פורסם 2005 ביוני 2520 שנים שלום כולם אני כבר המון זמן גולש באתר ועלה לי רעיון למודינג אז החלטתי להרשם לפורום... הרעיון הוא לקחת חתיחת מתכת או בריסטול ומנוע קטן של צעצועים, אפשר להשיג מנועים כאלה בכל חנות אלקטרוניה או לפרק ממכשיר כולשהוא שלא צריך. עכשיו מלחימים שני חוטים לקצוות של המנוע, ומלחימים אותם למפצל חשמל של ספק מהמחשב. ואז המנוע יסתובב מתי שמפעילים את המחשב והספק יתן לו אנגריה... עכשיו עם הקטרון / מתכת גוזרים את זה שיהיה עיגול, ועושים חור במארז עגול בגודל של הנייר ועושים משולשים על הנייר ככה: עכשיו שימו את העגול שיצרתם על המוט המסתובב של המנוע וכונו אותו לחור במארז וכאשר יהיה אור בתוך המארז אז יראו אותו דרך הפינות שגזורות כאשר העגול מסתובב.... זה נחמד מאוד תנסו!!! ומה שיוצא:::
פורסם 2005 ביוני 2520 שנים כן, אפשר לחתוך עוד 2 משולשים בצדדים ואז זה יהיה כמו המגנזיום המסתובבים ;D רעיון נחמד
פורסם 2005 ביוני 2520 שנים לפי מה שהבנתי המנוע באויר איך זה יכול להיות?מה הבעיה לקבע אותו על הפרסקס? הרי בחלקים ה"ריקים" אתה לא תשאיר חור.
פורסם 2005 ביוני 2520 שנים לדעתי זה רעיון נחמד עם ביצוע ערבי, זה לא יצא יפה לא משנה איך תעשו, בשביל שזה יצא יפה זה צריך תנועה איטית וחיבור / קיבוע יותר אסטתי ואלגנטי
פורסם 2005 ביוני 2520 שנים וואי איזה רעיון בנזונה...בקשר לתליה של המנוע... הוא שוקל כמה גרמים אז אין בעיה לתלות אותו אבל מה שכן תהיה בעייה להצמיד את החתיכת ברזל הזאת לפרספקס וגם שתסתובב...זה קצת מסובך...
פורסם 2005 ביוני 2520 שנים מחבר לא מאוור כי מאוור מסתובב מהר והוא צריך להיות גדולולמה ביצוע ערבי אפשר להקיע מעט זמן גם לחבר גלגלי שיניים שיאטו את התנועה או לשים משקולת...מנוע קטן לא שוקל אני לא יודע כמה אבל אפשר לחבר אותו בלי בעיה למארז!אל תתקבעו על צורה אחת יכול להיות כל מיני רעיונות תסתכלו על טסות של מכוניותואפשר לקנות מפלסטיק אחד קטן ולשים גם רעיון או אפשר לתלות על העיגול מאחורה תאורה שמתחברת לשקע חשמל הקטנים שכחתי איך קוראים להם שהם בצבעים...אה ולא מצמידים לגמרי תשאירו כמה סטימטרים מהמארז ותבדקו שזה מאוזןוככול שתרחיקו מהמארז עצמו יכנס יותר אור בצדדים של העיגול וזה גם אפקט
פורסם 2005 ביוני 2620 שנים רעיון נחמד, אבל כמו שכבר כתבו: ביצוע ערבי... א. המנוע ישרף תוך יום בגלל שלסובב חתיכת מתכת כזו זו יותר מידי בשבילוב. זה יראה סתם מוזר אם זה יבלוט בצד של המארז, ואם תשים אותו במישור של הדלת, אז איפה בדיוק תשים את הפרספקס/ משהו אחר שיחזיק את המנוע?ג. הוצה פשוט מזעזעת! הייתי מבין אם מדבר המסתובב הזה הייתה איזה צורה נורמאלית... נגיד פרח או משהו אחר שנראה אותו דבר מכל הצדדים...
פורסם 2005 ביוני 2620 שנים רעיון נחמד, אבל כמו שכבר כתבו: ביצוע ערבי... א. המנוע ישרף תוך יום בגלל שלסובב חתיכת מתכת כזו זו יותר מידי בשבילוב. זה יראה סתם מוזר אם זה יבלוט בצד של המארז, ואם תשים אותו במישור של הדלת, אז איפה בדיוק תשים את הפרספקס/ משהו אחר שיחזיק את המנוע?ג. הוצה פשוט מזעזעת! הייתי מבין אם מדבר המסתובב הזה הייתה איזה צורה נורמאלית... נגיד פרח או משהו אחר שנראה אותו דבר מכל הצדדים... א. זה תלוי מאיזה "צעצוע" אתה לוקח את זה.. יש כאלה שיסחבו את זה בלי בעיה, גם בחנויות אלקטרוניקה....ב. אתה בכל מקרה מחבר את הפרסקס מהצד הפנימי של הדלת, אז מקסימום שמים בין הדלת לפרסקס חתיכות קטנות לשמור מרחק, ואז הצורה נשארת "באותו מישור של הדלת".
פורסם 2005 ביוני 2620 שנים אתם מדברים שטויות לפי דעתי...אתם יכולים לראות בכל בית ספר במגמת אלקטרוניקה שעושים דברים מטומטמים עם גלגלים ולגו, וזה מחזיק שנים עד שמישהו מחליט לשבור את זה.גם פס דקיק של אלומיניום זה לא דבר כבד בגרוש...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.