פורסם 2005 ביוני 2320 שנים מי שקרא את המחירון רכב האחרון ראה שיש דגמים עם גייר רובוטי... מה זה אומר?פלוס מינוס?
פורסם 2005 ביוני 2320 שנים זה גיר ידני בלי קלאץ'."פלוס ומינוס" זה טיפטרוניק.למה אתה מתעניין בקניית אוטו?
פורסם 2005 ביוני 2320 שנים מחבר בעיקרון כן אבל אני לא מאמין שאני אמצא יד שניה גיר רובוטי עד 60K....פולו, גולף, רנקס קורולה.... רוב המכוניות שהן 5 או 3 דלתות בעיקרוןעריכה: בעצם נראה לי מכל המכוניות 5 או 3 דלתות רק לגולף יש דגם עם גיר רובוטי... טוב גם ככה ההעדפה הראשונה הייתה גולף רק שזה יקרררר 180K חדשה עם גיר רובוטי
פורסם 2005 ביוני 2320 שנים כי זה לא מגיב כמו גיר ידני, ההילוך לא נכנס בדיוק ברגע שאתה מכניס אותו,וזה גיר פשוט בעייתי,אם אין לך כוח לנהוג על ידני אל תנהג על החרא הזה ותקנה אוטומט.עכשיו תחזור שעברת טסט וסיימת שלושה חודשים,לדעתי אפשר לנעול את הת'רד ספאם הזה.
פורסם 2005 ביוני 2320 שנים מחבר בסדר ברור שהוא לא טוב כמו ידני אבל הוא יותר טוב מאוטומטיואני דווקא מעדיף שכבר יהיה לי אוטו מתי שאני אוציא רישיון ;Dויש לי 6 תגובות כי איפסו לי את המונה כי אני "מעודד אנשים לעבור על חוקי הפורום"
פורסם 2005 ביוני 2320 שנים זה כן דומה לאוטומטי כי גם שם יש שימוש במחשב של האוטו, עדיף כבר אוטומטי על הדבר הזה.
פורסם 2005 ביוני 2320 שנים מחבר יכוליות... הוא גם יותר יקר מאוטומטיבעיקרון אין לי בעיה עם גיר רגיל אבל כל ירושלים זה פקק אחד גדול אין יום שלא נתקעים בשני פקקים וכל העיר הזאת עליות אז אין לי עצבים לגיר רגיל אם אני יכול להרשות לעצמי אוטומטיאני רוצה איזה גולף קופה 1.6 שנת 2000/1
פורסם 2005 ביוני 2320 שנים למה אתה לא רוצה ידני?זה הכי כיף, ושליטה הכי טובה באוטו.ולמה אתה כ"כ רוצה גולף?ויש גם את הגיר הרובוטי באופל.עריכה: חחחחח מה זה גולף קופה????
פורסם 2005 ביוני 2320 שנים הוא מתכוון לגולף 3 דלתותוגיר רובוטי זה מסריח כמו שכבר אמרואם אתה רוצה לנהוג אז תקנה ידני, ואם אתה עצלן עם קצת יותר כסף אז תקנה אוטומטי
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.