עבור לתוכן

Counter Strike

Featured Replies

פורסם

היי רציתי שתספרו לי קצת על המשחק הזה והאם שווה לקנות אותו? (ואני מתכוון באמת לקנות... ;))

כמה הוא עולה?

והאם מוכרים אותו עדיין הרבה למרות שהוא לא ממש חדש?

וגם האם קשה להתקין אותו כדי לשחק ברשת עם התוכנה STEAM ו הכול?

פורסם

שלום! :hi:

המשחק CS (להלן, Counter Strike) ישנן שתי קבוצות, כביכול - השוטרים, ה-Counter-Terrorists (נוגדי הטרוריסטים, בתרגום קצת נכה :screwy: ), וקבוצת ה-Terrorists (הטרוריסטים עצמם).

ישנן מפות רבות במשחק, בגדלים וסוגים שונים - למשל במפה Dust 2 למשל, הטרוריסטים אמורים להטמין פצצה באזור מסוים, A או B, ועל הCT (Counte-Terrorists) לנטרל את הפצצה, או לחסל את כל הטרוריסטים לפני הנחת הפצצה במקומה.

אזהרה!

המשחק מאד ממכר!

לגבי הרכישה...

ישנן 3 גרסאות רשמיות של המשחק -

Counter-Strike 1.6 - הישן והקלאסי ביותר (למרות שהיו גרסאות מוקדמות רבות, כמו 1.5, 1.3 וכו'...) - אני לא בטוח שניתן לרכושו בנפרד כבר...

Counter-Strike: Condition Zero - אותו משחק עם גרפיקה משופרת, מפות נוספות, וגם משימות לשחקן יחיד, קמפיין כשלעצמו! (אם אתה רוכש את הגרסא הזאת, אתה מקבל בתוכה: Counter-Strike 1.6, Counter-Strike: Condition Zero ו-Counter Strike: Condition Zero Deleted Scenes.

ולבסוף, הגרסא הכי חדשה בסדרה, נכון להיום - Counter-Strike: Source, שמבוסס על המנוע הגרפי של Half-Life 2 - משחק משופר משמעותית הן גרפית, והן בריאליזם.

שחקנים שהתרגלו כבר ל-1.6 או ל-CS:CZ, לרב לא ממש יאהבו את Source - התזוזה, השליטה, הנוחות והדיוק שם שונים לגמרי מ-1.6 ו-CS:CZ...

גרסא זו, למיטב ידיעתי לא ניתנת להשגה בנפרד, אלא אם אתה מעוניין בהורדה לא חוקית - ניתן להשיגה בחבילה של Half-Life 2...

ועוד תוספת קטנה, כאשר אתה רוכש את החבילה של HL2, אתה מקבל:

Half-Life 2 (מן הסתם...), CS:S, Half-Life 2: Deathmatch ו-Codename Gordon (משחק חמוד דו מימדי)...

אז מקווה שעזרתי לך איכשהו להגיע להחלטה...

בהצלחה!

פורסם

אם כבר לרכוש את זה אז אני ממליץ על החבילה של HALF-LIFE2 כי זה הרבה יותר נחמד וחדיש. CS:S יותר נחמד מ-CS1.6 והרבה יותר ידידותי לשחקן החדש.

דעתי האישית על המשחק הזה היא שהוא פשוט זבל.

למה?

יש בחרא הזה משהו מאוד ממכר שאני כבר הרבה זמן מנסה לפענח מהו.

המשחק הוא מאוד טיפשי וחוזר על עצמו. 2 קבוצות נלחמות אחת בשניה, הטרוריסטים באים, שמים את הפצצה, הקאונטר טרוריסטים באים לעצור אותם בום בום בום ואחת הקבוצות WIN, או לחילופין הקאונטר טרוריסטים באים להציל את הבני ערובה, הטרוריסטים מחכים להם, בום בום בום ואחת הקבוצות WIN.

עדיין למרות המטרות המפגרות של המשחק הזה הוא מאוד ממכר ומזיק ובמיוחד אם אתה בתקופה של התיכון (אז ממש לא מומלץ לרכוש את זה).

המטרה העיקרית של המשחק: לשרוף לך 3 שנים שבהם תבזבז יותר מדי זמן על המשחק הטיפשי הזה ואח"כ תבין איזה מפגר היית.

עריכה: שכחתי לציין איזו קהילה איכותית יש בארץ למשחק הזה. אמנם ענקית אבל רובה מורכבת מערסים בני 8-12 שמדברים CSERית (אני לא ארחיב על השפה שלהם כי אני לא רוצה להרוס לך-תגלה לבד(רמז-האוצר מילים שלהם לא הרבה יותר רחב ממגוון קללות(מה כבר אפשר לצפות מערסים משועממים שיושבים על המשחק כל היום במקום ללכת לבית הספר?))).

קיצור הבנת את הרמז למה אני כ"כ שונא את המשחק הזה.

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובות :xyxthumbs:

לבסוף החלטתי שאני קונה UT2004 ... 8) לדעתי יותר מגניב ;D

פורסם

אם כבר לרכוש את זה אז אני ממליץ על החבילה של HALF-LIFE2 כי זה הרבה יותר נחמד וחדיש. CS:S יותר נחמד מ-CS1.6 והרבה יותר ידידותי לשחקן החדש.

דעתי האישית על המשחק הזה היא שהוא פשוט זבל.

למה?

יש בחרא הזה משהו מאוד ממכר שאני כבר הרבה זמן מנסה לפענח מהו.

המשחק הוא מאוד טיפשי וחוזר על עצמו. 2 קבוצות נלחמות אחת בשניה, הטרוריסטים באים, שמים את הפצצה, הקאונטר טרוריסטים באים לעצור אותם בום בום בום ואחת הקבוצות WIN, או לחילופין הקאונטר טרוריסטים באים להציל את הבני ערובה, הטרוריסטים מחכים להם, בום בום בום ואחת הקבוצות WIN.

עדיין למרות המטרות המפגרות של המשחק הזה הוא מאוד ממכר ומזיק ובמיוחד אם אתה בתקופה של התיכון (אז ממש לא מומלץ לרכוש את זה).

המטרה העיקרית של המשחק: לשרוף לך 3 שנים שבהם תבזבז יותר מדי זמן על המשחק הטיפשי הזה ואח"כ תבין איזה מפגר היית.

עריכה: שכחתי לציין איזו קהילה (לא) איכותית יש בארץ למשחק הזה. אמנם ענקית אבל רובה מורכבת מערסים בני 8-12 שמדברים CSERית (אני לא ארחיב על השפה שלהם כי אני לא רוצה להרוס לך-תגלה לבד(רמז-האוצר מילים שלהם לא הרבה יותר רחב ממגוון קללות(מה כבר אפשר לצפות מערסים משועממים שיושבים על המשחק כל היום במקום ללכת לבית הספר?))).

קיצור הבנת את הרמז למה אני כ"כ שונא את המשחק הזה.

פורסם

מה אחי אתה באמת קונה ??

גם אני פעם הייתי קונה אבל הם מגזימים עם המחירים

אז אני פשוט מוריד

פורסם
  • מחבר

את UT2004 אני קונה היום..כי זה משחק אונליין וצריך CD KEY מקורי ונגד בוטים זה משעמם..

ו UT 2004 עכשיו לא משחק ממש יקר...150-130 ש''ח...משחק שווה

פורסם

אל תתחיל לשחק במשחקי אונליין, פשוט את תתחיל עם כל הקטע הזה.

ממכר מדי וכשאתה יוצא מזה אתה קולט עד כמה טיפשי היה לשחק בזה כלכך הרבה זמן.

פורסם
  • מחבר

בחופש מה שאני רוצה זה רק למצוא משחק ממש ממכר זה הכי כיף..עדיין לא מצאתי משחק שיהיה ממכר מאוד..אני מקווה ש UT אונליין יהיה כזה..

פורסם

UT ממש לא ממכר מצטער להגיד לך וגם הקהילה שלו בישראל נורא קטנה.

אני הייתי הולך על HL וכל המודים שלו. הכי שולט.

ול-The_overclocker, שכחתי לשים מרכאות על המילה איכותית למרות שציפיתי שתבינו שזה אמור להיות איכותית במרכאות אחרי שתקראו את ההערות בסוגריים.

פורסם

מילה אחת

plantside.

http://planetside.station.sony.com/

דרישות:

-מחשב טוב

-המון שעות רצופות פנויות

-חיבור מהיר לשרתים באירופה

-כרטיס אשראי בין לאומי

פורסם

גם מסכים ^^ למרות שההשקעה היא יחסית גדולה זה עדיין שווה את זה.

פורסם

הגדרה מסוימת של המשחק ניתנה כבר.

בעיקרון המשחק מהנה מאוד ומומלץ בהנחה שאתה יכול לקבוע לעצמך סדר-זמנים הגיוני (או לחילופין אם יש לך הרבה זמן פנוי).

אבל, כפי שצוין, מדובר במשחק ממכר למדי, הרוב המוחלט של הקהילה מורכב מערסי-צעצוע מעיקים, וישנה בעיה עצומה של

שחקנים המשתמשים בצ'יטים למיניהם.

אבל, יש במשחק הזה תחרות, יש קהילה תחרותית ענפה של קלאנים, וזה פשוט מהנה, מאוד.

אם אתה חלש-אופי אל תתקין את המשחק, אם אתה לא כדאי לך לנסות את המשחק ולראות אם הוא מוצא-חן בעיניך.

עם-זאת, חשוב לציין שב"משחק מול משחק" כל משחק-רשת אחר שקיים בשוק לוקח את Counter-Strike,

הסיבה היחידה שאני אישית משחק בו היא התחרותיות והרצון לנצח, אם אתה מחפש משחק בשביל הכיף אתה לא תהנה

בשרתים הציבוריים הקיימים בארץ למשחק, ואתה גם לא תהנה ב3Dv.club, אז עדיף לך Planetside, UT04, BF2 או אפילו WoW

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים