עבור לתוכן

צריך עזרה בבחירת מסך

Featured Replies

פורסם

אני פה מספיק בפורום ועד היום היה רק אחד שהתלונן שהוא קנה 710T חדש והגיע לו עם פיקסל שרוף והחליפו לו לחדש ושוב קיבל אחד עם פיקסל שרוף ושוב החליפו לו לחדש וזה המקרה היחיד בפורום עד היום.

אף אחד לא פיתח פיקסל שרוף עם השנים

ואל תאמין לכל מה שמוכרים אומרים לך, אם יש לו יותר עמלה על ה-סמסונג אז ברור שהוא ילכלך עליהם וימכור לך את ה-LG כי עליו הוא עושה יותר כסף.

יש לי קשרים עם חנות די גדולה למחשבים והם אומרים שההחזרות של מסכים עם פיקסלים שרופים כמעט ולא קיימות אחרי שבקניה ראו שאין פיקסלים שרופים. מדובר במקרים בודדים ובדרך כלל על אזורים שנשרפו (כנראה מלחץ שהופעל על המסך).

תשאל את המוכר מה דעתו על הסוני ותראה שהוא יגיד לך שהוא ממש טוב כי העמלה על הסוני הכי גבוה.

אתה מוזמן להוכיח לי אחרת.

ואתה מוזמן גם למצוא לי מישהו פה עם סמסונג (או LG) שקנה מסך בלי פיקסלים שרופים ויש לו היום פיקסל שרוף אחד (אולייי תמצא). יותר מפיקסל אחד ממש קשה לי להאמין שתמצא.

• תגובות 51
  • צפיות 3.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

פירשת אותי הפוך HOLY ככה ניראה לי

אני אמרתי שלמוכר דווקא איכפת יותר בתור מקדם מכירות ,היה לו אינטרס למכור יותר סמסונגים מאשר LG

כי על הסמסונג מגיעה לו יותר עמלה :P

יאללה לל"ט !

פורסם

הולי לפי דעתי ה LG 1780Q אמיר תתחדש על המסך,בחירה נבונה,בלי שאני מכיר אותך ברור שאין לך פיקסלים שרופים

פורסם
  • מחבר

ה-LG שאתם אומרים שהוא טוב, הגודל נקודה אצלו הוא 0.294 לעומת האחרים שאצלהם זה 0.264

זה לא משנה כלום?

פורסם

זה אומר שזאפ לא מושלם

אנשים טועים

בכל מקרה אני מאמין שהיצרן LG יודע קצת יותר טוב מזאפ...

תסתכל בלינק שנתתי

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים