עבור לתוכן

מהם התנאים לפתיחת כרטיס אשראי בין-לאומי?

Featured Replies

פורסם

לפני כמה ימיים שאלתי בבנק שלי את אותה השאלה בדיוק והם אמרו לי שצריך לשעבד 10k ורק אז הם יוכלו להביא לי כרטיס בין לאומי

פורסם

נכון, כי מסגרת הקרדיט הכי נמוכה, אם אני לא טועה, היא 2,000 דולר.

פורסם

לפני כמה ימיים שאלתי בבנק שלי את אותה השאלה בדיוק והם אמרו לי שצריך לשעבד 10k ורק אז הם יוכלו להביא לי כרטיס בין לאומי

אני מכיר מישהו שיש לו AMERICAN EXPRESS GOLD, הוא אמר לי שהוא היה צריך בשביל זה חצי שנה של משכורות ועוד חסכונות מהצד  :eek2:

goldcard.jpg

פורסם

נו ברור, אבל אנחנו מדברים על כרטיס אשראי בינלאומי סטנדרטי, לא כל אותם GOLD, Platinum ושאר הכרטיסים האלה שעולים הרבה כסף, דורשים שתוציא דרכם המון כסף (זאת אומרת, לא דורשים, אבל אם לא תוציא סכום מסויים בשנה הם פשוט יגבו ממך דמי שימוש גבוהים וזה לא ישתלם לך) ונותנים לך בעיקר "כבוד" והנחות\מבצעים פה ושם..

פורסם

בשביל כרטיס אשראי בין לאומי סטנדרטי , צריך סה"כ משכורת וזהו .

לי נתנו מאסטרקארד בלי יותר מדי בלבולי מוח , אמרתי שאני צריך כרטיס בינלאומי , וקיבלתי כרטיס בין לאומי .

מה שכן , ויזות מקומיות יכולות לבצע רכישות בינלאומיות , כפי שהסתבר , בלי יותר מדי כאבי ראש . קבילות גם בpaypal וגם ברכישות אשראי ישירות ברשת .

פורסם
  • מחבר

מה אני צריך לעשות בשביל להוציא ויזה מקומית? וזה יעבוד לי בשביל World Of Warcraft?

פורסם

או שתפנה לבנק שלך ותברר מה התנאים להנפקת כרטיס , או שפשוט תן לאחד ההורים שלך כסף ושהם ישלמו עם הכרטיס האשראי שלהם .

פורסם
  • מחבר

טוב, גיליתי עכשיו שלאמא שלי יש Visa של בנק הדואר אבל היא חושבת שהוא לא בין-לאומי... אבל אף פעם אי אפשר לדעת.

היא הסבירה לי שהיא יכולה לשלם עם הכרטיס אשראי רק אם בחשבון שלה בבנק הדואר יש את אותו סכום הכסף שהיא רוצה לשלם, וכשהי משלמת על הדבר המסוים הזה הכסף מיד יורד לה מהחשבון ולא נשאר שם עד סוף החודש.

לפי הניסיום שלכם אתם חושבים שזה כרטיס בין-לאומי?

פורסם

בדוק אפשר לשלם בפאי פאל.......תנסה לחפש מי שהוא שיש לו את זה...שאתה בוטח בו שהוא לא ידפוק אותך... וגמרתה את העיניין תעביר לו כל חודש כסף והוא ישלם לחברה של WOW

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים