עבור לתוכן

גירסת דרייברים חדשה (77.72) עם השחרור של ה 7800, עכשיו, באתר של Nvidia!

Featured Replies

• תגובות 33
  • צפיות 2.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

זה לא הבטא נכון?והאם יש שיפור מהבטא?

פורסם
  • מחבר

זה WHQL Candidate, לא בטא ולא מושלם, איפשו באמצע.

לא יזיק בדיקה, אני כבר רץ עם הגירסה הזאת.

פורסם

אני לא יודע עם השאלה שלי שלי הכי קשורה אבל מה זה HDTV ?

ומה זה נותן לי שני העדכונים הנ"ל בדרייבר החדש:

HDTV Display Setup Wizard with preview mode

Fullscreen HDTV underscan control panel lets users optimize their high

פורסם

HDTV-HIGH DEFINITION TELEVISION

או בתרגום לעברית טלוויזיה בהפרדה גבוהה

מה שזה נותן לך זה לראות את הפלולה של אהוד ברק עם כל הגבשושיות בעיקר

כיום קיים רק ערוץ אחד אשר משתמש בטכנולוגיה זו ואם אתה עדיין מצליח לכתוב במקלדת אז הוא לא בשבילך

מה שהכרטיס מסך עושה עם הטכנולוגיה הזאת הוא פשוט יכול להוציא פלט אשר יהיה בהפרדה גבוהה(כמובן זה מצריך מסך או מקרן מתאים)

אפשר להגיד שזה לא שימושי בימינו אבל טוב שזה יהיה כי לעתיד זה כנראה יהיה שימושי

פורסם

ואם יש לי מסך תומך בHDTV? ובכרטיס שלי יש איזה מתאם גם לHDTV? מזה תכלס אומר בשבילי?

פורסם

אם יש לך מסך כזה וכרטיס כזה אתה רק צריך חומר לראות שזה כבר הבעיה אז בתכלס זה כמעט ולא אומר כלום אבל כמו שאמרתי זה מאוד טוב לעתיד

פורסם

למה זה לא נותן כלום?

ברור שזה נותן

הכרטיס ינצל את היכולת של ה HDTV שיש במסך

זאת אומרת הוא יראה את ה"מחשב" על מסך הטלויזיה הרבה יותר ברור מאשר הוא יראה אם כרטיס רגיל

פורסם

אתה לא חושב שצריך גם תמיכה מבחינת התוכנה(אני לא חושב שיש מנוע משחק כזה היום ואולי זה יהיה בשורטהורן)?

פורסם

גם אם תתן נהג מרוצים לטראנטה מלפני 10 שנים זה לא יעזור הרבה. ככה זה הדרייברים האלה והכרטיס שלי [ראו חתימה].

פורסם

אם זה גרוטאה כמו האקס גיי 220 (כך היא הוגדרה) אז זה יעזור בהרבה כי המכונית הזאת עוקפת בישורת את האנזו ואת הקררה גיטי

פורסם

תודה על ההסברים

ד"א הגרסה הזאת עושה לי בעיות... מס' ימים אחרי שהתקנתי אותה לפתע לא יכולתי לראות סרטים.. כל הסרטים הוצגו עם צבעים מרוחים ( כמו אפקט פולריס במצלמה למי שמכיר ) בכל מקרה זה קרה אחרי התקנת המשחק BF2 לא יודע עם זה קשור אבל בקיצור הדרייבר הוא הבעייה וחזרתי ל77.30 :\

פורסם

גם לי עם הדרייבר החדש יש בעיה בסרטים, כאילו משהו הוסיף להם המון המון "בהירות"

פורסם

תודה על ההסברים

ד"א הגרסה הזאת עושה לי בעיות... מס' ימים אחרי שהתקנתי אותה לפתע לא יכולתי לראות סרטים.. כל הסרטים הוצגו עם צבעים מרוחים ( כמו אפקט פולריס במצלמה למי שמכיר ) בכל מקרה זה קרה אחרי התקנת המשחק BF2 לא יודע עם זה קשור אבל בקיצור הדרייבר הוא הבעייה וחזרתי ל77.30 :\

גם לי עם הדרייבר החדש יש בעיה בסרטים, כאילו משהו הוסיף להם המון המון "בהירות"

קרה לי בדיוק מה שקרה לכם...

חזרתי לגירסא הקודמת, נקווה שאולי תצא גירסא מתוקנת.

פורסם

יכול להיות שכל הבעיות הנ"ל נגרמו רק בגלל שהדריבר מנסה להוציא פלט של הפרדה גבוהה אבל אין לזה תמיכה חומרתית אז הוא עושה כאילו?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים