עבור לתוכן

פחות שני פינים בכבל-איך מתבטא?

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

איך אני מוציא ת'כבל?!?!

הוא מחובר למסך שאיאפשר להוציא!

פורסם
  • מחבר

אנשיםםם!!!!!

מה אני עושה עם הכבל הזה הוא מחובר למסך איאפשר להוציא!!!

??? ???

פורסם

הייתה לי גם בעיה עם כבל דפוק במאג הישן, הבאתי את המסך לסבא שלי הכל יכול, הוא פרק את הכבל אחרי שהוא מיפה את התפקיד של כל חוט וחיבר כבל אחר במקום...

אם אין לך סבא שלי, תשלח אותו לתיקון...?

פורסם

צאו כבר מהסרט... בכל כבל חסרים פינים.

ישנם מסכים בהם יש כניסת D-SUB אשר מאפשרת ניתוק וחיבור הכבל ולהחליפו בכל כבל D-SUB 15 PINZ תואם.

ברוב המסכים (שלא נחשבים למקצועיים בד"כ...), הכבל מקובע ולא ניתן להוציאו באופן קונבנציונלי (יש לגשת לטכנאי או לאיש מוסמך אחר אשר יודע כיצד להפריד את הכבל ולהחליפו באחד חדש).

תשוו את התצלום של מחבר ה D-SUB והטבלה המסבירה על תפקיד כל פין מ1-15 למחבר ה D-SUB שלכם אשר בו "חסרים פינים" ותראו שזה לא הכרחי, פגיעה באיכות התמונה יכולה לנבוע מפינים קיימים שהתעקמו או כבל שהגידים בתוכו כבר פגומים.

התצלום...

פורסם
  • מחבר

מה אתה לא מבין בנאדם?!? חסרים שני פינים...(7 ו-11)

פורסם

אני לא מבין?!

אתם לא מבינים, ההסבר הזה היה מיועד לכל הנלחצים. :bash:

• 2 שנים מאוחר יותר...
פורסם

יש לי מסך מאג... וגן לי יש את הבעיה הזאת שהמסך מחליף צבעים לגווהים של ירוק וצהוב מוזרים.. וזה בעיה בכבל.. כי שמזיזים אותו לאיזה זווית זה מסתדר (כל פעם זווית אחרת) ןאני תמיד תופס אותו עם גומייה או משהו (לא עוזר הרבה.) וזה ממש ממש מציק... הבעיה הקריטית שלי היא שאני לא יכול לנתק את הכבל מהצד של המסך.. הכבל נכנס פנימה. לקחתי אותו לחנות שקניתי את המסך כי הוא באחריות.. והם אמרו לי שהם נוסעים לספקים בימי שלישי והם יכולים לתת להם אותו אבל הם יחזירו לי אותו ביום שלישי שאחרי.. :kopfpatsch: והבנתי גם שברגע שפותחים את המסך אז גם הלכה האחריות (במידה וזה לא החברה עצמה שפותחת)... מה עושים??? :nixweiss: :nixweiss: :nixweiss:

פורסם

אם אתה רוצה, אני מוכר את המסך 17 אינטצ' שלי.

Flatron Lg F700B.

550 ש"ח - גמיש.

יעבוד לך.

אייסיקיו- 86492320

פורסם

[ltr]you don't need all the pins there are 5 pairs (RGBHV) meaning 10 pins or 6 if it's shared ground. anyways 1 pin is suppose to be missing though it doesn't have to. and if the monitor sometimes changes color or loss a color then it's usually at one of the soldering point between the pins and the coaxial cables inside.[/ltr]

פורסם

look,my problem is i must chenge my cable but the thing is,i cant unplug the cable on the monitor side cuz cable is getting inside. i dont know if it worth opening the monitor and try changing the cable, this is 4 two reasons

one is that if i open my monitor my garentee is off

two is i really dont know how does the connection looks inside the monitor,i mean,if i can take it off like a normal plug..

thats my problem

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים