עבור לתוכן

מה זה גיר רובוטי?

Featured Replies

פורסם

יש לו עוד לפחות 4 חודשים, עד שהוא יעבור תיאוריה ועד שייקבע לו טסט, ובמידה שהוא יעבור, עוד שלושה חודשים

מי קונה אוטו 4 חודשים לפני שהוא יכול לנהוג?

תעשה לי טובה, די כבר להיות שומר הצדק, כולם יודעים שהוא ספאמר כרוני, והוא סתם פותח ת'רדים מסיבה שלא ממש ברורה לי.

וגם אני לא מבין מה הקטע, חלק אומרים לי לקנות אוטומט וחלק אומרים לו לקנות ידני, אי אפשר לשכנע אותו, אם הוא עצלן שיקנה אוטומט אם הוא רוצה להנות שייקנה ידני, אין פה בכלל דיון זה החלטה שלו.

זה בערך מסכם את הת'רד:

אוטומט = יותר קל ופשוט, יותר דלק, פחות שליטה.

ידני = שליטה מוחלטת באוטו, יותר "מסובך" בפקקים, צריכת דלק טובה יותר.

יש לך שתי אפשרויות תבחר.

• תגובות 96
  • צפיות 15.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אתה רואה HoT-DoG, כשאתה רוצה אתה יכול..

זה פחות או יותר סוג התגובות שציפיתי ממך,

תודה.

-אבינועם,

שומר הצדק.

מוהאהאהא

פורסם
  • מחבר

זה בסדר, הוא כבר אמר אלף פעמים שלאבא שלו יש לקסוס...

ומה יש נגד הילד?????????

הילד, עוד לא בן 17!

עוד לא עשה תיאוריה!

יש לו עוד לפחות שלושה חודשים לחונך!

פאק!!!

אם לפתוח ת'רד כזה ממישהו ששלושת הדברים האלה חלים עליו זה לא ספאם מוחלט אז מה כן???

וגם אתה, תעשה טובה, בלי להעליב, שתתחיל ללמוד, שתתקרב לטסט, אז תגיב בנושאים כאלה

:bash: :bash: :bash: :bash: :bash:

יש לך בעיות סך הכל פתחתי תראד אחרי חודש שלא הגבתי באתר ושאלתי מה זה גיר רובוטי וכבר בתגוה השלישית שלך אתה עושה "תסגרו את התראד הוא לא מועיל" והוא כבר הגיע ל10 עמודים וכן הועיל

אתה סתם בן אדם משועמם שאין לו מה לעשות בחיים... באתי שאלתי שאלה ואתה ישר אומר שזה ספאם.. אתה חושב שאתה כל כך חכם ואם מישהו לא יודע משהו שאתה יודע אז הוא טיפש מתלהב וספמאר

GET A LIFE

וטוב לדעת שיש עוד משתמשים שאכפת להם מאיך שהפורום מתנהל ושמים אנשים במקום (בניגוד לאלה שזה התפקיד שלהם)

פורסם

חבל שהיחיד שאיכפת לו ממך זה חבר שלך,

וממש לי אין חיים, תראה איזה ת'רדים אתה פותח.

טוב אני הולך לנהוג באוטו שלי לאנשהו

ביי

פורסם

חבל שהיחיד שאיכפת לו ממך זה חבר שלך,

וממש לי אין חיים, תראה איזה ת'רדים אתה פותח.

טוב אני הולך לנהוג באוטו שלי לאנשהו

ביי

כן, באסה שאין לו כנופיה מקוונת של חברים דמיוניים שמגינים עליו כמוך.. אחחח גילי אתה ממש לא בעניינים!!

בכל מקרה Hot-dog אני חושב שכבר ברור לכולנו שאין לך ממש טיעון, כי אם היה לך אז היית מעלה אותו במקום לירות באוויר. ההיסטוריה של גילי אינה רלוונטית לדיון הזה, וחוץ מזה אם תסתכל בהודעה הראשונה של הדיון הזה תראה הודעה מאוד לעניין מגילי ששאל שאלה פשוטה: "מה זה גיר רובוטי?" וכמובן שלאחר מכן הדיון הוסת על ידך או לא על ידך לכל מיני דברים לא חשובים כגון "למי יש יותר חברים דימיוניים".

תזהר יא מנייעק אני אביא עליך את כל EfNet ת'עושה צחוק?? הכל עובר חביבי ; - )

פורסם

כן, באסה שאין לו כנופיה מקוונת של חברים דמיוניים שמגינים עליו כמוך.. אחחח גילי אתה ממש לא בעניינים!!

בכל מקרה Hot-dog אני חושב שכבר ברור לכולנו שאין לך ממש טיעון, כי אם היה לך אז היית מעלה אותו במקום לירות באוויר. ההיסטוריה של גילי אינה רלוונטית לדיון הזה, וחוץ מזה אם תסתכל בהודעה הראשונה של הדיון הזה תראה הודעה מאוד לעניין מגילי ששאל שאלה פשוטה: "מה זה גיר רובוטי?" וכמובן שלאחר מכן הדיון הוסת על ידך או לא על ידך לכל מיני דברים לא חשובים כגון "למי יש יותר חברים דימיוניים".

תזהר יא מנייעק אני אביא עליך את כל EfNet ת'עושה צחוק?? הכל עובר חביבי ; - )

תגיד אצלכם זה הולך לפי מי יותר אפס??

כי האמת שקשה מאוד לקבוע, כל פוסט מחזק את זה יותר ויותר.

אין לי מושג על מה אתה מדבר בקשר לחברים דמיוניים,

ורק אל תביא לי את כנופיית החנונים, אל תסקלו אותי בהרדיסקים בבקשה :'( :'( :'(

פורסם

אולי תריבו בפרטי...?

::) ::) ::)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים