עבור לתוכן

DURON

Featured Replies

פורסם

עם DURON 1000 עם לוח GA-7VRXP אני מצליח להגיע ל 1.34G

איך אני יכול לדעת שלא נגרם נזק למעבד מאיזה טמפרטורה של הלוח והמעבד אני צריך לחשוש

דרך אגב בזה הרגע אני עובד על מהירות 1000 ועם מאוורר יחסית גדול

דרך אגב מהירות ה BUS צריכה להיות 133 או 100

פורסם

עם DURON 1000 עם לוח GA-7VRXP אני מצליח להגיע ל 1.34G

איך אני יכול לדעת שלא נגרם נזק למעבד מאיזה טמפרטורה של הלוח והמעבד אני צריך לחשוש

דרך אגב בזה הרגע אני עובד על מהירות 1000 ועם מאוורר יחסית גדול

דרך אגב מהירות ה BUS צריכה להיות 133 או 100

כל מעבדי הדורון עובדים במהירות אפיק של 100 מגה"צ(200 DDR). לכן, אם אתה רוצה להריץ אותו במהירות הDef שלך אתה צריך לשים אותו על מהירות אפיק של 100, ומכפלה של 10. אם אתה רוצה להגיע למהירות של 1333 אתה צריך לשים אותו על מהירות אפיק של 133, ולהעלות את הVcore, כל עוד אתה נשאר על טמפ' מתחת ל65 מעלות אין לך בכלל מה לדאוג ואוברקלוקינג לא מסכן את המעבד שלך כל עוד אתה שם יד על הדופק(הטמפ' והמתח שאתה נותן למעבד) ועושה אתה בצורה חכמה. מעבד דורון 1000 שנקנה בחודשיים שלושה האחרונים כמעט בטוח אמור לעבור ב1333 כי הוא קרוב לודאי אותו סטפינג של הדורון 1300 שהאיטו אותו לאלף כדי לענות לדרישות השוק.

פורסם
  • מחבר

שאלה 1

על הקופסה שקניתי את המעבד היה רשום שהוא עובד ב מהירות 133 ולא ב 100

אז זה אומר שאני צריך לשנות את ה BUS ל133 ?

שאלה 2

שינתי את מהירות BUS ל 133 והמכפלה היתה במצב AUTO זה אומר שהיה אמור להכפיל 7.5 כדי להגיע ל 1000MHZ

אבל משום מה הוא הכפיל ב 10 והמעבד הגיע ל מהירות 1.34G האם זה נורמלי ?

שאלה 3

עבדתי יום שלם עם 1.34G ( התקנות ) ולא קרה כלום האם אני חייב להעלות את ה VCORE

ואם כן אז בכמה

שאלה 4 יש לי לוח GA 7VXRP עם זכרונות של 256M SAMSUNG 266 השתמשתי בתוכנה performace test לבדיקת ביצועי המחשב ( שהמעבד עובד ב 1000 ) ומשום מה קיבלתי את אותם תוצאות עם לוח אחר ASUS A7V-E עם 256M SDRAM -133

איך אפשר להסביר את זה ?

מה שכן ביצועי של הכרטיס מסך ב 2D וב 3D השתפרו פלאים ( וזה בדיוק אותו כרטיס מסך, פשוט העברתי אותו מלוח ללוח להשוות ביצוים של הלוחות האם יש למישהו הסבר אולי מתח על הכרטיס מסך גבוהה יכול להשפיע על הביצועים (אולי המתח יותר מדי גבוהה (2.5V)

GEFORCE 2 MX 200

פורסם

שאלה 1

על הקופסה שקניתי את המעבד היה רשום שהוא עובד ב מהירות 133 ולא ב 100

אז זה אומר שאני צריך לשנות את ה BUS ל133 ?

אתה בטוח שהם לא מתכוונים לזכרון או למשהו אחר? כי לא היו מעבדי דורון שעובדים במהירות אפיק של 133, בטח לא האלף.

שאלה 2

שינתי את מהירות BUS ל 133 והמכפלה היתה במצב AUTO זה אומר שהיה אמור להכפיל 7.5 כדי להגיע ל 1000MHZ

אבל משום מה הוא הכפיל ב 10 והמעבד הגיע ל מהירות 1.34G האם זה נורמלי ?

ברור, כי המכפלה של המעבד שלך נעולה על 10, לכן כשאתה מעלה את זה ל133 זה עולה ל1.34.

שאלה 3

עבדתי יום שלם עם 1.34G ( התקנות ) ולא קרה כלום האם אני חייב להעלות את ה VCORE

ואם כן אז בכמה

אתה צריך להעלות אותו רק אם המעבד מתחיל להראות סימנים של חוסר יציבות. זה אמור להיות יציב כשאתה מעל את זה בערך ב10-15 אחוז מהDefault Vcore שלו.

שאלה 4 יש לי לוח GA 7VXRP עם זכרונות של 256M SAMSUNG 266 השתמשתי בתוכנה performace test לבדיקת ביצועי המחשב ( שהמעבד עובד ב 1000 ) ומשום מה קיבלתי את אותם תוצאות עם לוח אחר ASUS A7V-E עם 256M SDRAM -133

איך אפשר להסביר את זה ?

מה שכן ביצועי של הכרטיס מסך ב 2D וב 3D השתפרו פלאים ( וזה בדיוק אותו כרטיס מסך, פשוט העברתי אותו מלוח ללוח להשוות ביצוים של הלוחות האם יש למישהו הסבר אולי מתח על הכרטיס מסך גבוהה יכול להשפיע על הביצועים (אולי המתח יותר מדי גבוהה (2.5V)

GEFORCE 2 MX 200

מה בדיוק התוכנה הזאתי בודקת? אם היא בודקת רק ביצועי מעבד סביר מאוד להניח שאתה לא תראה שום הבדל בין שני הלוחות. בכל מקרה, אתה צריך לזכור לוח A7V-E לא עובד במהירות אפיק של 133, אלא רק הזכרון שלו עובד ב133.

כשעברת ללוח מהיר יותר את נהנית משיפור בביצועים מפני שהתקשרות של אפיק הAGP(של כרטיס המסך) יותר מהיר בלוח מבוסס KT333(הVRXP) מאשר על לוח מבוסס KT133, שהיה צ'יפסט מאוד מבוגבג. כמו-כן, השימוש בזכרון DDR מאפשר לך עבודה יותר מהירה והעברת נתונים יותר מהירה שכרטיס המסך שלך יכול להנות ממנה, אבל עד שלב מסויים כי כרטיס המסך שלך הוא די צואר בקבוק.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים