עבור לתוכן

חיבור אחר ממחשב אחד לשני ע"י כבל מוצלב ...מה לעשות עם חיבור שלישי ?

Featured Replies

פורסם

יש לי כרגע בבית מנוי אינטרנט עם מודם אחד ושני מחשבים כאשר המחשב עם המודם מביא אינטרנט למחשב השני דרך כבל מוצלב של 10 מטר ......

עכשיו

אחותי קונה לה מחשב ללימודים שמצריך גם חיבור אינטרנט

מה אני עושה עכשיו ?? צריך ציוד ייקר לא ? (כל עוד זה עד 2 מחשבים זה לא בעיה ) צריך ראוטר ? נטבים ?...

אני לא רוצה שזה יפגע לי בפינג אני משחק המון ברשת ....

עכשיו ראיתי אצל חבר שלי לדוגמא שכאשר אח שלו בא אליו הוא מביא את המחשב עם המודם שלו ופשוט מחבר את המודם לקיר ויש לו חיבור

זה אומר ששני מודמים מאותו בית יכולים לעבוד יחדיו

אז התקשרתי להוט לשאול מה אני יכול לעשות והם אומרים שאני יכול אבל זה עולה לי תשתית !!!!!! (כולה מודם מסכן)

אז שאלתי אותם אז מה קורה אם אני קונה ממישהו יד שניה

הם טוענים שזה לא יעבוד כי המערכת צריכה להכיר את המודם זה אומר בסופו של דבר שאני יצתרך לשלם על שתי תשתיות (ועוד לא דיברתי על תשלום לספק) רק בשביל עוד מודם אחד מסכן ???!?

האם הם צודקים ?

או איזה עוד אופציות יש לי חוץ מראוטרים עכשיו נתבים וכבלים נוספים ......? אני לא רוצה ששום דבר יפגע לי בפינג ...

תודה.

פורסם

אפשרות ראשונה היא להוסיף למחשב עוד כרטיס רשת ועוד כבל רשת מוצלב

זה אמור לעבוד

אבל האפשרות ההגיונית יותר היא לקנות נתב ולחבר את המחשבים באמצעות הנתב

ובזמן שאתה משחק להגביל את מהירות הUPLOAD של המחשבים האחרים ברשת באמצעות תוכנה כדוגמאת נטלימיטר

פורסם
  • מחבר

מישהו הציע לי הצעה

אני שואל אתכם אם זה יעבוד ......

כרגע המחשב שלי מחובר דרך כרטיס רשת למודם

ודרך עוד כרטיס רשת נותן חיבור אינטרנט למחשב שני

עכשיו הבעיה היא מחשב שלישי

אז הוצע לי פשוט לקנות כבל USB למודם אבל של 10 מטר וזהו פטרתי את בעיית הנתבים והראוטרים עכשיו ....לא ?

אה וכמובן בכל מחשב לשים נט לימיטר ולכוון אותו על הורדה 20 ...והעלעה 3....

וככה זה לא יפגע לי בפינג וגם ייתן לי אינטרנט ל עוד שני מחשבים .

האם זה יעבוד ?

ANY OTHER MORE IDEAS ?

תודה.

פורסם

מישהו הציע לי הצעה

אני שואל אתכם אם זה יעבוד ......

כרגע המחשב שלי מחובר דרך כרטיס רשת למודם

ודרך עוד כרטיס רשת נותן חיבור אינטרנט למחשב שני

עכשיו הבעיה היא מחשב שלישי

אז הוצע לי פשוט לקנות כבל USB למודם אבל של 10 מטר וזהו פטרתי את בעיית הנתבים והראוטרים עכשיו ....לא ?

אה וכמובן בכל מחשב לשים נט לימיטר ולכוון אותו על הורדה 20 ...והעלעה 3....

וככה זה לא יפגע לי בפינג וגם ייתן לי אינטרנט ל עוד שני מחשבים .

האם זה יעבוד ?

ANY OTHER MORE IDEAS ?

תודה.

לא הייתי עושה את זה.

הייתי עושה את זה -

לקנות נתב ולחבר את המחשבים באמצעות הנתב

ובזמן שאתה משחק להגביל את מהירות הUPLOAD של המחשבים האחרים ברשת באמצעות תוכנה כדוגמאת נטלימיטר

אף אחת מהשיטות לא יכולה להבטיח פינג נמוך, ככה שאני לא בטוח אם הפינגים ישארו נמוכים, ואני מקווה שהנט לימיטר יפתור את הבעיה הזאת.

פורסם

ברמת העיקרון מעבר דרך נתב מאט את הרשת כך שהפינגים יעלו אמרתי ברמת העיקרון כי אני לא מרגיש הבדל במהירות בין לפני ואחרי שהיה נתב הנתב יכול להאט את הרשת ב20% בגלל שהוא פעול ברמת תוכנה ולא חומרה והוא מבצע פעולות שיכולות לקחת זמן ככה שזה שיקול שלך אם החלטת לא להתפשר על הסיכוי להאטה אז תחבר רכזת או מתב עם כבל ישר למחשב שלך ומשם כבלים ישרים לשני המחשבים האחרים ותגביל בהם את המהירות זה לא יאט את הרשת כרכזת לא חושבת ומתג עובד ברמה של חומרה אז אין בעיה של האטה או כמו שהציעו עוד כרטיס רשת שלדעתי זה פיתרון פחות אלגנטי- יותר כבלים רצים למחשב שלך

פורסם

מאיפה הבאת דוקא 20%?

היום את רוב הפעולות החשובות הנתב עושה ברמת החומרה ככה שההאטה היא אפסית ורק חבילות מיוחדות בודדות מתעכבות קצת.

החומרה היום מספיק משוכללת בשביל שההבל יהיה זניח (וממש לא 20 אחוז)

פורסם

עזוב אותך מסרטים וסיבוכים, קנה ראוטר אלחוטי, כך תוכל לבטל את הכבלים המעיקים וגם תוכל בעתיד

להוסיף בקלות עוד מחשבים.

אתה אפילו לא צריך לקנות כבל חדש, רק תלחץ ראש חדש לכבל במוצלב שיש לך.

פורסם

אם הספק שלך הוא בב"ל. תבקש להתחבר בלי חייגן. תשים switch על המודם, ואז אתה יכול לחבר עד 3 מחשבים שכל אחד מקבל כתובת חוקית אחרת.

פורסם

את ה20% הבאתי מנתונים שנתן לי המורה שלי לניהול רשתות אף פעם לא בדקתי את זה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים