פורסם 2002 ביולי 2423 שנים יש לי פנטיום 3 עם ג'יגההרץ אחד.האם כדאי לי לעשות אוברקלוקינג, ואם כן על איזה HS/F (רצוי זול מאוד) אתם יכולים להמליץ לי?ואין לי ממש הרבה כסף, אז אם אין פתרון זול ובטוח (שזה הכי חשוב), אני אוותר.אני גם לא אעשה אם אין סיכוי לשיפור גדול בביצועים.
פורסם 2002 ביולי 2423 שנים יש לי פנטיום 3 עם ג'יגההרץ אחד.האם כדאי לי לעשות אוברקלוקינג, ואם כן על איזה HS/F (רצוי זול מאוד) אתם יכולים להמליץ לי?ואין לי ממש הרבה כסף, אז אם אין פתרון זול ובטוח (שזה הכי חשוב), אני אוותר.אני גם לא אעשה אם אין סיכוי לשיפור גדול בביצועים.המעבד שלך לא יכול להגיע רחוק, והשיפור בביצועים של OC למעבד כזה יהיה מיזערי.
פורסם 2002 ביולי 2423 שנים מחבר אני גם לא אעשה אם אין סיכוי לשיפור גדול בביצועים.אין.מה אין? אין סיכוי לשיפור רציני בביצועים? למה לא?
פורסם 2002 ביולי 2423 שנים כי אתה גם כך נמצא במהירות אפיק של 133, ומעבדי פנטיום 3 1000 לא היו אוברקלוקרים טובים מפני שהם היו כבר הקצה של הקצה וכשאינטל ניסתה להוציא עם אותו סטפינג מעבד מהיר יותר הוא פשוט התרסק והיא מכרה מעבדים עם מתח יותר גבוה(הרבה יותר גבובה) והכל היה כדי לנסות להתחרות בAMD שבזמנו עברה ראשונה את מחסום ה1 ג'יגה הרץ.
פורסם 2002 ביולי 2523 שנים עם כבר אנחנו בנושא...כדאי לי לעשות אוברקלוק?יש ליAMD Duron 1200DDR 256GA-7DX plus, gigabytegeforce2 400 mx 64 mbטמפרטורת המעבד שלי בהדלקה זה 43טמפרטורה במארז 25-28יש לי מאורר שהוספתי מתחת לסי די רוםועוד מאורר בצד (עשיתי חור בשבילו) שניהם מכניסים אוירהמארז סגור...הוא כרגע עובד על 100 BUSבקיצר... אני חושב שהבנתם את התמונה כבר יש לי מחשב שמתאים לאוברקלוקאבל אני לא יודע לאיזה ביצועים הוא יכול להגיע והעם כדאי לי...תודה מראש
פורסם 2002 ביולי 2523 שנים עם כבר אנחנו בנושא...כדאי לי לעשות אוברקלוק?יש ליAMD Duron 1200DDR 256GA-7DX plus, gigabytegeforce2 400 mx 64 mbטמפרטורת המעבד שלי בהדלקה זה 43טמפרטורה במארז 25-28יש לי מאורר שהוספתי מתחת לסי די רוםועוד מאורר בצד (עשיתי חור בשבילו) שניהם מכניסים אוירהמארז סגור...הוא כרגע עובד על 100 BUSבקיצר... אני חושב שהבנתם את התמונה כבר יש לי מחשב שמתאים לאוברקלוקאבל אני לא יודע לאיזה ביצועים הוא יכול להגיע והעם כדאי לי...תודה מראשאם תצליח להעביר אותו למהירות אפיק של 133 אתה תהנה משיפור ביצועים ניכר.
פורסם 2002 ביולי 2523 שנים יש לי ג'אמפר על הלוח... שמעביר ל133וגם איזה תוכנה שבאה עם הלוח...אני אנסה...תודה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.