פורסם 2005 ביוני 2320 שנים יש לי ראוטר דיי חדש (פחות מחודש וחצי), לאחרונה כאשר אני פותח את המחשב אז האינטרנט לא מתחבר (כבלים,חייגן+ברק 013). כאשר אני מנתק מהחשמל את הראוטר, ממתין מעט זמן ומחזיר אותו שוב לחשמל-אז התקשורת לאינטרנט מתחדשת, והכל תקין. התופעה לא חוזרת על עצמה מידי יום אלא פעם בכמה ימים.מה ניתן לעשות?
פורסם 2005 ביוני 2420 שנים גם לי זה קרה עד לא מזמן, תוריד גיסרא מעודכנת מהאתר של החברה ותעדכן את הראווטר
פורסם 2005 ביוני 2420 שנים קרה כבר בפורום, וגם קרה לי.הISP שלך היא ברק במקרה? תנסה לבדוק מה קורה אם אתה מכבה ומדליק את המודם כל ערב בסוף יום העבודה.
פורסם 2005 ביוני 2420 שנים דווקא אצלי הספקית היא נטויז'ן וראווטר לא היה מתחבר כלל וכל ההגדרות היו נכונות בlog שלו היה רשום לי תמיד termineted on signal 15ואז הייתי צריך להוציא אותו מהחשמל לאיזה שעתיים עד שהיה מתחבר שובמאז העדכון לא קרה לי פעם אחת יותר
פורסם 2005 ביוני 2520 שנים מחבר כמו שציינתי בהודעה שלי התופעה חוזרת על עצמה לא באופן קבוע, כרגע הגרסא המעודכנת כפי שמופיעה באתר של EDIMAX לראוטר הזה היא 3.15.למרות שהגירסא שברשותי הייתה כזו עדכנתי בכל זאת. אני אמתין כמה ימים ונראה אם הבעיה חוזרת על עצמה שוב.האם יש קשר לחברת ברק שאלייה אני משוייך, הבעיה היא לא בראוטר לפי דעתך?האם גם אצלך כרגע הגירסא היא 3.15?
פורסם 2005 ביוני 2520 שנים מחבר המודם והאורות דולקים והכל נראה תקין.....בגלל זה ניתקתי את החשמל בראוטר וחיברתי מחדש והכלל חוזר להיות תקין....
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.