עבור לתוכן

עודכן - באיזה ביטורנט אתם משתמשים ? (הסקר)

באיזה BT אתה משתמש 120 הצבעות

1. 1. באיזה BT אתה משתמש

• Azureus
    • BitComet
    • BT++
      0
    • BitTornado
    • BitTorrentExperimental
      0
    • BitTorrent
    • Shareaza
      0
    • ABC
    • אחר

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

פורסם

מספרים!

הכי עדכני בעיקרון זה 2302 אבל יש גם את הבטא הכי עדכני שהוא 2303B15

2.3.0.2

אוסיף ואומר שניסיתי בעבר את BT++ שלא מצא חן בעיני ולאחרונה ניסיתי במקביל גם את ABC, בכלל לא אהבתי אותו, חוסר features משווע.

מ-Azureus אני מרוצה עד הגג.

פורסם

הבעיה הזו מוכרת לי וגם לי הייתה אותה

יש צורך להשתמש בבטא 2303 על מנת לפתור אז זה

נוספה שם אופציה שמבטלת את הבעיה

וואלה לא ידעתי בכל מקרה אני בנתיים מסתדר עם הגרסא שלי מתיי שהגרסאת בטא כבר לא תהיה בטא אני יוריד אותה

פורסם

השתמשתי בכל גרסאות הביטורנט הקיימות, ובכולם היו לי מהירויות הורדה גבוהות. אז לא חושב שהגרסה קשורה למהירות ההורדה, לפחות מנסיון אישי שלי (חוץ מאחת). רק הבעיה היא שיש המון דברים מעצבנים בכל גרסה.

Asureus- יש "קשירה" בין מהירות ההורדה לבין מהירות ההעלאה. זאת אומרת שאם אתה נותן מהירות העלאה נמוכה, מה שנחוץ בזמן ההורדה כדי שתסיים להוריד מהר ורק אז לשתף במהירות גבוהה יותר, אז מהירות ההורדה שלך תהיה מוגבלת. וזה ממש מציק, כי כמו שאמרתי אני נותן מהירות של 3K העלאה בזמן שאני מוריד כדי שהמהירות תהיה גדולה ורק אחרי שאני מסיים את ההורדה אני נותן את המקסימום של מהירות ההעלאה (בלילה בזמן שאני ישן).

BitComet- גרסת הביטורנט היחידה שנתקלתי בה שמהירויות ההורדה שלי לא עלו על 60KB! אני מוריד באופן קבוע על 140-150KB, אז מהירות של 60K זה נמוך מדי. אין לי מושג מה הבעיה של הגרסה הזאת ולמה היא נותנת מהירויות הורדה נמוכות פי שלוש מהממוצע, אולי זה קשור לכך שהיא מתחברת למעט SEEDERS מהרגיל, אם יש 50 הוא התחברה רק ל-10! למרות ההגדרות הנכונות שעשיתי בה.

BitTornado- הגרסה הכי טובה לשימוש לפי דעתי. משתמש בה כבר המון זמן. לוקחת מעט משאבי מערכת, משחק אפילו ב-GTA בזמן שהיא פועלת מבלי להרגיש האטה במשחק. אין לי בה תקלות. רק מרגיז שאם אני רוצה להמשיך הורדה מסויימת בזמן מאוחר יותר אני צריך לגשת שוב לאתר שאני מוריד ממנו וללחוץ על קישור ההורדה, בזמן שבגרסאות אחרות אפשר פשוט לעשות מהתוכנה RESUME. אבל זה פרט שולי.

BitTorrentExperimental- זאת הרגסה ש-LH משתמשת בה, לא? אם כן אז זאת חרא של תוכנה. חלק מהאתרים של BT כותבים לי הודעת שגיאה שהגרסה יותר מדי ישנה ולא מסכימים שאני אוריד מהם!

Shareaza- אין טעם לרשום אפילו, פשוט לסכם ב"חרא של תוכנה" :nixweiss:.

לפחות אלה התוכנות שאני זוכר אותם, כל השאר לא זוכר בדיוק למה הפסקתי להשתמש בהם.

פורסם

אוי נכון!!! שמעתי על הABC!! איך אני יכול להוריד אותו?? יש לי חבר שמשתמש בזה והוא פשוט טס!!

http://pingpong-abc.sourceforge.net/

פורסם

תודה :xyxthumbs:

איך אני יכול להגדיר אותו בצורה הכי טובה ככה שאני יקבל מקסימום מהירות הורדה? אני דיי חדש בביטורנט...

פורסם

Asureus 2.2.0.0

:xyxthumbs:

פורסם

תודה :xyxthumbs:

איך אני יכול להגדיר אותו בצורה הכי טובה ככה שאני יקבל מקסימום מהירות הורדה? אני דיי חדש בביטורנט...

תשלח לי הודעה בפרטי, זה לא ממש המקום להסביר.

*ליוצר הסקר*

הצבעתי ל'אחר' לפני שהוספת את ABC לרשימה, ההצבעה אבודה?

פורסם

...

Asureus- יש "קשירה" בין מהירות ההורדה לבין מהירות ההעלאה. זאת אומרת שאם אתה נותן מהירות העלאה נמוכה, מה שנחוץ בזמן ההורדה כדי שתסיים להוריד מהר ורק אז לשתף במהירות גבוהה יותר, אז מהירות ההורדה שלך תהיה מוגבלת. וזה ממש מציק, כי כמו שאמרתי אני נותן מהירות של 3K העלאה בזמן שאני מוריד כדי שהמהירות תהיה גדולה ורק אחרי שאני מסיים את ההורדה אני נותן את המקסימום של מהירות ההעלאה (בלילה בזמן שאני ישן).

...

אם היית מסתכל קצת יותר טוב, היית רואה שרק כשאתה מגדיר מהירות העלאה נמוכה מ-5Kbps אז מהירות ההורדה מוגבלת.

אם תגביל את ההעלאה ל-5K במקום ל-3K אז לא תהיה לך שום הגבלה על מהירות ההורדה....

פורסם

Bitcomet הכי טובה, מנסיון של הרבה תוכנות היא בעלת אפשרויות רבות וקלה לשימוש.

פורסם

אין את האפשרות לא משתמש? בעעע

פורסם
  • מחבר

אני גאה להודיע בתור משתמש אזוראוס גאה (מ 2000 ועד 2303B15) כי אין כמו BITCOMET

אנשים אני ממליץ לעבור לקומיט , הרבה יותר מהיר , פחות משאבים , פשוט יותר

אבל לצערנו בלי הפאלגים הטובים של אזוראוס

אני גם ממליץ להתקין PROTOWALL או לפחות PG על מנת שכולכם תישנו בשקט (אצלי שניהם עובדים עם שני מסדי נתונים שונים)

פורסם

אף אחד לא מכיר את Bitspirit?

פורסם

BitTornado- הגרסה הכי טובה לשימוש לפי דעתי. משתמש בה כבר המון זמן. לוקחת מעט משאבי מערכת, משחק אפילו ב-GTA בזמן שהיא פועלת מבלי להרגיש האטה במשחק. אין לי בה תקלות. רק מרגיז שאם אני רוצה להמשיך הורדה מסויימת בזמן מאוחר יותר אני צריך לגשת שוב לאתר שאני מוריד ממנו וללחוץ על קישור ההורדה, בזמן שבגרסאות אחרות אפשר פשוט לעשות מהתוכנה RESUME. אבל זה פרט שולי.

כל פעם שאתה מוריד משהו בביטורנדו, תוריד ל-Desktop את הטורנט שלו, ככה שאם אתה סוגר את התוכנה מסיבה כלשהיא, תוכל לשחזר את ההורדה.

פורסם

Asureus 2.2.0.0

:xyxthumbs:

כנ"ל.

אני אוהב את הקליינט הזה.. הוא ממש מעולה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים