פורסם 2005 ביוני 2620 שנים שמע למערכת הזאתי תיהיה שחיקה גדולה ובניגוד למגמות אלקטרוניקה ששמה יש את המורה הרוסיה או המולדובית שצועקת על כל מי שמתקרב 100 מטר לדבר פה יש אחים קטנים ושאר ירקות
פורסם 2005 ביוני 2620 שנים ואטוס אח שלי, התמונות באינפו שלך נעשות הזויות מיום ליום... אלומיניום דק לא שוקל הרבה, אבל האנרגיה שדרושה כדי לסובב פלטה בקוטר כזה די גדולה... ואל תשקח שמנוע חזק גם גדול יותר, וכבר יותר, מה שידרוש פרספקס עבה שיחזיק את כל הקונסטרוקציה... אבל תאכלס, לא בדקתי את העניין... אולי באמת יש מנועים קטנים עם מספיק כוח.... ובכל זאת נשאר הסעיף השלישי (זה שחסר בו "ר")... המשולשים האלה ממש מכוערים... יש את הצורות האלה שבקלידסקופים... זה יכול להראות נחמד במוד "שנות ש60'" וזה: שמע למערכת הזאתי תיהיה שחיקה גדולה ובניגוד למגמות אלקטרוניקה ששמה יש את המורה הרוסיה או המולדובית שצועקת על כל מי שמתקרב 100 מטר לדבר פה יש אחים קטנים ושאר ירקות זה כבר ממש לא קשור!
פורסם 2005 ביוני 2620 שנים ואטוס אח שלי, התמונות באינפו שלך נעשות הזויות מיום ליום... LOL לא ניראה לי שהיה לו קשר לזה ניראה לי שנועם שם את זה שם ;D
פורסם 2005 ביוני 2620 שנים לא חשבת על פרט אחד חשוב.אם תשים את המתכת או מה שלא על מנוע מהיר מדי עדיין תוכל לראות את פנים המחשב.לכן צריך מנוע די איטי.ומנוע די איטי באמצע המחשב יראה מאוד מאוד רע.
פורסם 2005 ביוני 2620 שנים נשמע נחמד מאוד עם השקעה נכונה זה יכול לצאת פצצה כל מי שחושב שהמנוע ישרף וכל השטויות האלו זה לא נכון. כי אם משקיעים אז צריך לשים גלגלי שיניים למנוע כדי להאיט אותו שלא יסתובב מהר, ואם עושים את זה המנוע יסחוב בלי בעיות כי היחסי העברה משתנים. כמובן שאם רוצים להשתגע אפשר להרכיב מערכת בארשלס של מכוניות על שלט שתעיף את כל המחשב באוויר :lol: :lol: http://www2.towerhobbies.com/cgi-bin/wti0001p?&I=LXDDD7&P=ML נ.ב VL אחי קוראים לזה ספינרים
פורסם 2005 ביוני 2720 שנים ואטוס אח שלי, התמונות באינפו שלך נעשות הזויות מיום ליום... אלומיניום דק לא שוקל הרבה, אבל האנרגיה שדרושה כדי לסובב פלטה בקוטר כזה די גדולה... ואל תשקח שמנוע חזק גם גדול יותר, וכבר יותר, מה שידרוש פרספקס עבה שיחזיק את כל הקונסטרוקציה... אבל תאכלס, לא בדקתי את העניין... אולי באמת יש מנועים קטנים עם מספיק כוח.... ובכל זאת נשאר הסעיף השלישי (זה שחסר בו "ר")... המשולשים האלה ממש מכוערים... יש את הצורות האלה שבקלידסקופים... זה יכול להראות נחמד במוד "שנות ש60'" וזה:זה כבר ממש לא קשור! זה מאוד קשור כי פה אנשים ייגעו בזה ויש אחים קטנים שיבעטו בזה
פורסם 2005 ביוני 2720 שנים אם יש לך אחים קטנים, או שאתה בעצמך, שבועטים בכל מה שהם רואים אז זה עצוב מאוד... אני לא מכיר הרבה אנשים שנמצאים במצב כזה...
פורסם 2005 ביוני 2720 שנים שמע אל תתיחס אל הדוגמא של ברצינות(אתה יודע מי עושה את זה) אני מתצכוון שיהיו נגיעות הרי זה בסביבה שזזה
פורסם 2005 ביוני 2720 שנים נגיעות לא יעשו לזה כלום (אם זה יורכב כמו שצריך...) רק חבל על הצבע וחוץ מזה, אני חושב שילד קטן יהסס לפני שהוא יגע בחתיכת פח בקוטר 30 ס"מ שמסתובבת... אתה יודע, חבל על האצבעות...
פורסם 2005 ביוני 2720 שנים וגם אם כן.. זה שווה את זה :} הייתי מוכן להקריב את המחיר של המנוע בשביל לראות את הילד נוגע בזה
פורסם 2005 ביוני 2720 שנים מה לא הבנתם? זה לא יעבודאם תעשה שני חורים ותסובב את זה זה יראה כמו שאתה מסובב משהו מהר - זה יראה כאילו אתה רואה מבעד לזהלכן אתה תראה את כל פנים המארז ולא רק דרך החורים הקטנים.מה שצריך לעשות זה לקדוח חור רק איפה ששני החורים נמצאים.
פורסם 2005 ביולי 920 שנים הנה אני יחזק את הדברים שנאמרו פהעושים מין קופסא שבצד לא סגורה יענו |=| זה בערך ואז איפה שיש = שמים באמצע את הדבר המסתובב הזה עושים חור באמצע גם בקופסא (קופסת פרספקס) וגם בזה שמסתובב ואז מקבעים את זה אז לא תיהיה בעיה מצד אחד זה מחזיק טוב! מצד שני יש את המגן של הפרספקס שאף אחד לא יכניס ידיים...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.