עבור לתוכן

שאלה לכל חברי הפורום (בעיקר לגיימרים)

Featured Replies

פורסם

אני בן 13 ויש לי שאלה

איך אתם משלמים ומשדרגים את המחשבים שלכם?? (כרטיסי מסך מעבדים וכו' בשווי אלפיי אלפים )

אני אישית לא עומד בקצב

יש לי

amd athlon xp-m 1900+ mmx 3now 1 6ghz

512 mb ram

geforce fx 5200

קניתי אותו לפני שנתיים והייתי מרוצה ממנו (הוא עלה לי במחיר מבצע 2000 שקל)

כרגע אני רוצה לקנות ת'גיפורס 6 ב-1000 שקל (שכחתי ת'שם המדיוק שלו)

ולפני כמה ימים ראיתי שיצא NVIDIA GeForce 7800 GTX

הבנתי שהוא עולה 600 דולר (משוגעים)

משחקים כמו

Doom 3

Half-Life 2

Far Cry

The Chronicles of Riddick - Escape From Butcher Bay

Brothers In Arms

Medal of Honor Pacific Assault

פועלים אצלי אבל על LOW בגרפיקה חרא

פורסם

יש כאלה שההורים קונים להם ויש כאלה שעובדים בשביל זה{דבר יותר מספק תאמין לי}.

וזה שיצא כרטיס ב4000 שקל לא אומר שאנשים פה רצים לקנות אותו.לדעתי גם כרטיס ב2000 זה יקר מידי.

6600GT לדעתי הוא מעל ומעבר{שוב ,מדבר לא גיימר שנהנה מ9550} :smile1:

פורסם
  • מחבר

אחי זה הקטע חסכתי בערך 1000 שקל לכרטיס מסך 6

ועכשיו אני רואה שיצא 7

אז אבא שלי אמר לי שבמקום לקנות ת'6 לחסוך עוד כסף ולקנות ת'7 (שישאר יותר זמן)

ולא נצטרך לקנות בעוד שנה שנה וחצי כרטיס חדש !!

ויאללה אנשים תביאו עוד תגובות

פורסם

אני אישית עובד בשביל המחשב שלי וכן אני ממליץ לך לחכות ש ה ge-force 7 יהיה יותר נפוץ ויהיה גם דגמים של 1000 ש"ח אני בטוח שהם יהו יותר טובים ממה שאפשר לקנות עכשיו באלף שקל...

פורסם

בשביל ה NVIDIA GeForce 7800 GTX, כנראה שתצטרך לשדרג ספק ואולי גם לוח אם.

את ה 6600GT בגרסת AGP יש מצב שהספק הנוכחי שלך לא יחזיק אבל הלוח בטוח שכן.

בכל מקרה זו תהיה קפיצה גדולה מאוד מה geforce fx 5200 שאף פעם לא היה מרשים ביותר למשחקים.

קניה של 1000 ש"ח היום תחזיק לך את המחשב לעוד שנה בערך ואם תוסיף עוד זיכרון אז קצת יותר, מעבר לכך תצטרך לשדרג.

אבל , שידרוג בעוד שנה לא יהיה חייב לכלול כרטיס מסך (אמנם תהיה מוגבל ל AGP) אבל ישפר לך את המצב פלאים עוד פעם.

פורסם

if you can wait cpl months i think 7600gtx gonna be wiser choise for about 1500

and i think you gonna need another stick of 512 mb memory to

פורסם

NERO עכשיו חופש גדול תמצא עבודה ותחסוך כסף וכך תוכל לקנות איזה חומרה שאתה רוצה.

אני כבר התחלתי לעבוד ואני מתכוון לעשות שידרוג אחרון למפרט שלי ולקנות 6600GT AGP ו- MX510.

נכון לעכשיו הצלחתי לחסוך 1370 שח.

פורסם

אצלי הרוב קומבינות :P

סיפורים :

מצאתי הארדיסק 20GB על הרצפה שעוד כתובה עליו אחריות של EIM, לקחתי אותו לEIM והחליפו לי ל30GB 5400RPM חדש... :)

קניתי את המחשב עם 256MB 333MHZ, מצאתי ליד הבית סטיק 256MB 266MHZ, מכרתי את שניהם ב370שקל וקניתי את הסאמסונג :)

קניתי R9600PRO משומש עם אחריות ב450שקל לפני שנה כמעט(אז זה נחשב לממש ממש ממש קצת)

מכרתי אותו ב600 וקניתי 9800פרו ב1000 עם סיילנסר ושנתיים ו9חודש אחריות של לוג'יק והכרטיס היה מבריק!

נדפק לי המעבד והחליפו לי אותו, קיבלתי סטפינג מצויין לאוברקלוק והוא מומהר לדירוג 3000 פלוס..

מצאתי צורב 32X12X24 עם אחריות של כלנית עליו, הלכתי, החליפו לי לMSI 52X24X52 חדש :P

ספק כוח - חבר שלי קנה מחשב AMD64+GF6800 עם מארז 6A19 וספק HEC 300AR-T שכמובן גבולי עם מערכת כמו זאת, החבר קנה ספק TT 420W והחליט לתרום לי את הספק במתנה(הHEC 300W) :)

הלוח נקנה כרגיל

קיבלתי כרטיס טלוויזיה מחבר שלי שלא השתמש בו

וזהו...

כל השאר קניתי רגיל מכסף שהרווחתי, אבל תודו שאלו סיפורים נחמדים על איך לשדרג מחשב במעט אמצעים :P

פורסם

איפה אתה מסתובב בדיוק שאתה מוצא כל כך הרבה דברים? :smile1:

פורסם

אם היתה מחפש עוד קצת היתה מוצא גם6800U... :P

פורסם

שמע אחי לדעתי יהיה לך עם גיפורס 6600 גי טי יהיה לך צוואר בקבוק עם המעבד שלך.. כך שגם פה אתהב תיפגע מבחינת ביצועים.. שלא לדבר על הצוואר שיהיה לך עם ה7800gtx חח

יחיאל

פורסם

יש צוואר בקבוק עם אתלון FX 57 אז עם המעבד הזה?? זה יהיה פשוט לבזבז כסף!! תקנה 6600 וגם אני לא בטוח אז זה יסחוב אותו כמו שצריך כי יש לך גם ספק ג'נרי מאה אחוז וגם המעבד :-\

פורסם

אצלי הרוב קומבינות :P

סיפורים :

מצאתי הארדיסק 20GB על הרצפה שעוד כתובה עליו אחריות של EIM, לקחתי אותו לEIM והחליפו לי ל30GB 5400RPM חדש... :)

קניתי את המחשב עם 256MB 333MHZ, מצאתי ליד הבית סטיק 256MB 266MHZ, מכרתי את שניהם ב370שקל וקניתי את הסאמסונג :)

קניתי R9600PRO משומש עם אחריות ב450שקל לפני שנה כמעט(אז זה נחשב לממש ממש ממש קצת)

מכרתי אותו ב600 וקניתי 9800פרו ב1000 עם סיילנסר ושנתיים ו9חודש אחריות של לוג'יק והכרטיס היה מבריק!

נדפק לי המעבד והחליפו לי אותו, קיבלתי סטפינג מצויין לאוברקלוק והוא מומהר לדירוג 3000 פלוס..

מצאתי צורב 32X12X24 עם אחריות של כלנית עליו, הלכתי, החליפו לי לMSI 52X24X52 חדש :P

ספק כוח - חבר שלי קנה מחשב AMD64+GF6800 עם מארז 6A19 וספק HEC 300AR-T שכמובן גבולי עם מערכת כמו זאת, החבר קנה ספק TT 420W והחליט לתרום לי את הספק במתנה(הHEC 300W) :)

הלוח נקנה כרגיל

קיבלתי כרטיס טלוויזיה מחבר שלי שלא השתמש בו

וזהו...

כל השאר קניתי רגיל מכסף שהרווחתי, אבל תודו שאלו סיפורים נחמדים על איך לשדרג מחשב במעט אמצעים :P

LOOOLLLL

אתה מסתובב ברחובות בחיפוש אחרי חלקי חומרה?

פורסם

חצי שנה של עבודה קשה בחופשים וכל מיני קומבינות (1000 ש"ח בארבע ימים :cool2:)

ומזה יצא לי 5500 שבהם קניתי את המחשב החדש שלי (אחרי הקומבינות)

ועכשיו אני מוציא כסף ממכירות של כל מיני דברים שיש לי + המחשב הישן שאני מנסה למכור

מי שמחפש כסף יכול גם למצוא אותו

פורסם

סטינגר מי המפגר שיאמין לסיפור כזה??

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים