פורסם 2005 ביוני 2420 שנים יש לי radeon 9800NPאני משתמש בדריברים של אומגה לאחרונה הכרטיס נדפק לי או לא יודע מה..והוא מתחיל להראות לי קישוטים ומריחות במשחקים ובוינדוסזה היה בסדר גמור תמיד ובשבוע האחרון זה התחיל מה יכולה להיות הסיבה?במקרים כאלה מחליפים כרטיס ? יש לי אחריות לעוד שנה+
פורסם 2005 ביוני 2420 שנים אם הכרטיס נפגם אז כן...אבל פה אני לא רואה שום סיבה שתחליף... רוב הסיכויים שצריך איזה מאוור טוב שישב ויעבוד עליו...
פורסם 2005 ביוני 2420 שנים מחבר דיברתי עם מישהו אז אמר לי שזה כנראה התחממות יתר או שיש בעיה במעבד או זיכרון או יכול להיות כל דבר יש לי את המאוורר האוריגנאלי על הכרטיס הוא לא רע אני לא משחק עם אוברקלוק וכאלה..יש לי מאוור על המעבד גם משהו חרא ג'נרי +עוד מאוור בצד ....אני מוכרח לציין שהמחשב שלי תמיד חם הוא עובד 24\7אני בנתיים שם כרטיס ישן נראה אם הכל יהיה בסדר כנראה זה הכרטיס נדפק...!
פורסם 2005 ביוני 2420 שנים מחבר החלפתי כרטיס לישן (TNT2)ובינתיים אין שום מריחות הכל עובד בסדר ....כנראה זה היה בעיה בכרטיס.....בכל מקרה ביום ראשון אני יתן אותו לחנות...טוב..
פורסם 2005 ביוני 2420 שנים Armageddon1 אתה לא חדש פה, אתה אמור לדעת את החוקים,גם כותרת לא אינפורמטיבית וגם דאבל פוסט.אני מבקש ממך לקרוא שוב את חוקי הפורום,תודה.ננעל.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.