עבור לתוכן

Heatsink + Fan {The Real Question) Thanks

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

זה לא קשור אני בחיים שלי לא קניתי מפנדס, אבל - לא סתם הם מוכרים אותו ביותר יקר, למה שיפסידו??? אתה חושב שזה מה שהם רוצים דובי הקואלה האלה???

פורסם

vulcano 6cu

אפשר גם את ה + אבל זה מיותר.

מה שאני אמרתי עולה איזה 50 שח ויעשה את העבודה.

שמעתי לא מזמן ש אזטק רוצים ליבא את המעבדים החדשים והמהירים של AMD עם כזה קירור ולא הזבל שיש היום.

מעניין אולי אביחי יתקו אותי או יאשר את זה.

הם כבר עשו את זה לקבוצה מסויימת של מעבדים שעדיין מגיעה OEM, אני חושב שאלו מעבדי דורון - פשוט בכמה חנויות החליטו להרוויח עוד כמה גרושים על לקוחות ומכרו להם מעבדים עם מאוררים פחות טובים במקום הוולקנו 6 כדי למכור אותו ולהרוויח עוד כמה שקלים.

חוץ מזה, רב מעבדי AMD מגיעים היו בגרסאות RETAIL בלבד עם מאוור של AMD שהוא גם די דרעקי.

פורסם

*לא קשור לנושא*

מה זה היט סינק?

פורסם

החלק הזה ממתכת שנמצא מעל המעבד (בין במעבד שלך למאורר ).

פורסם

תודה :)

מה זה עושה?

במה זה עוזר?

פורסם

מקרר את המעבד

פורסם
  • מחבר

יותר נכון, כמו בפיזיקה - יותר שטח משמע פחות חום. ולכן צלעות הקירור בנויות ממתכת שמוליכה חום והחום מצטבר בה.

***עריכה***

התבלבלתי בין שטח לנפח התכוונתי לשטח, איך אני יסביר, למשל חדר קטן קטן - תפזר בו חום עם מפזר חום של החורף אתה תצלה שם אבל אם תעשה זאת בחדר גדול יותר החום יהיה פחות. אתה מסכים איתי???

פורסם

כמעט כל מתכת מוליכה חום - תכונה של מתכות.

זה בנוי ממתכת שמוליכה חום טוב.

ומה הקשר לנפח ?

מה שכן נכון זה שטח פנים - השטח שנוגע במעבד הוא מקסימלי ושטח שעליו המאורר זורק אויר הוא גם מקסימאלי.

פורסם
  • מחבר

התבלבלתי בין שטח לנפח התכוונתי לשטח, איך אני יסביר, למשל חדר קטן קטן - תפזר בו חום עם מפזר חום של החורף אתה תצלה שם אבל אם תעשה זאת בחדר גדול יותר החום יהיה פחות. אתה מסכים איתי???

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים