פורסם 2005 ביוני 2420 שנים שלום לכולםהגיע לידי אוצר נחמד, לוח EPIA-M של viaאם דיסק של מחשב נייד של 20 גיגה ומערכת הפעלה Windows 2000 Embeddedמה אתם אומרים שכדאי לעשות איתו?יש לי כמה ראיונותמחשב מולטימדיהנתבקונסולהוחוץ מזה עוד שאלהמישהו יודע איפה אני יכול להשיג ספק קטן מתאים? ואולי אפילו מארז?
פורסם 2005 ביוני 2520 שנים מחבר טוב, אני רואה שאין תגובותבכל מקרה חיפשתי מארזים ולא מצאתי משהו מתאים שאני אוהבהכל או גדול מידי או מגעיל כזהנראה לי שאני יבנה לי מארז משלימישהו יכול לעזור לי ככה מאיפה להתחיל וזה?אני לא יודע אם לעשות HTPC או ראוטר כחםכמו שאמרתי הוא mini itxוישם לי דיסק של לפטופ 20 גיגהממה כדאי לבנות מארז?עץ? פרספקס? נראה לי קצת בעייתי לבנות מכלום וזה....
פורסם 2005 ביוני 2520 שנים זה קצת בעייתי באמת לבנות מארז בעצמך, אבל שום דבר אינו עומד בפני הרצון . לגבי השימוש במחשב, מה אתה צריך? אנחנו לא יכולים לנחש..... בכל מקרה, הלוח הזה שימושי מידי לדעתי בשביל "לבזבז" אותו על ראוטר. מחשב-ראוטר אפשר אפילו לעשות עם איזה פנטיום 2 ישן. לגבי חומרי הגלם- תלוי באיזה חומרים זמינים לך, מה אתה מעדיף וכמה אתה מוכן להשקיע..
פורסם 2005 ביוני 2520 שנים מחבר טוב אז ככהאני רוצה שיראה יפהשלא יקח יותר מידי זמן (אני חייל ככה שזמן זה המשאב שכי יקר שלי)עדיין לא החלטתי אם אני רוצה נתב או HTPCאבל זה לא ממש משנה כי בכל מקרה המארז צריך להראות יפהמבחינת כלים יש לי את כל הסטנדרטייןמלחם, דרמל, דיסק, גיגסו, כאלומה שנחמד במחשב הזה זה שהוא צורך ממש מעט חשמל והוא ממש שקטעכשיו חוץ מזה מישהו יכול להפנות אותי לאיפה אני יכול לקנות ספק קטן למחשבואולי אפילו מארז אם מישהו מוצא איזה מקום....
פורסם 2005 ביוני 2520 שנים תלוי בכמה אתה מוכן להשקיעיש ספקים קטנים למחשב בכ-300 שקללמשל:http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=3396
פורסם 2005 ביוני 2520 שנים איפה קניתה אותו?ולמה לא קניתה את הספקים של המיני ITX איתוכל ספק יתאים , אבל בגלל שהלוח הזה לא לוקח בכלל כוח (רק 20~W) יש ספקים מיניאטורים , אבל ספק של SFF יספיק לך ויותר.בארץ כמעט ואין MINI ITX (לפי מיטב ידיעתי) לכן תתקשה למצוא מארז שיתאים לו,וגם תמיד אפשר לעשות ממחשב אחד כמה פונקציות ביחד
פורסם 2005 ביוני 2520 שנים מחבר קיבלתי אותו מאיזה מהנדס אלקטרוניקה שלא היה צריך את זה יותרהוא אמר שהוא לא קיבל אם זה ספק והשתמש בוא אם ספק רגילאין איזה ספק יותר חלש ויותר זול\קטן?וגם יש דבר כזה שמשנה את הזוית של חריץ PCI ב 90 מעלות?
פורסם 2005 ביוני 2520 שנים אכן,נקרא riserחפש PCI riser ב-Ebay תוכל למצוא דבר כזה בדולרים בודדיםצריך גם להיות בחנות www.icpc.co.il (נמצאת בנתניה), צריך לצלצל אליהם בשביל מחירים.
פורסם 2005 ביוני 2520 שנים אכן יש לך אוצר בידמקווה שתנצל אותו כמו שצריך!חבל לבזבז על ראוטרהייתי בונה HTPC מאוד ייחודי עם ציוד כזהמה התקציב? מטרות? יכולת?
פורסם 2005 ביולי 120 שנים מחבר סליחה על האיחור אם התגובהפשוט אני הייתי בצבאאז ככהתקציב - כמה שפחות (יש לי רכיבים סטנדרטיים וגם אני יכול להשיג DVD של לפטופ) - ספק כנראה אני יצתרך לקנותמטרות - שיהיה נוח ושימושי - לא משנה עדיין אם כ HTPC או נתב הוא עדיין צריך להיות קטן ולא מכועריכולת - מה הכוונה? אני מוכן להשקיע מזמני - כמה שיש (צבא) - מבחינת אלקטרוניקה אני מוקף מהנדסים שיכולים לעזור לי
פורסם 2005 ביולי 220 שנים מחבר טוב עלה בראשי רעיוןלבנות מארז מזכוכיתמה אתם חושבים?נראה לי זה עונה על הדרישותזולזמיןיחסית אסטטיקצת שביראפשר לחרוט עליו יחסית בקלות איזה ציור מגניב או לשחק נגיד אם זכוכית מט או משהו כזה
פורסם 2005 ביולי 220 שנים אם אתה מעוניין במארז שקוף עדיף לדעתי לעבוד עם פרספקסזכוכית כבדה יותר, קשה יותר לעבוד איתה, שבירה יותר, ובקיצור פחות טובה במקרה הזה.אה, וגם עוד עניין שנוגע לך, אני די בטוח שלעבוד עם זכוכית זה עסק יקר יותר..
פורסם 2005 ביולי 820 שנים מחבר טוב כנראה שאני כן יקנה מארז בסוףזה פשוט עולה כמו לקנות רק ספק כמעטאני קונה בארה"בלמישהו יש המלצות?חשבתי על זהhttp://www.directron.com/cubid2677.htmlהמלצות אחרות עד 100$?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.