פורסם 2005 ביוני 2320 שנים שלום אני רוצה להקים בבית רשת אלחוטית ויש לי כמה שאלות.1.מה זה access point?2.האם אני יכול לשדר מתוך ממ"ד כי שם כרגע המודם שלי נמצא?? השאלה בעצם אם זה ממש יפגע לי בשידור של האינטרנט3.המלצה לנתב אלחוטי טוב בסביבות ה 600 שקל
פורסם 2005 ביוני 2320 שנים אקסס פוינט הז המכשיר שמחובר לראוטר ומשדר את המידע למחשב השני שבו מחובר עם כרטיס הרשת האלחוטי
פורסם 2005 ביוני 2320 שנים קיימים נתבים שכוללים בתוכם נקודת גישה אלחוטיתבמידה ואתה יכול להעביר את המודם אל מחוץ לחדר הממ"ד אז תעביר ותשים את הנתב לידו כאשר מהנתב תמשוך כבל אל תוך הממ"דרק במידה ואתה לא משתמש בנתב אלחוטי אתה חייב נקודת גישה אלחוטיתמבחינת כיסוי אין סיכוי שהאלחוטי יעבור את הקירות של הממ"דוזה אומר שגם היכן שתשים את הנקודת גישה, בחלק של הבית שמוסתר ממנה על ידי הממ"ד גם לא תהיה גישה
פורסם 2005 ביוני 2320 שנים מחבר אוקיי אחלה תודה.אני ינסה לראות אין אני מארגן שהראוטר האלחוטי יהיה מחוץ לממד ואת המחשב שבתוך הממד אני יחבר עם קבל יש המלצה אבל לנתב אלחוטי?ועוד שאלה היום יש לי switch של edimax ואני פשוט יכול לחבר לו נקודת גלישה אלחוטית? או שאני חייב את הראוטר
פורסם 2005 ביוני 2320 שנים יש לך מתג ואיך אתה מתחבר לאינטרנט?אם אתה מתחבר דרך חייגן מהמחשב אז לא נראה לי שזה יעבודאם אתה מתחבר דרך מודם ששודרג לנתב אז כן מספיקה נקודת גישהבמקרה שכזה ניתן להשאיר את הסידור הקיים ולהוציא את הכבל עם החיבור לנקודת גישה החוצה מהממ"דנתב אלחוטי מומלץ זה האדימיקס http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=199_190&products_id=2445
פורסם 2005 ביוני 2320 שנים מחבר יש לי מודם כבלים שמחובר דרך כרטיס הרשת למחשב שלי בלי חייגן אני מתחבר בעזרת DHCP.והמחשב שלי מחובר ל switch של edimx ומשתף את האינטרנט ברשת.עכשיו עוד שאלה איך זה עובד לגבי קומה שניה - אני רוצה לקלוט גם בסלון שלי בבית וגם בקומה השניה שם החדר שלי נמצא זה אפשרי?ועוד שאלה מה אתה אומר על הראוטר הזה:http://www.3com.co.il/Products/Product.asp?PID=3CRWE554G72T-IL
פורסם 2005 ביוני 2320 שנים במודם כבלים חייב להיות חייגן יכול להיות שהוא מופעל אוטומטית עם הווינדוסחברת 3com היא חברה מעולה לציוד תקשורתבקשר לקליטה בשתי קומות זה כבר קשור לצורת הבניה של הביתלרוב אפשר להסתדר שמים את הנקודת גישה קרוב למדרגות או בבית שהקומה השניה לא מכסה את כל הקומה הראשונה אז קרוב לחלק הפתוחמה שכן אם יש מקום שאתה בדרך כלל יושב בו כשאתה על המחשב לדוגמא בחדר על השולחן או על המיטה..יש אפשרות למתוח לשם כבל שניתן לחבר למחשב הנייד בנקודה הזאת וכשאתה בשאר הבית להשתמש באלחוטי
פורסם 2005 ביוני 2320 שנים מחבר תודה רבה על הכל אני כנראה יקנה את הראוטר של 3com אני רק יעשה עוד כמה בדיקות. אתה מכיר אולי אתר שעושה מבחני ביצועים לראוטרים אלחוטים?לגבי המודם בכבלים אני חושב שאתה טועה יש חברות כמו actcom ו 014 שנותנות אפשרות לחיבור בעזרת DHCP.
פורסם 2005 ביוני 2320 שנים זה לא שהחברות לא נותנות הקטע שאני לא מכיר מודם כבלים בארץ שמאפשר את זהאולי קיים ואני עוד לא נתקלתי
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.