עבור לתוכן

שאלה בקשר ל ipod shuffle

Featured Replies

פורסם

היום, לפני כמה דקות קיבלתי את המכשיר המדהים הזה :yelclap: תוך 5 דקות כבר היו בו 4 אלבומים שלמים :smile1:

בכל מקרה, עכשיו אני לומד לשלוט עליו (אין כמעט כפתורים :P) ולא מצאתי איך לכבות אותו, רק מצאתי איך לשים אותו בהמתנה, מישהו יכול להגיד לי איך מכבים את ה"שמן" הזה? תודה :silly:

ד"א קיבלתי בחינם עם הפאלפון של אמא שלי אז אין צורך להגיד לי שעשיתי טעות :hat:

• תגובות 32
  • צפיות 3.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

עשית טעות. כתבת שהוא "מכשיר מדהים".

המכשיר הזה הוא אחד הMP3ים הגרועים ביותר שיש היום בשוק. :-\

פורסם
  • מחבר

למה? אני יכול להגיד לך שהוא הרבה יותר עדיף על הדיסקמן שלי - אם אני מוריד שיר חדש במקום לצרוב עוד פעם דיסק שלם אני פשוט מחבר למחשב סופר עד 3 ושומע ;) אל תשכח שלא קניתי אותו, "אם נותנים לך תיקח אם מרביצים לך תברח"

אשמח להסבר מדוע אתה חושב שהוא כזה אבל הסבר אמיתי ולא של פאן בויס של איריבר. (הרי גם ככה אני לא עומד להחליף)

ובקשר לשאלה שלי - הכוונה הייתה - איך אפשר כאילו לעצור באמצע השיר (pause) אבל בלי שהבטריה תתבזבז יותר מדי למשל בדיסקמן שלי אם הייתי עושה pause ואז מכבה אז כשהייתי מדליק - זה היה מתחיל מאיפה שהפסקתי, אפשרי פה?

פורסם

למה המכשיר גרוע ?

כי אין לו מסך !!

אפילו שירים 1-2-3 אתה לא יכול לראות

ב512 מגה נכנסים בערך 7 אלבומים באיכות סבירה ,

כל אלבום 15 שירים ,

אתה רוצה להגיע לאלבום האחרון , אתה תעשה Next תשעים פעם ?

לא שהג'רניק יותר טובים , אבל לפחות יש בהם מסך ...

בתור מכשיר שאתה עושה איתו ג'וגינג , הוא אחלה ,

אבל בתור נגן Mp3 ראשי הוא לא שווה הרבה .

פורסם
  • מחבר

כן באמת זה חיסרון אבל למי איכפת, כל היתרונות שאמרתי לך (אפשר להכניס ולהוציא שירים בכל זמן נתון ומה שיש למעלה וכמובן הגודל!!) בכל מקרה, אני אסתדר :xyxthumbs:

ואני עדיין מחכה לתשובות :silly:

פורסם

כן באמת זה חיסרון אבל למי איכפת, כל היתרונות שאמרתי לך (אפשר להכניס ולהוציא שירים בכל זמן נתון ומה שיש למעלה וכמובן הגודל!!) בכל מקרה, אני אסתדר :xyxthumbs:

ואני עדיין מחכה לתשובות :silly:

היתרון היחידי שלו זה שהאיכות מוסיקה שלו לפי מה שהבנתי היא מאוד מאוד איכותית...

אבל בעצמי לא הייתי קונה אותו, כי חוסר מסך זה דבר מאוד רציני...

פורסם

1. קיבלת חוברת הוראות. היא די פשוטה.

2. לכפתור המלבני הגדול מאחורה יש 3 מצבים- כבוי, נגינה סדרתית, ו- shuffle.

פורסם

שניה, אפשר ממש להכניס ולהוציא שירים בכל רגע נתון?!

מדהים! ענק! מטורף! איך לעזאזל אייפוד המציאו את זה!!! הרי אין את זה בשום MP3!!!!!!!!! :s07:

פורסם

שניה, אפשר ממש להכניס ולהוציא שירים בכל רגע נתון?!

מדהים! ענק! מטורף! איך לעזאזל אייפוד המציאו את זה!!! הרי אין את זה בשום MP3!!!!!!!!! :s07:

ואני מוסיף... :kopfpatsch:

פורסם
  • מחבר

טוב, שאלתי שאלות הזויות, סליחה :lol: תודה על התשובות :silly:

פורסם

פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח.

מכשיר מדהים פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח. אם זה לא היה אייפוד, הוא היה נעלם מזמן. קונים אותו רק בגלל השם.

פורסם

יש לי אותו כבר חודשיים ואני ממש מרוצה ממנו -

הוא מעולה לספורט, כי שמים אותו בכיס ולא מרגישים אותו בכלל.

פורסם
  • מחבר

אני לא רוצה להתחיל ויכוח חדש אבל אם היה איריבר shuffle כולם היו מסכימים איתי שזה מכשיר טוב וכ'ו אבל נעזוב את זה

בכל מקרה, תודה רבה לכל מי שעזר :xyxthumbs: מכשיר מדהים ;D

פורסם

אז זה הקטע, שיש לאייריבר (ובעצם לכל יצרנית נגני mp3 שמכבדת את עצמה) נגן שהוא כמו ה-ipod shuffle, אבל יש לו מסך, וגם יכולות ניווט קצת יותר משוכללות...

פורסם

Give him A brake.. NOOBS

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים