עבור לתוכן

מעוניין לקבל את חוות דעתכם על מסך LCD של LG דגם L1730B

Featured Replies

פורסם

תראה כשאני קניתי בטרקלין חשמל לפני חודש בערך, הסברתי להם על עניין הפיקסלים השרופים (לא ציינתי בפניהם את עניין ה20 פיקסלים, אולי הם לא יודעים את זה חח), הם אמרו לי שאם אני מוצא בבית פיקסל שרוף הם מחליפים לי בחדש (נראה לי כמובן שהם התכוונו לזמן הקרוב לקניה). אולי זה יעזור לך.

בכל מקרה אם הדבר היחיד שמפריע לך בL1730B זה העובי, לדעתי כדאי לך לרדת מזה, כאילו זה כ"כ משנה.

פורסם

מה זה השטויות האלה?! ותיקים?! מנדט?!

קראת בכלל את חוקי הפורום?

[glow=red,2,300]בחוקים כתוב בפירוש שהקפצה אסורה, וזה תקף לכולם![/glow]

אתה הקפצת פעמים ברצף! פעם ראשונה עוד אולי אפשר להבין אבל אותך שום דבר לא עוצר

כתבו לך שאין תגובות חד משמעיות אם עדיף הסמסונג או ה-LG, מה אתה מצפה שעכשיו כל הפורום יכנס יכתוב לך את אותו דבר בדיוק? אנשים רואים שכבר קיבלת תשובה ואתה סתם טוחן מים ואין להם מה להוסיף. מה אתה מצפה שכולם עכשיו יכנסו ויכתבו בדיוק אותה תשובה?

תחליט לבד אם אתה מעדיף את הסמסונג או ה-LG, באמת שזו לא החלטה של חיים ומוות.

המאג זבל.

פורסם
  • מחבר

מה הפסול בלהמשיך בדיון מסויים,עזוב את הלבטים שלי עכשיו,אני מדבר באופן כלליי,מה הפסול?

היית מעדיף שזה יקרה בהודעה חדשה,נושא חדש כביכול,העיקר שלא להמשיך באותו שירשור?!

אתה חמוד אתה  :lol: :lol: :lol:

פורסם

דיון חדש באותו נושא נחשב דאבל פוסטינג וגם הוא אסור על פי חוקי הפורום

קראת בכלל את החוקים?!

פורסם
  • מחבר

אני מודה שלא קראתי,לא תיארתי לעצמי שזה כזה קריטי ומקומם,ומאידך אני לא רואה כל פסול בלחדש דיון שכבר קיים מלפני יום יומיים במקום לפתוח את אותו נושא בהודעה נפרדת חדשה ,רק כעת אני מודע לזה,ואשתדל שזה לא יקרה בעתיד !

בLG הבטיחו לי שאפילו אם אגלה פיקסל אחד מת להביא לחנות והם יחליפו לי

כנראה שהבחור שם ידע מראש שב LG הסיכויים שזה יקרה הם אפסיים

מחר אני אמור לכנס לשם שוב,ע"מ להחליף,בסמסונג,הם הזמינו לי

אנסה לסחוט מהם הבחטה להחלפה במקרה של פיקסלים מתים לפחות חודש מיום הרכישה

למרות שהמוכר נישמע מהסס ליישם את ההבטחה שלו גם לגבי סמסונג

פורסם

המוכרים האלה בדרך כלל יבטיחו הכל בשביל למכור, במבחן המעשה לא תמיד יש גיבוי והם יציגו לך את תעודת האחריות שקיבלת עם ה-LG עליה כתוב בפורש שמדובר ב-3 פיקסלים.

אל תסמוך על ההבטחות האלה, מחר שתצטרך יהיה מוכר אחר או שהוא בכלל לא יזכור אותך.

האחריות היא אחריות של היבואן, אף חנות לא תספוג נזק של 1700 שקל עליה, אם היבואן לא מחליף החנות לא תחליף.

רק ביומיים הראשונים רוב החנויות שמכבדות את עצמן יבטיחו לך 0 פיקסלים שרופים, אחרי זה אחריו יבואן.

ותאמין לי שכמו שסמסונג יכול להגיע עם פיקסלים שרופים מהיצרן גם LG יכול, לא ידוע על אחד מה-2 שסובל יותר מפיקסלים שרופים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים