2005 ביוני 2620 שנים מישהו פה מהמר בנוגע לחומר? אם כן, תרשמו מה אתם לומדים. הכוונה להיסטוריה ב'. 90 בלי ללמוד את השואה בכלל ;D
פורסם 2005 ביוני 2620 שנים תקופה שנייה: גרמניה בימי הרייך השלישי, מלחמת העולם השנייה והשואההיריבות בין ארצות הברית לברית המועצות וראשית "המלחמה הקרה"המאבק של היישוב היהודי ושל התנועה הציונית להקמת מדינה יהודית עצמאיתיחידת גישור: המזרח התיכון ומדינת ישראל בשנות ה-50 וה-וזהומספיק ל90+
פורסם 2005 ביוני 2620 שנים למישהו יש את המיקוד ???אני חייב כדי לדעת על מה להמר, במתכונת הימרתי למדתי בערך חצי מהחומר במשך 5 שעות ספיק ל85, אני חייב את המיקוד
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.