עבור לתוכן

7800GTX Vs 6800ULTRA 512MB

Featured Replies

פורסם

על מנוע אנריל 3.0, שמעת?

ה-6800U מריץ אותו ככה על איזה 10 FPS, וזה על Low...

אמנם לא נראה לי שהכרטיסים של אנווידיה יוכלו להריץ את זה גם (מאד מאכזב.. 70% זה השיפור? היו אמורים להיות םה כ-300% שיפור..), ולכן צריך לחכות לראות איך תהיה גרסת הU, או לחכות ל-520...

מה קורה פה?

תגידו לי, אתם יושבים בבית וממציאים דברים?

ההדגמה שכולכם ראיתם על UNREAL3 הורצה על 5900U!

איזה היגיון יהיה שחברה תוציא משחק שהכרטיס הכי חזק בשוק לא יוכל להחזיק אותו בחצי מהFPS המינימאלי? ועוד על LOW...

יש לי 3 חייזים בחדר יושבים עכשיו ומשחקים פוקר, לראשון קוראים חייזרי, לשני קוראים חייזריטו, ולשלישי קוראים יונתן.

*עריכה:

אני לא יודע למה כתבתי את זה, כנראה חשבתי שאני בת'ראד אחר..

החייזרים מוסרים ד"ש.

פורסם
  • מחבר

im still lost ;D ;D

אני חושב שאחכה עוד פעם חצי שנה עד שיצא משהו נורמאלי :yelclap:

פורסם

שכחתם דבר חשוב החלק הכי חשוב כרטיס הוא הליבה ולא הMHZ זה כמו שתשבו R9600 ו R9800 ב R9600 הMHZ יותר גבוהה מ הR9800 אבל עדיין הליבה של R9800 הרבה יותר מתקדמת ובגלל זה הוא נחשב לכרטיס הרבה יותר חזק אני חושב ש 7800GTX יביא ביצועים העלוים פי 2 על הדור הנוכחי של הכרטיסים אולי לא הכרטיס הראשוני בסדרה אבל הכרטיסים שיצאו בהמשך כמו ה 7800U יציג ביצועים בשמים. ולא לשכוח את צינורות העיבוד ( עם 24!! עם לא יותר)

בכל מקרה יהיה מעניין לראות את המתמודד של ATI ולהשואות בין שתי הכרטיסים. כרטיסי ה R520 ו G70 ינצלו את המנוע של U3 עד הסוף אני אומר.

פורסם

בתכלס נראה לי הרק הדור הבא יוכל להריץ את unreal חלק

( הדור אחרי ה r520 ו ה G70)

תלוי באיזה הגדרות .. גם 6800NU יכול להריץ אותו על הגדרות נמוכות חלק .

ולזה שאמר ש 6800U מריץ אותו אני חושב שזה היה על מדיום .

כשמישהו העלה את הנתון הזה לפני ים של זמן נאמר שזה רק מנוע גרפי ולכן אי אפשר ליקבוע רמה .. מה שאומר שזה רץ על MAX , אבל אני לא יודע אם זה נכון...

ולזה שאמר שאנריל לא ירוץ על הכרטיסים של היום...זה בדיוק מה שאמרו על רדיאון 9800 ודום...אני זוכר את זה כמו היום!

אתה מדבר אלי ? לא זכור לי שאמרתי כזה דבר.

אנריל 3 ירוץ גם על 9800 פרו אבל בטח כמו שדום רץ על TI4200

ומי לעזאזל אמר ש 9800 לא יריץ את דום ?!

לא משנה מי, הוא דפוק ! 9800 פרו מריץ את דום על HI !

פורסם

באמת שאין שום סיבה לקנות כזה כרטיס היום!

סתם החברות משחקות ב"מי יותר חזק" בשביל פרסום שיוכלו להגיד "לנו יש את המילה האחרונה"...

ולזה שאמר שאנריל לא ירוץ על הכרטיסים של היום...זה בדיוק מה שאמרו על רדיאון 9800 ודום...אני זוכר את זה כמו היום!

לא שווה להוציא משחק שהכרטיסים אצל רוב המשתמשים בשוק לא מריץ תבין את זה!!

בדיוק מה שאמרתי (או... ניסיתי להגיד)

זה סתם משחקים של "אנחנו יותר טובים, תראו 24pipelines"

בדיוק כמו שחברות מכוניות מוציאות מכוניות קונספט (ככה אני רואה את זה)

נראה לי בזבוז... וסתם מלחמה חסרת תכלית...

בסופו של דבר אחת החברות- nvidia\ati תקרוס כי לא תעמוד בקצב או כי תהיה חייבת לעמוד בקצב ותפסיד

ואז אנחנו נאכל אותה ובגדול

אני חושב שמי שמחזיק היום 6800nu/x800 יכול להיות רגוע לשנה הקרובה

לא יצא שום משחק שהכרטיס שלו "לא יריץ"

(איזה אינטרס יש לחברות משחקים להוציא משחק ש-100 אנשים ייקנו?!?)

פורסם

ההדגמה של המנוע של Unreal 3 נעשה ע"י NV40 AGP במהירויות של בין GT לUltra, הוא הורץ על הגדרות בינוניות והFPS היה 25-30.

שכחתם דבר חשוב החלק הכי חשוב כרטיס הוא הליבה ולא הMHZ זה כמו שתשבו R9600 ו R9800 ב R9600 הMHZ יותר גבוהה מ הR9800 אבל עדיין הליבה של R9800 הרבה יותר מתקדמת ובגלל זה הוא נחשב לכרטיס הרבה יותר חזק אני חושב ש 7800GTX יביא ביצועים העלוים פי 2 על הדור הנוכחי של הכרטיסים אולי לא הכרטיס הראשוני בסדרה אבל הכרטיסים שיצאו בהמשך כמו ה 7800U יציג ביצועים בשמים. ולא לשכוח את צינורות העיבוד ( עם 24!! עם לא יותר)

בכל מקרה יהיה מעניין לראות את המתמודד של ATI ולהשואות בין שתי הכרטיסים. כרטיסי ה R520 ו G70 ינצלו את המנוע של U3 עד הסוף אני אומר.

הGTX לא מביא פי 2 ביצועים, אומנם יש מקרים בודדים שכן, אבל ברוב המקרים הוא חזק ב50% (שזה לא פי 2, זה פי 1.5 למי שלא יודע, פי 2 זה 100%), ועל סמך מה בדיוק אתה מבסס את הטענה של על הGF7800U והניצול של הR520 והG70 בU3?

פורסם

אתה מדבר אלי ? לא זכור לי שאמרתי כזה דבר.

אנריל 3 ירוץ גם על 9800 פרו אבל בטח כמו שדום רץ על TI4200

ומי לעזאזל אמר ש 9800 לא יריץ את דום ?!

לא משנה מי, הוא דפוק ! 9800 פרו מריץ את דום על HI !

לא אמרתי את זה עליך- אמרתי את זה על זה שאמר שאנריל ירוץ על 6800u בLow על 10 fps

פורסם

שמתם לב שבמשחקים חדשים כמו באטלפילד הכרטיס עצמו נתן בוסט רציני על הכרטיסים של הדור הנוכחי? כלומר שלמשחקים חדשים הארכיטקטורה של הכרטיס כנראה יעילה מאוד

פורסם

ההדגמה של המנוע של Unreal 3 נעשה ע"י NV40 AGP במהירויות של בין GT לUltra, הוא הורץ על הגדרות בינוניות והFPS היה 25-30.

הGTX לא מביא פי 2 ביצועים, אומנם יש מקרים בודדים שכן, אבל ברוב המקרים הוא חזק ב50% (שזה לא פי 2, זה פי 1.5 למי שלא יודע, פי 2 זה 100%), ועל סמך מה בדיוק אתה מבסס את הטענה של על הGF7800U והניצול של הR520 והG70 בU3?

U3 רץ חלק על ההגדרות הבינוניות על 6800NU אז למה זה G70 או R520 לא ינצלו את המנוע עד הסוף אתה יכול להסביר לי?

פורסם

כי ברמות הגבוהות שלו הוא כניראה הרבה יותר כבד .

חוץ מיזה מי אמר שהוא לא יריץ ? אולי אנריל לא יהיה כבד כמו שעושים ממנו (דום 3 מי שזוכר...).

ומי שישחק במישחק כזה על HIGH בטוח גם ירצה רזולוציה גבוהה או פילטרים ושם (אני מאמין, אבל מקווה שלא) כבר לאף כרטיס שקיים היום לא יהיה מספיק כוח לעבד את זה .

פורסם

U3 רץ חלק על ההגדרות הבינוניות על 6800NU אז למה זה G70 או R520 לא ינצלו את המנוע עד הסוף אתה יכול להסביר לי?

1. איפה ראית את זה?

2. אפילו על הגדרות בינוניות המנוע רווי שיידרים ופוליגונים ברמות מטורפות, אני לא חושב שברמה הכי גובה קיים כרטיס שיכול להריץ את המנוע על FPS סביר.

3. כשהמנוע ישולב עם משחק תהיה הפעלה גבוהה הרבה יותר של המעבד מה שיגרור ירידה גדולה בביצועים וצורך בכרטיסים הרבה יותר חזקים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים