עבור לתוכן

מהם התנאים לפתיחת כרטיס אשראי בין-לאומי?

Featured Replies

פורסם

אני צריך לפתוח כרטיס אשראי בין-לאומי בשביל לשלם תשלום חד-פעמי של 70 שקל.

אני בן 16 ויש לי בערך 500 ש"ח זמינים, אז מה אני צריך לעשות בשביל שיתנו לי כרטיס אשראי בין-לאומי. (אני רק רוצה לשלם את ה-70 שקלים האלו ולסגור את הכרטיס)

פורסם

נראה לך באמת שייפתחו לך כרטיס בשביל לשלם משהו אחד ? :bash::s07:

פורסם

גיל - 18 +

והכנסה קבועה

פורסם
  • מחבר

אני שונא את הבנקים!!!!!

אני צריך לשלם ל- World Of Warcraft...

טוב אולי לסבתא שלי יש אחד כזה

פורסם

תפתח חשבון בנק בבנק שעובד עם החברה כ.א.ל, אפשר להזמין דרך האינטרנט מכל העולם גם באמצעות כרטיס שאינו בינלאומי.

פורסם

בישביל כרטיס אשראי צריך הכנסה קבועה

פורסם

:nono: 500 שקלים בחשבון סגור יספיקו (בבנק דיסקונט לפחות, למרות שאני עצמי באיגוד פשוט לחבר של בדיסקונט יש אז הוא סיפר לי)

Anatoli.

פורסם

שום בנק לא ינפיק שום כרטיס אשראי עד הוא לא יראה תנועה בחשבון במשך שלושה חודשים , תלושי משכורת חופפים להזרמת הכסף , אשר יגדירו את מסגרת האשראי של אותו כרטיס האשראי . במידה ותפקיד לבנק סכום כסף גבוה , תוכל לבקש אישור חריג להנפקת כרטיס אשראי ללא מסגרת שיוכל לנצל את הכסף אשר סגרת בחשבון .

פורסם

יש לי חברים עם כרטיס אשראי שאין להם הכנסה קבועה (אלא אם כן אתה קורא לכסף של ההורים שלהם הכנסה קבועה...).

פורסם
  • מחבר

שום בנק לא ינפיק שום כרטיס אשראי עד הוא לא יראה תנועה בחשבון במשך שלושה חודשים , תלושי משכורת חופפים להזרמת הכסף , אשר יגדירו את מסגרת האשראי של אותו כרטיס האשראי . במידה ותפקיד לבנק סכום כסף גבוה , תוכל לבקש אישור חריג להנפקת כרטיס אשראי ללא מסגרת שיוכל לנצל את הכסף אשר סגרת בחשבון .

אבל מה אם אני עצמאי? יש לי סוג של עסק שיכול להביא לי הכנסה קבועה (רק שאני לא רואה סיבה להכניס את הכסף לבנק), אבל העסק הזה הוא שלי ולכן אני לא מקבל תלושי משכורת.

פורסם

אם אתה עצמאי , אתה צריך להגיע להסדר עם הבנק , על סכום הכסף שיופרש לך חודשית מהבנק על תקן "משכורת" .

אני משאר שאם אתה הולך לשאול את סבתא שלך אם יש לה כרטיס בין לאומי , אין לך 18 עדיין .... אין להורים שלך ויזה או משהו בסגנון ?

פורסם

תרשו לי לחדד את דבריו של 114508534 (איזה מין שם זה?), בישביל כרטיס אשראי בינלאומי צריך הכנסה קבועה.

בדיוק.

הסיבה לכך היא פשוטה - קניות בחו"ל משולמות ע"י הבנק באופן מיידי (בניגוד לקניות בארץ, שמועברות לכל העסקים במכה אחת, ב-X לחודש [לפי בחירה]), כך שלמעשה יש לך קרדיט אצלהם עד סכום מסויים לקניות בחו"ל per חודש. הקרדיט הזה מחושב לפי מצב החשבון הנוכחי ותנועות החשבון בחודשים האחרונים.

פורסם

יש לי חברים עם כרטיס אשראי שאין להם הכנסה קבועה (אלא אם כן אתה קורא לכסף של ההורים שלהם הכנסה קבועה...).

זה בטח Y(ong) CARD, ההורים מכניסים מינימום 200 שח בחודש בשביל זה.

פורסם

:s07:

בשביל כרטיס אשראי רגיל לא צריך שום הכנסה קבועה. צריך סכום כסף בבנק. אין צורך שתהיה הכנסה נוספת בכל חודש. פשוט מאוד - כשלא יהיה לכם יותר כסף בחשבון, הבנק פשוט לא יאשר עיסקאות... ואגב, בשביל לגבות את עצמו, על כל חשבון צעיר צריכה להיות ערבות (בד"כ של ההורים, מן הסתם) במקרה ותהיה חריגה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים