עבור לתוכן

רציתי לדעת האם המחירים של הG70 ירדו?

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם

רציתי לדעת האם המחיר המוגזם לפי דעתי של הG70 שעולה כיום 3800 שקל ירד

והאם הכרטיס ATI יוציאו יהיה באותו טווח מחיר של ה G70

לפי דעתי מוגזם לקנות כרטיס בסביבות ה4000 שקל

פורסם

נראה לך שהוא תמיד יעלה 3800 ש"ח?

הR520 יצא עוד די הרבה זמן, כך שלא תהיה ירידת מחירים משמעותית בקרוב (בדולרים).

אולי, בארץ, כאשר עו דחנויות יחלו לייבא את ה7800GTX, תהיה הורדת מחירים...

פורסם

חחחח רק יצא כבר אתה רוצה שיורידו מחירים אולי בעוד שבוע שבועיים הכרטיס יהיה אצלי:) יחיאל הקירור מים של הכרטיס מסך שלך מתאים גם לכרטיס הזה?

פורסם
  • מחבר

תגידו יכול להיות שזה ירד למחיר של בערך 2300 או 2400

כמו ה 9800 פרו שיצא בהתחלה?

כי טיפה יותר הגיוני מ3800

פורסם

עוד הרבה מאוד זמן זה ירד למחירים האלה.

בטח בעוד כמ החודשים טובים...

לNVIDIA אין סיבה להוריד מחירים עד שהR520 יצא/היא תוציא את ה7800ULTRA, ולכן עד שאלה יקרו, אל תצפה לירידה משמעותית אם בכלל...

ובנושא חצי קשור:

אני נאלץ להודיע באכזבה כי קניית הכרטיס נדחתה רק לאמצע חודש הבא...

פורסם

אין הרבה לצפות שירדו, אפילו עכשיוו כשהG70 יצאו הדור הקודם עדיין יקר בטירוף, עדיין ניתן למצוא 6800 אולטרא ב3800 שקל.

הרבה יותר הגיוני זה לצפות לגירסאות מוחלשות של הכרטיס, אולי עוד הצלחה מסחררת כמו 6600 גיטי.

למישהוא יש מידע על מתי אולי אנוידיה הולכים להכריז על סידרה של מיד - ריינג' לדור החדש?

פורסם

תגידו יכול להיות שזה ירד למחיר של בערך 2300 או 2400

כי טיפה יותר הגיוני מ3800

המחיר לא יירד ל2300-2400 בשנה הקרובה, אם בכלל, בטח ובטח לא לדגמים החזקים (GT/GTX/U),

גם עכשיו, אחרי הכרזת הדור הבא, כרטיסי הHIGH END של הדור הקודם לא ירדו בצורה משמעותית (וכנראה גם לא יירדו יותר מדי).

בכל מקרה, ההוזלה שצפוייה בחודשים הקרובים היא של מקסימום של כמה מאות שקלים (300-400 גג).

ואל תנסה לחפש היגיון פה, אף פעם אין הגיון בקניית ובמחיר של כרטיסים מטורפים כאלה :)

למישהוא יש מידע על מתי אולי אנוידיה הולכים להכריז על סידרה של מיד - ריינג' לדור החדש?

לא בקרוב כנראה, אולי ההכרזה תהיה עוד כמה חודשים...

בינתיים ה6600GT עדיין נחטף כמו לחמניות חמות.

פורסם

כרטיסי מסך בקושי מאבדים ערך

מה שיוצא יקר נשאר יקר

פורסם
  • מחבר

כרטיסי מסך בקושי מאבדים ערך

מה שיוצא יקר נשאר יקר

זה לא נכון יש לי RADON9800 PRO ושאני קניתי אותו בהתחלה בין הראשונים הוא עלה לי 2300 וזה היה הכי טוב בשוק באותו תקופה שזה לפני שנה בערך משהו כזה

עכשיו אני יכול למצוא אותו בסביבות ה 900 משהו כזה

עקב כול הכרטיסים שיצאו

פורסם

אתה חושב שתם הכרטיסים האלה כ"כ יקרים? הם יקרים כי תהליך הליצור לשהם יקרה ואין מצב שימכרו אותם פחות מעלות היצור שלהם וכנראה שעלות היצור שלהם מאוד יקרה. רק אחרי כמה שנים ימכרו אותם בזול.

פורסם

עוד שאלה חשובה זה האם ההוצאה של הכרטיס הזה לשוק הולכת להשפיע על המחירים של הכרטיסים הנוכחיים, כגון 6600GT ו - X800XL, אם כן אז תוך כמה זמן ועד כמה המחירים יושפעו?

פורסם

זה לא נכון יש לי RADON9800 PRO ושאני קניתי אותו בהתחלה בין הראשונים הוא עלה לי 2300 וזה היה הכי טוב בשוק באותו תקופה שזה לפני שנה בערך משהו כזה

עכשיו אני יכול למצוא אותו בסביבות ה 900 משהו כזה

עקב כול הכרטיסים שיצאו

כשהמחיר שלו יורד אתה כבר לא רוצה אותו מהסיבה שזו מכירה של גרוטאות

פורסם

למי אכפת מה- 7800, שיורידו את המחירים של ה- X2 לעזאזל!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים