עבור לתוכן

מה זה גיר רובוטי?

Featured Replies

פורסם

גיר ידני הרבה יותר טוב ואני אסביר למה.

היתרונות של גיר ידני על אוטו' הם: צריכת דלק יותר טובה, ביצועים עדיפים, מאפשרת גמישות על המנוע, בעלת חיים ארוכים יותר, עדיפות בשטח במיוחד בגרירות וכן הלאה והלאה...

אוטו' זה גיר לעצלנים.

• תגובות 96
  • צפיות 15.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

זה גיר אוטומאט לכל דבר רק שאת ההחלטה לשנות הילוך אתה מבצע,  באופן סדרתי.

זה החרטה הכי גדולה שאי פעם המציאו.

זה לא כמו ההילוכים במכונית ראלי שהכל מכאני, וזה גם ממש לא כמו תיבה ידנית רגילה.  זה פשוט חרטה.

אני ממליץ, אם אתה אוהב את עצם הנהיגה תיקח ידני, ואם אתה מעדיף יותר נוחות אז תיקח אוטומט.

לא, זה טיפטרוניק.

בגיר רובוטי הגיר כן מכני... עם מערכת של שני קלאצ'ים....

שלחיצה על כפותר העברת הילוך גורמת למערכת של שני הקלאצ'ים להיכנס לפעולה ולהעביר הילוך...

כל התהליך מתבצע בזמן של כמה אלפיות שנייה...

פורסם

אתה מדבר על ה DSG....

זה תיבה טיפטרונית, של BMW אם אני לא טועה..

הרובוטי פשוט הקלאץ מופעל ע"י המחשב

פורסם

אני דיי מצטרף לשאלה המקורית אבל באופן שונה,

מישהוא יודע אם ישנו "גיר רובוטי" גם לאופנועים כבדים? (300-800 סמ"ק).

כמובן לא בישבל השימוש, זה הורס את כל הרעיון באופנוע כבד, אבל זה כן מסקרן אותי (-:

פורסם

גיר רובוטי וטיפיטרוניק זה לא אותו הדבר........

ובאמת ידני הכי טוב.. אני מתבאס שכבר 4 חודשים אני נוהג רק על אוטומט שיש לי בבית (בשתי המכוניות)...

אני מתכנן לקנות איזה דייהטסו אפלאוז ידנית כמו חבר שלי.. אוטו חמוד..

וההתרונות של ידני ברורות, אתה יכול למשוך הילוך על 5-6 אלף סל"ד (באוטומט המקסימום זה 4 אלף סל"ד ורק באובר דרייב הוא עובד הילוך ב-4700 סל"ד)

הרבה יותר מהנה, פתיחות הרבה יותר טובות, תאוצה יותר טובה... קיצר ידני לחכמים אוטומט לעצלנים

פורסם

^^^

לנו יש גיר אוטו' (טיפרוניק) ואבא שלי הצליח למשוך את הילוך שני על מצב ספורט ל-6000 סל"ד והגיר היה על D לא על מצב ידני.

אבל כמו שאמרתי בהודעה הקודמת שלי, אין על ידני!

פורסם

גיר רובוטי וטיפיטרוניק זה לא אותו הדבר........

ובאמת ידני הכי טוב.. אני מתבאס שכבר 4 חודשים אני נוהג רק על אוטומט שיש לי בבית (בשתי המכוניות)...

אני מתכנן לקנות איזה דייהטסו אפלאוז ידנית כמו חבר שלי.. אוטו חמוד..

וההתרונות של ידני ברורות, אתה יכול למשוך הילוך על 5-6 אלף סל"ד (באוטומט המקסימום זה 4 אלף סל"ד ורק באובר דרייב הוא עובד הילוך ב-4700 סל"ד)

הרבה יותר מהנה, פתיחות הרבה יותר טובות, תאוצה יותר טובה... קיצר ידני לחכמים אוטומט לעצלנים

אני חושב שאתה מתבלבל בין איפה שאתה נוהג לבין מסלול מרוצים של גראנד פרי....

מה זה פתיחות יותר טובות???

אתה נוהג על הכביש, למה לעזזל אתה צריך פתיחות יותר טובות או למשוך הילוך??

אתה לא מתחרה עם אף אחד.

בכנות,

אני חושב שאתם קצת מתהלבים יותר מידי מכל העסק, מכונית זה כדי להגיע ממקום למקום, הכי טוב אוטומט, אתה לא הולך איתה לתחרויות.

אם על זה אתם מדברים לפני שאתם מוציאים רישיון אני דיי מפחד ממה יקרה ביום שתוציאו, גם לכם, וגם לסביבה שלכם.

(ואני לא מדבר רק אליך למרות שציתתי את ההודעה שלך כדוגמא).

פורסם

מכונית זה כדי להגיע ממקום למקום,

זהו שזה קצת מעבר....

פורסם

אם זה מה שמכונית בשבילו שיקנה סובארו DL

פורסם

פאק,

גילי,

אתה אפס

אין לי יותר מה להוסיף :kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch:

אני לא ממש מבין במכוניות לצערי, עוד לא התחלתי עם מורה והידע שלי מסתכם בידע של נטו-נהיגה - ז"א שאם מכניסים אותי לרכב ידני אז אני יודע להתחיל לנהוג, אומנם לא ממש טוב אבל לפחות אני יודע לנהוג.

בכל אופן, לגבי התגובה שציטטתי מעליי אני לא ממש חושב שיש לי מה להוסיף חוץ מהעובדה שבעיניי זו צרות אופקים ובושה שהאתר לא מצנזר תגובות כדוגמת אלו, אלא אם כן נהוגה באתר הזאת מדיניות של "פייבוריטים" - כלומר אנשים שצוות האתר מגן עליהם, ואנשים שצוות האתר לא מגן עליהם וזאת מטעמים של העדפה אישית.

אני לא ממש מבין במכוניות, אבל אני בתור אחד שמכיר באופן אישי את גילי כבר כמה שנים, קודם כל יודע שכסף זה לא הבעיה אצליהם ונגיד ככה שהוא אומנם אמר שיש להם גולף 2.0 או משהו כזה אבל לא אמר איזה רכב יש לאבא שלו - וזאת מטעמי צניעות. בכל מקרה, הבחור הסביר לכם את התקציב שלו, והעובדה שאין לו כוח להשתגע בפקקים, מה גם שהוא גר מחוץ לעיר אז הוא צריך לעשות את העלייה של הקסטל כמעט כל יום.. אם זה שיקול בכלל, כי אנ'לא מבין בחרא הזה.

בכל אופן, ולסיכום:

אני אישית לא מבין מה יש לכם מהילד, אם אתם מתעצבנים עליו שהוא ספאמר אז מצידי תפתחו על זה דיון אפילו ב"על האתר והפורום" או שתשלחו לו הודעות נאצה פרטיות, אבל מה זאת הרדיפה הזאת? בא לכם בן אדם שלא מתיימר להבין יותר ממכם ברכבים ואתם מסתבלטים על חשבונו? למה מה קרה? כל אחד שרוצה להוציא רישיון עכשיו צריך להתחיל להיות איזה משועמם שמסתכל על תמונות של מכוניות ומפנטז כל היום??

כשאני אתכונן להתחיל רישיון אני בטוח שאני קח לפני זה קורס 101 על כל השטויות האלה כדי שאנ'לא אצטרך לסבול התנשאויות מעצבנות מעלובי-חיים כמו הבחור שציטטתי מעליי.

שבוע טוב.

פורסם

עם כל הפאקינג כבוד, בנאדם שחושב כמוך שפתיחה של עוד חצי שנייה זה חשוב או תאוצה של פחות חצי שנייה מ 0 ל 100, לא צריך לקבל רשיון

פורסם

אל תהיה אפס, תקנה ידני.

And the connection between these two is ..?

פורסם

מסכים לחלוטין עם ההודעה של AVINOAM.

חוצמזה אני בטוח ש-FireHawK לא מתחרה עם מכוניות אחרות בעיר אלא הוא סתם התכוון להגיד שבגיר ידני יש לך הרבה יותר שליטה על הרכב ולדעתי הוא צודק ב-100%. תסכימו איתי שהרבה יותר כיף לנהוג באוטו כשיש לך עליו שליטה מלאה...

פורסם

אני לא ממש מבין במכוניות לצערי, עוד לא התחלתי עם מורה והידע שלי מסתכם בידע של נטו-נהיגה - ז"א שאם מכניסים אותי לרכב ידני אז אני יודע להתחיל לנהוג, אומנם לא ממש טוב אבל לפחות אני יודע לנהוג.

בכל אופן, לגבי התגובה שציטטתי מעליי אני לא ממש חושב שיש לי מה להוסיף חוץ מהעובדה שבעיניי זו צרות אופקים ובושה שהאתר לא מצנזר תגובות כדוגמת אלו, אלא אם כן נהוגה באתר הזאת מדיניות של "פייבוריטים" - כלומר אנשים שצוות האתר מגן עליהם, ואנשים שצוות האתר לא מגן עליהם וזאת מטעמים של העדפה אישית.

אני לא ממש מבין במכוניות, אבל אני בתור אחד שמכיר באופן אישי את גילי כבר כמה שנים, קודם כל יודע שכסף זה לא הבעיה אצליהם ונגיד ככה שהוא אומנם אמר שיש להם גולף 2.0 או משהו כזה אבל לא אמר איזה רכב יש לאבא שלו - וזאת מטעמי צניעות. בכל מקרה, הבחור הסביר לכם את התקציב שלו, והעובדה שאין לו כוח להשתגע בפקקים, מה גם שהוא גר מחוץ לעיר אז הוא צריך לעשות את העלייה של הקסטל כמעט כל יום.. אם זה שיקול בכלל, כי אנ'לא מבין בחרא הזה.

בכל אופן, ולסיכום:

אני אישית לא מבין מה יש לכם מהילד, אם אתם מתעצבנים עליו שהוא ספאמר אז מצידי תפתחו על זה דיון אפילו ב"על האתר והפורום" או שתשלחו לו הודעות נאצה פרטיות, אבל מה זאת הרדיפה הזאת? בא לכם בן אדם שלא מתיימר להבין יותר ממכם ברכבים ואתם מסתבלטים על חשבונו? למה מה קרה? כל אחד שרוצה להוציא רישיון עכשיו צריך להתחיל להיות איזה משועמם שמסתכל על תמונות של מכוניות ומפנטז כל היום??

כשאני אתכונן להתחיל רישיון אני בטוח שאני קח לפני זה קורס 101 על כל השטויות האלה כדי שאנ'לא אצטרך לסבול התנשאויות מעצבנות מעלובי-חיים כמו הבחור שציטטתי מעליי.

שבוע טוב.

זה בסדר, הוא כבר אמר אלף פעמים שלאבא שלו יש לקסוס...

ומה יש נגד הילד?????????

הילד, עוד לא בן 17!

עוד לא עשה תיאוריה!

יש לו עוד לפחות שלושה חודשים לחונך!

פאק!!!

אם לפתוח ת'רד כזה ממישהו ששלושת הדברים האלה חלים עליו זה לא ספאם מוחלט אז מה כן???

וגם אתה, תעשה טובה, בלי להעליב, שתתחיל ללמוד, שתתקרב לטסט, אז תגיב בנושאים כאלה

:bash: :bash: :bash: :bash: :bash:

פורסם

זה בסדר, הוא כבר אמר אלף פעמים שלאבא שלו יש לקסוס...

ומה יש נגד הילד?????????

הילד, עוד לא בן 17!

עוד לא עשה תיאוריה!

יש לו עוד לפחות שלושה חודשים לחונך!

פאק!!!

אם לפתוח ת'רד כזה ממישהו ששלושת הדברים האלה חלים עליו זה לא ספאם מוחלט אז מה כן???

וגם אתה, תעשה טובה, בלי להעליב, שתתחיל ללמוד, שתתקרב לטסט, אז תגיב בנושאים כאלה

:bash: :bash: :bash: :bash: :bash:

זה לא רלוונטי עד כמה אני קרוב לטסט או לא, כיוון שאני לא הגבתי על תוכן הדיון אלא על ההתנהלות המבזה שלך בו. ה"בן אדם" כבר לוקח שיעורים בנהיגה די הרבה זמן נראה לי, ומה לא לגיטימי בזה שהוא שוקל איזה אוטו לקנות, תסביר לי!

בכל מקרה זה לא ספאם כי לדיון הזה יש מטרה והוא כן לעניין לפי דעתי הלא-מלומדת.. בכל מקרה הוא כבר עשה תיאוריה אחת ונכשל בה פשוט.. מה אתה רוצה מהבן אדם.

עזוב אין לי כוח אפילו לשטויות האלה, בכל מקרה אני בטוח שאתה מודע לכך שאתה מגיב באופן חסר פרופורציות, כאילו אפשר לחשוב איזה דיון ספאם גילי פתח.. וגם אם זה היה דיון ספאם זה לא אומר שאתה לא צריך לשמור על תרבות דיון.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים