עבור לתוכן

בעיה בחלוקת הספקת האינטרנט בראוטר

Featured Replies

פורסם

טוב אז ככה לא מזמן עשיתי רשת ביתית בין שני מחשבים (חוטית) עם ראוטר... המממ NETGEAR אם אתם שואלים...

הבעיה היא שיש לי פינגים ענקים כל הזמן שאני משחק במשחק ברשת ומישהו נכנס דרך המחשב השני לאיזה אתר (לא משנה איזה אתר)

ניסיתי להתקין את NETLIMITER אבל זה לא עזר הרבה... הגבלתי ת'העלה ל 3 ואת ההורדה ל40 (יש לי מגה וחצי)

אני חייב עזרה... זה ממש מעצבן...

פורסם

הגבלת את המהירות אצלך במחשב או במחשב השני? אם הגבלת אצלך אז שם הבעיה אתה צריך להגביל במחשב השני!

אם זה מה שעשית - תנסה בלי הראוטר ותראה אם זה יותר טוב.

פורסם

מקס, לא ממש הבנתי מה כתבת שם למעלה....

אני מודע לבעיה הזאת (קרה מקרה כזה כבר פעם למישהו..).

אם איכשהו ומסיבה כלשהי הגבלת את עצמך ( :s05:) כמו שנאמר מעלי, תנסה את ההגבלה במחשב השני כמובן.

זה קורה כשיש גישה כלשהי לאינטרנט של מחשב אחר ברשת או רק משהו מסוים?

*אולי כדאי לבדוק בFAQ באתר NETGEAR.

פורסם
  • מחבר

לא משנה איזה מחשב... יש לי 3 מחשבים לא משנה איזה מחשב נכנס יש לי לאגים ענקיים... והגבלתי את המחשבים השניים.. לא את המחשב שבו אני משחק ברשת...

המממ אני לא מבין כל כך באתר הזה... אני ניסיתי איזה שעתיים להבין איך הולכים שם ועד עכשיו לא הבנתי...

פורסם

תנסה לשחק כשיש מחשב אחד שמחובר דרך מודם ותראה אם זה יותר טוב, אם כן הראוטר הוא הבעיה, אם לא אז יכול להיות שהספק מנתב אותך בצורה עקומה או שהשרת עמוס או כל צירוף אחר של 1001 גורמים...

פורסם
  • מחבר

לפני שהיית לי רשת הכול היה טוב... ורק בגלל זה פתאום הכול מלא לאגים..... :\

פורסם

לדעתי ענית לעצמך על השאלה פה... אם בלי הנתב הכל טוב ואיתו לא אז הוא הבעיה, אם אתה בודק בדיוק אותו הדבר.

בנוסף תנסה לנתק את כל המחשבים מהרשת פרט ל 1 ואז לבדוק... ככה לאט לאט אפשר להבין מאיפה זה מגיע

פורסם
  • מחבר

תראה... כשיש רק אחד ברשת הוא עובד אחלה... אני חושב שהבעיה היא בראוטר... אבל לא יודע.. יכול להיות שמתי שהמחשב שממנו גולשים מבקש מהראוטר פקודה להוריד מאתר אז הוא מקצה לו הרבה יותר מידיד למרות שהוא מוריד קצת :\ אפשר לפתור ת'בעיה בראוטר? זתומרת בהגדרות?

פורסם

תלוי בראוטר... אני די מניח שההגדרות בראוטר הזה הן לא יותר מדי מאפשרות להכנס לקרביים של כל העסק הזה... בעקרון אם מחשב אחד זה עובד טוב - וזה לא משנה איזה מחשב אז אני מניח שהבעיה היא בראוטר בכל זאת - אם יש נגיד כמה מחשבים מחוברים וכולם פרט לאחד רק מחוברים לרשת ולא גולשים אז עדיין יש את הבעיה?

אם כן אז הבעיה היא בראוטר כנראה אם לא הבעיה היא בכך שהראוטר לא יודע לעשות QOS שזה QUALITY OF SERVICE שזה אומר שהוא לא יודע לחלק נכון את התעבורה ומחלק אותה שווה בשווה מה שלך מפריע לשחק ... אין יותר מדי ראוטרים לשוק הביתי שיודעים לעשות QOS עד כמה שידוע לי אבל מצד שני קשה לי להאמין שאם כל המחשבים האחרים רק קצת גולשים זה יעשה בעיות - תנסה אגב להגביל את ה UP במחשבים האחרים ל 1K לצורך העניין לכל התוכנות ביחד, בעזרת NETLIMITER ותראה אם זה אולי יעזור..

פורסם
  • מחבר

תראה כשאר ישנם 3 מחשבים ברשת והם לא בשימוש אני יכול לשחק חופשי בלי פינג גבוה... אמרתי בעיקרון שכל פעם שאחד המחשבים שבהם אני לא משתמש למטרה של משחקי רשת אז יש לי פינגים גבוהים... יכול להיות שזה בראוטר :\ יש מצב לתקן את זה איכשהו?

וניסיתי להגביל ל1 זה טיפה משפר אבל עדיין... המחשב לא זז זתומרת האינטרנט עולה איתו איטי לאללה

פורסם

אני עובד עם הנתב של LINKSYS. ובנתב הזה יש אפשרות לתת עדיפות לכל אחד מהפורטים של הSWITCH הבנוי.

אני לא יודע אם לשלך יש את האפשרות הזאת או אם אחרי עידכון Firmware האפשרות הזאת תיהיה זמינה. אבל שווה לנסות.

פורסם
  • מחבר

המממ מזה עידכון הזה? אתה יכול לחפש לי אותו? NETGEAR

WGR614 V4 זה הראוטר שיש לי.... המממ ויכול להיות שיש לי את האפשרות הזאת... איך קוראים לה בראוטר שלך?

פורסם
  • מחבר

גיליתי מה הבעיה!! זה בראוטר... הורדתי קובץ של ברק זה של הניסוי כדיי לראות מה המהירות שלי באינטרנט... היה על 180 הלכתי למחשב השני פתחתי דף אינטרנט והמהירות ירדה ל10 ניסיתי את זה כמה פעמים כדיי לראות אם זאת באמת הבעיה... עכשיו מה עושים?

פורסם

הולכים לחנות ומחליפים...

פורסם
  • מחבר

החנות באמריקה... :\

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים