פורסם 2005 ביוני 2320 שנים יש למשחק בעיה עם הדריברים של הכרטיסי קול,זה קרה בערך למליון אנשים ועניתי כבר אלף פעם על השאלה בדיון הרשמי
פורסם 2005 ביוני 2320 שנים כשראיתי בביוס 58 מעלות זה היה ישר אחרי ששיחקתי והוא עשה לי ריסט.כשאני מפעיל את המחשב רגיל אז טמפרטורת המעבד בביוס על 30-37 בערך.58 אחרי מאמץ למעבד שלי זה לא טוב?עריכה-יש לי את הדרייברים האחרונים של הצ'יפסט ללוח.אבל איך זה קשור?זה גרוע! כנראה בביוס מוגדר שאחרי 60 מעלות המחשב יעשה ריסט סביר להניח שהחום יורד 2 מעלות אחרי הריסט ואתה רואה 58 מעלות.יש לי אותו מעבד במעמץ מקסימלי הוא צגיע ל 50 מלעות (כי קיץ) בזמן שאני משחק ב GTA המעולת הם 48-47.אתה חייב פתרון קירור.
פורסם 2005 ביוני 2320 שנים מחבר יש לי מעבד של טרמלטייק עם מאוורר 120 מ"מ.לא נראה לי שיש לי בעיה של קירור. אני יבדוק את מה שאמרתם בקשר להגדרות סאונד ויעדכן בהמשך. עריכה-קרס שוב אחרי 10 דקות אבל בלי ריסט אבל גם לא הגיב לי כלום נשבר לי הז*ן!!!
פורסם 2005 ביוני 2420 שנים אם לא שינת כלום בקירור למה אתה מצפה שמשהו ישתנה? 58 מעלות במאמץ זה גבוה יחסית, יתכן שבשיא המשחק זה מגיע לאפילו יותר
פורסם 2005 ביוני 2520 שנים מחבר טוב ככה.הורדתי את הדרייברים האחרונים לכרטיס הקול לא של הציפסט עצמו מ NVIDIA,אלא את של REALTEK.שיחקתי כמעט שעה והפלא ופלא המשחק לא נתקע. ;Dתודה לכולם על העזרה.נ.ב-על איזה פתרון קירור לא יקר אתם ממליצים?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.