פורסם 2002 ביולי 2423 שנים מה זה אומר? פתאום זה אומר שהוינדוס ניסיוני או מה? יש לי אותו משנה שעברה והתקנתי מלא פעמים ועשיתי פורמט ואף פעם לא היה כזה דבר מה זה לכל הרוחות????????????? http://www.freewebz.com/izikd/otherpic/xptest.JPG
פורסם 2002 ביולי 2423 שנים חחח מה לא ידעת שכל מערכות ההפעלה שהוציאה מיקרוסופט עד עכשיו היו נסיוניות? ;D
פורסם 2002 ביולי 2423 שנים אני יודע.. אתה הורדת תsp1 הלא רשמי! וזה מה שהוא כותב... עריכה: או שזה הרקע של שולחן העבודה שלך
פורסם 2002 ביולי 2423 שנים צר לי להגיד אבל לא .לי יש מערכת חוקית , והדבר שעושה את זה -החלפתי ה קובץntoskrnl.exeבסיפריית ה WIN , בכדי להחליף את מסף ההתחלה המגעיל של WIN XP PRO בתמונה מגניבה של ה FBI משהו להיט אם הייתי יודע איך אפשר להעלות לפה תמונה הייתי מראה לכם.
פורסם 2002 ביולי 2423 שנים מחבר לא לא החלפתי מסך בוט. כן אני יודע שכל הגרסאות של הוינדוס נסיוניות ;D לא הורדתי שום SP1 ובטח ובטח שלא הורדתי את הלא רשמי. וזה גם לא הרקע של השולחן עבודה. ולא החלפתי שום קובץ NTOSKRNL (שזה באצם הבוט ) אז מה זה????????????? אולי עלו עלי שזה ממש לא הגיוני.................. לא יכול להיות שזו גרסא נסיונית שרק אחרי שנתים מציגה את זה...................... מה זה????
פורסם 2002 ביולי 2423 שנים מה החלק הראשון בקוד שלך של ה XP אם KFCGW או משהו כזה אני לא זוכר כבר .זה הסיבה .אני לא יפרט בשביל לא לגלוש לאזורים של רצוי לגלוש לשם
פורסם 2002 ביולי 2423 שנים מחבר כן החלק הראשון בקוד הוא כזה........... זה בגלל זה?? אז למה לא היה לי שום הודעה כזאת אף פעם ופתאום זה עכשיו...... ועכשיו שמתי לב שבמחשב השני שלי עם וינדוס XP ביתי בעברית גם יש את ההודעה הזאת אבל שם יש קוד אחר למה נו באמת מה מיקרוסופט באמת בני זונותתתתתתתתתתתתתתתתתת
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.