עבור לתוכן

איך משחקים ב Battlefield 2 אני לא מבין שם כלום!

Featured Replies

פורסם

ניכנסתי לסינגל פלייר שם אבל משום מה זה הכניס אותי לסרבר...(לא של אנשים - אני חושב של בוטים)

בכל מקרה ראיתי שזה די יפה והחלטתי לשחק שם... (צריך להשתלט על איזה דגל - לא יודע מה עושים שם)

משהו מוכן להסביר לי איך אני רואה את עצמי על המפה ונגד מי אני ??? למה אני לא מבין שם כלום! איך נותנים פקודות לחברים שלי ואיך אני יודע עם מי אני ?ועל מי מותר לי לירות??

סליחה על השאלות הרבות זה פשוט שאני פעם ראשונה שאני משחק בבטלפילד (למרות שזה 2)

מקווה שתענו לי על כולם בהרחבה

תודה ביי

פורסם

גם אני משחק בזה פעם ראשונה. חבר שלי ששיחק בראשון בא והסביר לי קצת.

עם q ו- t אתה נותן פקודות ושאתה נמצא ליד דגל שלך (לוחץ על caps lock) אתה יכול לשלוח טילים על האויבים ולראות היכן הם נמצאים דרך לווין

כדי לראות את עצמך קצת בגדול בזמן המשחק תלחץ על M ,ולעשות זום למפה הקטנה בצד תלחץ על N אם אני לא טועה.

השאלה עם מי אתה די ברורה לא? אתה בוחר תצד שלך או סינים או אמריקאים או ערבים (הכי כיף ערבים חחח, קלצ'ניקוב רולז) את יכול לבחור להיות מפקד של קבוצה אם תלחץ על page up בבחירה של הקבוצה)

ולהבדיל בין אויב לחבר פשוט החברים שלך מסומנים בצבע כחול, ירוק, צהוב כזה השם שלהם למעלה. והאויבים יש להם תשם גם מעל הראש אבל בצבע אדום.

להשתלט על טנק, מטוס וכו' לוחצים על E להכנס.. במקרה ואתה באוטו נוסע לבד אז אם תלחץ על F2 תשלוט אך ורק על הנשק באותו אלא אם כן מישהו נוסע איתך אז הוא כבר שולט על זה.

אני גם עדין לא הבנתי הכל... מקווה שהבנת תמעט שהבנתי.

פורסם
  • מחבר

גם אני משחק בזה פעם ראשונה. חבר שלי ששיחק בראשון בא והסביר לי קצת.

עם q ו- t אתה נותן פקודות ושאתה נמצא ליד דגל שלך (לוחץ על  caps lock) אתה יכול לשלוח טילים על האויבים ולראות היכן הם נמצאים דרך לווין

כדי לראות את עצמך קצת בגדול בזמן המשחק תלחץ על M ,ולעשות זום למפה הקטנה בצד תלחץ על N אם אני לא טועה.

השאלה עם מי אתה די ברורה לא? אתה בוחר תצד שלך או סינים או אמריקאים או ערבים (הכי כיף ערבים חחח, קלצ'ניקוב רולז) את יכול לבחור להיות מפקד של קבוצה אם תלחץ על page up בבחירה של הקבוצה)

ולהבדיל בין אויב לחבר פשוט החברים שלך מסומנים בצבע כחול, ירוק, צהוב כזה השם שלהם למעלה. והאויבים יש להם תשם גם מעל הראש אבל בצבע אדום.

להשתלט על טנק, מטוס וכו' לוחצים על E להכנס.. במקרה ואתה באוטו נוסע לבד אז אם תלחץ על F2 תשלוט אך ורק על הנשק באותו אלא אם כן מישהו נוסע איתך אז הוא כבר שולט על זה.

אני גם עדין לא הבנתי הכל... מקווה שהבנת תמעט שהבנתי.

תודה אחי...

עוד כמה שאלות בקשה תענה לי....:

1.איך אני מוריד לעזעאל דגל אויב ושם את הדגל של הקבוצה שלי?

2.משום מה שאני נגיד אומר FOLLOW ME החיילים שלי לא מגיבים אף אחד לא עושה מה שאני אומר לו למרות שאני עושה PAGE UP לפני...

3.למה יש את האפשרות לעזוב קבוצה ולעבור לקבוצה היריבה??ועוד אי אפשר לחזור אחר כך?

4.לא מצאתי מסוק אחד אפילו אני לא רואה אותם בכלל...

פורסם

1. אתה פשוט עומד באזור של הדגל וזה מוריד תדגל של האויב ומעלה את שלך אוטומטית.

2. אין לי מושג בוטים מפגרים.

3. אפשר לעבור קבוצה כמה שרוצים ומתי שרוצים.

4. מסוקים ומטובים נראה לי יש רק במפה אחת ורק לאמריקאים. זה מפה שיש לאמריקאים אי קטן שהם נמצאים עליו נגד הערבים.

פורסם

גם לי יש שאלה קטנה:

האם יש במשחק הזה שלבים ז"א מה קורה אחרי השלב הראשון הזה עם הכור של הסינים? שלב הבא או שיש משימה אחרת וכל אחת בפני עצמה?

פורסם

לא יודע פשוט בוחרים מפה ומשחקים.

ד"א

פותח הטופיק

גם לך יש תקיעות קטנות בהתחלה שמתחילים לשחק?

יש לי תקיעות כאלו כל 5 שניות למשך חצי דקה שאני מתחיל לשחק ואז אחרי זה זה נעלם והמשחק רץ חלק.

פורסם
  • מחבר

לא אחי... רץ חלק בהתחלה...

רק מה שמוזר זה שבאמצע המשחק פעם בה... יש איזו תקיעה של שניה אבל זה כנראה מהחימום של הכרטיס...קירור של ספיר :bash:

פורסם

דווקא אצלי באמצע המשחק יש תקיעה כזת של 10 שניות כזה יש מסך שחור וזה חוזר להיות רגיל..

גם עד שזה טוען תמשחק, משחק ממש כבדדד...

פורסם
  • מחבר

אחי זו כבר בעיה חריגה מאוד יחסית למערכת שלך..

איזה דרבירים יש לך אחי?

לי יש רק קפיצה של שניה פעם בהרבה זמן במשחק.. וזה עוד אחרי שהמחשב היה דולק יומיים...(בחום הזה) וזה כנראה מה שגורם לקפיצה הזאת אצלי ...

חימום בכרטיס

אני פשוט מפעיל מחדש את המחשב והכל בסדר..

אבל אצלך זה משהו מוזר...

פורסם

לא אתה לא מבין

זה קורה רק פעם אחת במסך השחור הזה (בד"כ אחרי 5 דקות משחק וזה לא חוזר יותר)

נראה לי זה טוען טקסטורות

חוץ מזה גם המחשב שלי דלוק כל הזמן, אני לא מכבה אותו.

פורסם

לא הבנתי על ההתחלה עולה מן תפריט מעצבןןןןןןן מה אני עושה שם זה אחרי שעשיתי סינגל פלייר אני בוחר קבוצה התפריט ממוזער כזה למעלה רשום לי משו 0 ועוד פעם קופץ התפריט המעצבן נו זה עם הנשקים בצד שמאל בכל תחילת מפה

פורסם
  • מחבר

חחח... אחי גם אני התעצבנתי מזה בהתחלה ..

אתה פשוט צריך ללחוץ במפה על אחד העיגולים...

פורסם

חחח... אחי גם אני התעצבנתי מזה בהתחלה ..

אתה פשוט צריך ללחוץ במפה על אחד העיגולים...

תודה כפרה :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

אחי איזה מערכת יש לך?

המשחק עובד חלק? (עם פילטרים בלי פילטרים)?

פורסם

המשחק רץ לי חלק לגמרי אין תקיעות

ואם יש אולי זה בגלל הסרבר - שרת כאילו דה - LAG

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים