עבור לתוכן

שאלות על רשתות אלחוטיות

Featured Replies

פורסם

שלום אני רוצה להקים בבית רשת אלחוטית ויש לי כמה שאלות.

1.מה זה access point?

2.האם אני יכול לשדר מתוך ממ"ד כי שם כרגע המודם שלי נמצא?? השאלה בעצם אם זה ממש יפגע לי בשידור של האינטרנט

3.המלצה לנתב אלחוטי טוב בסביבות ה 600 שקל

פורסם

אקסס פוינט הז המכשיר שמחובר לראוטר ומשדר את המידע למחשב השני שבו מחובר עם כרטיס הרשת האלחוטי

פורסם
  • מחבר

אז בעצם אני חייב מכשיר שהוא גם access point?

פורסם

קיימים נתבים שכוללים בתוכם נקודת גישה אלחוטית

במידה ואתה יכול להעביר את המודם אל מחוץ לחדר הממ"ד אז תעביר ותשים את הנתב לידו כאשר מהנתב תמשוך כבל אל תוך הממ"ד

רק במידה ואתה לא משתמש בנתב אלחוטי אתה חייב נקודת גישה אלחוטית

מבחינת כיסוי אין סיכוי שהאלחוטי יעבור את הקירות של הממ"ד

וזה אומר שגם היכן שתשים את הנקודת גישה, בחלק של הבית שמוסתר ממנה על ידי הממ"ד גם לא תהיה גישה

פורסם
  • מחבר

אוקיי אחלה תודה.

אני ינסה לראות אין אני מארגן שהראוטר האלחוטי יהיה מחוץ לממד ואת המחשב שבתוך הממד אני יחבר עם קבל יש המלצה אבל לנתב אלחוטי?

ועוד שאלה היום יש לי switch של edimax ואני פשוט יכול לחבר לו נקודת גלישה אלחוטית? או שאני חייב את הראוטר

פורסם

יש לך מתג

ואיך אתה מתחבר לאינטרנט?

אם אתה מתחבר דרך חייגן מהמחשב אז לא נראה לי שזה יעבוד

אם אתה מתחבר דרך מודם ששודרג לנתב אז כן מספיקה נקודת גישה

במקרה שכזה ניתן להשאיר את הסידור הקיים ולהוציא את הכבל עם החיבור לנקודת גישה החוצה מהממ"ד

נתב אלחוטי מומלץ זה האדימיקס

http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=199_190&products_id=2445

פורסם
  • מחבר

יש לי מודם כבלים שמחובר דרך כרטיס הרשת למחשב שלי בלי חייגן אני מתחבר בעזרת DHCP.

והמחשב שלי מחובר ל switch של edimx ומשתף את האינטרנט ברשת.

עכשיו עוד שאלה איך זה עובד לגבי קומה שניה - אני רוצה לקלוט גם בסלון שלי בבית וגם בקומה השניה שם החדר שלי נמצא זה אפשרי?

ועוד שאלה מה אתה אומר על הראוטר הזה:

http://www.3com.co.il/Products/Product.asp?PID=3CRWE554G72T-IL

פורסם

במודם כבלים חייב להיות חייגן יכול להיות שהוא מופעל אוטומטית עם הווינדוס

חברת 3com היא חברה מעולה לציוד תקשורת

בקשר לקליטה בשתי קומות זה כבר קשור לצורת הבניה של הבית

לרוב אפשר להסתדר שמים את הנקודת גישה קרוב למדרגות או בבית שהקומה השניה לא מכסה את כל הקומה הראשונה אז קרוב לחלק הפתוח

מה שכן אם יש מקום שאתה בדרך כלל יושב בו כשאתה על המחשב לדוגמא בחדר על השולחן או על המיטה..

יש אפשרות למתוח לשם כבל שניתן לחבר למחשב הנייד בנקודה הזאת וכשאתה בשאר הבית להשתמש באלחוטי

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על הכל אני כנראה יקנה את הראוטר של 3com אני רק יעשה עוד כמה בדיקות. אתה מכיר אולי אתר שעושה מבחני ביצועים לראוטרים אלחוטים?

לגבי המודם בכבלים אני חושב שאתה טועה יש חברות כמו actcom ו 014 שנותנות אפשרות לחיבור בעזרת DHCP.

פורסם

זה לא שהחברות לא נותנות

הקטע שאני לא מכיר מודם כבלים בארץ שמאפשר את זה

אולי קיים ואני עוד לא נתקלתי

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים