פורסם 2002 ביולי 2423 שנים בשביל אוברקלוק מהמעבד שלך ל2533 אתה צריך קירור בחנקן נוזלי חביבי. זה מה שמצחיק :lol: :lol: :lol: האמת לא כל כך מצחיק - קשה אבל לא בלתי אפשרי בעיקר עם ההיטסינק המעולה שהוא בחר (הטוב ביותר כרגע) למחבר: קח את ה Thermalright AX-478 Extreme זה אותו דבר רק עם מאורר אני לא חושב שצריך חנקן נוזלי בשביל לעשות OC ל1.8 כמובן של2.533 הוא לא יגיע בעצם אין לדעת תלוי במזל שלו
פורסם 2002 ביולי 2423 שנים תקנה את הax478 בלי מאורר ותקנה מזגזאג מאורר 80 "genric" שדוחף 39cfm על 31dbשקט וחזק........לא תרגיש רעשואתה תגיע ל2.53 כמעט בלי בעיהפשוט ה1.8 שתקנה עכשיו סביר להניח יהיה מסטפינג ממש איכותי ואז לא אמורה להיות לך שום בעיהמקסימום איזה vmod קטן
פורסם 2002 ביולי 2423 שנים בשביל אוברקלוק מהמעבד שלך ל2533 אתה צריך קירור בחנקן נוזלי חביבי.למה לענות סתם תסביר לי?2533 זה מהירות שניתן להגיע אליה דיי בקלות.עם חנקן נוזלי זה כבר יותר קרוב ל3300 +.
פורסם 2002 ביולי 2423 שנים אם היית יודע איזה מאורר הם מביאים איתו אז לא היית מעז להעלות את האפשרות הזאת. הם מביאים לך אותו אם דלתא שפולט רעש יותר חזק מהצעקה של הגמד מהפרסומת של החסכמים . הוא לא אפשרות שפויה במילים אחרות. ההומו הזה בא מהישוב שלי... וזה מוזר, כי אחותו אחלה בנאדם... אבל הוא קרציה מפגר והAX478 לא הכי טוב שיש בעולם נקודה, זה הSWIFTECH MCX משהו לP4... אבל הAX קרוב... בקשר לשאלה המקורית, אם אתה רוצה משהו יפה, תלך על המאורר עם הלדים...
פורסם 2002 ביולי 2423 שנים אתה מתכוון לswiftech mcx4000.....................הם מעולה אבל אין אותו בארץ
פורסם 2002 ביולי 2423 שנים אתה ראית קרב ראש בראש בינהם?עם מאורר דלתא 80 על שניהם?אני לאואם כן אני מניח שזה יהיה מאוד צמוד עד להפרש של מעלה אחת מקסימום שתייםככה שזה ממש לא עקרוני
פורסם 2002 ביולי 2423 שנים הMCX400 מציג ביצועים זהים לMCX478 עם מאוורר דלתא (ה4000 עם מאוור חלש יותר).הMCX478 הציג ביצועים שווים פחות או יותר לAX478, ככה שה4000 יציג ביצועים זהים, אבל עם מאוור שקט יותר.
פורסם 2002 ביולי 2523 שנים לפי טענה של Swiftech עצמם.. אי אפשר לדעת.למרות שזה בהחלט נראה כמו היטסינק מאוד איכותי.יש פה ביקורת עליו:http://www.overclockercafe.com/Reviews/Swiftech_MCX4000/index.htmlניתן לראות הבדל של רק שתי מעלות לעומת ה-Thermaltake Volcano 7+..אלא אם כן שמים עליו Delta אימתני ואז מתחילים לבכות..בכל מקרה, יש מצב שתוכל להגיע למהירות הזאת גם עם ההיטסינק המקורי..אני הגעתי לזה עם 1.6 והמקורי...אבל הטמפ' הייתה קצת גבוהה (נראה לי עד 58 במאמץ).אולי עם סטפינג טוב, לא תצטרך לעלות את המתח הרבה ויספיק אפילו 1.6v.. מה שיגרום לו להתחמם הרבה פחות.תלוי במעבד בעצם.ה-Thermltake 80mm smartfan ביחד עם AX478 אמור להיות אופציה טובה, ושקטה יחסית.כל מה שלא יעלה על ה-30dBA יהיה סביר מבחינת רעש.בשופ פנים ואופן אל תיקח את ה-Extreme.. אלא אם כן אתה רוצה לגרום לדימום פנימי באוזניים.
פורסם 2002 ביולי 2523 שנים המאורר ההוא בזיגזג זה באמת אפשרות טובה!80MM31Db39CFMאלו נתונים מרשימים בהחלט והוא לא יקר ככ
פורסם 2002 ביולי 2523 שנים כן אני לא מתייחס לכאלה תעזרו לי בבקשה חוץ מזה המארז שלי גם מאלומניום ככה שזה יתרום לי עוד יותר תודה רבהאחרי התיעצות עם מהנדס טרמודינמיקה בתעשיה אוירית (בשיא הרצינות) זה לא עוזר בכלל, להיפך, מארזי פלדה טובים יותר בסביבה חמה. כי כמו שאלומיניום מוליך חום, מה שאגב לא מפזר את החום, הוא גם מקבל חום מבחוץ. ופלדה לא מקבלת, לא שזה משנה, כלום מבחוץ.
פורסם 2002 ביולי 2523 שנים מחבר אם אתה באמת צודק אז עדיף לקנות כבר את ה Full Tower של Chieftec שיט היה אותו במבצע בפנדה!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.