פורסם 2005 ביוני 2220 שנים שלום לכולם. כבר כמה ימים, בעת עליית המחשב, מופיע לי חלון עם הודעת שגיאה לקובץ cli.exe. האם מישהו מכיר את הקובץ? יודע למה הוא משמש? אודה אם תוכלו לסייע לי להביא לסיומה של הודעת השגיאה הזו. ד"א, כרטיס המסך הוא ATI Readon 9800 תודה לעוזרים
פורסם 2005 ביוני 2220 שנים תנסה להתקין מחדש חבילה מלאה של הדרייברים (עם ה CCC) ואז להסיר אותה במלואה ולהתקין את החבילת דרייברים העדכנית בלי CCC. זה אמור "לדרוס" את כל הקבצים של הדרייבר, למחוק אותם, ולהתקין מחדש רק את מה שבאמת צריך... מקווה שזה יעזור
פורסם 2005 ביוני 2220 שנים זהו חלק מה Catalyst Control Center = חלק מהדרייברים של הכרטיס מסך.כדי לפתור את הבעיה הזו עליך להתקין תוכנה הנקראת Net Framework (של מייקרוסופט) ואז הודעות השגיאה ייפסקו.לינק להורדת התוכנה
פורסם 2005 ביוני 2220 שנים מחבר תודה למגיבים..אין אפשרות קלה ופשוטה יותר מאשר להסיר-להתקין-להסיר להתקין או להוריד קובץ של 102 מגה? ???
פורסם 2005 ביוני 2220 שנים אם אתה מתעקש על ה CCC (ואני לא מבין את הסיבה, כי זה חרא של דבר) אתה יכול לנסות להוריד את הפרמוורק דרך ה windows update, נדמה לי ששם זה תהליך קצר יותר.
פורסם 2005 ביוני 2220 שנים מחבר יש לי כרגע את הדרייברים ה"רגילים" ללא CCC. אני חייב להסיר הכל ולהתקין מחדש?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.