פורסם 2005 ביוני 2620 שנים ViewSonic VP171 ב-2500 שקל עם 8msלא שווה להוסיף עוד 700 שקל לעומת הסמסונג 710T
פורסם 2005 ביוני 2620 שנים דוקא זה הכי פחות מומלץהסמסונג 710T עדיף בהרבהאתה יכול להסביר על מה אתה מבסס את זה שהViewsonic הכי פחות מומלץ?
פורסם 2005 ביוני 2620 שנים כי הוא בסדרה הזולה של VS, יש סיבה שהוא זול יחסית לאחרים.הסמסונג שעולה 100 שקל יותר עדיף.
פורסם 2005 ביוני 2620 שנים אם אתה מעוניין להשקיע ויש לך סכום רציני תלך על המסך החדש של LG 1780Q קניתי אותו לפני חודש ב 2420 האמת? תענוג לעיניים מצוין למשחקים,לא מתחרט לרגעיש לו יציאת DVI זמן תגובה 8MS,מומלץ בחום.
פורסם 2005 ביוני 2720 שנים אם אתה מעוניין להשקיע ויש לך סכום רציני תלך על המסך החדש של LG 1780Q קניתי אותו לפני חודש ב 2420 האמת? תענוג לעיניים מצוין למשחקים,לא מתחרט לרגעיש לו יציאת DVI זמן תגובה 8MS,מומלץ בחום.זה שהוא מסך טוב לא אומר שהוא שווה את הכסף יחסית לאחרים.
פורסם 2005 ביוני 2820 שנים ה L1780Qשווה כל שקל ,סוף !מסך ברמה כזאת,עדיין אין ,אחרי שכבר חרשתי הרבה ,וקניתי והחזרתיבסוף לקחתי את 1780Q ב 2350 ש"חמסך איכותי מכל הבחינות,מכל זווית שתבחן אותו,ולכל הדיעות והביקורות !
פורסם 2005 ביוני 2820 שנים מחבר מבין ה-4 מסכים האלה, איזה אחד הכי טוב?http://www.zap.co.il/models.asp?Sog=C-Monitor&DB4157=4159&DB4147=4148&DB4163=141761
פורסם 2005 ביוני 2820 שנים אתם יכולים גם להמליץ על הכי טוב עם 0.8 זמן תגובה? זה ממש לא הדבר היחיד שקובע, שים לב לניגודיות, קונטרסט, זווית צפייה וכו'... ולכן אני מסכים עם Holy שה710T יעשה את העבודה הכי טוב על אף שיש לו 12MS, פשוט שאר הנתונים שלו מעולים והצבעים של סמסונג מרהיבים
פורסם 2005 ביוני 2820 שנים לדעתי גם צריך להסביר לבחור שאני מבין לליבו כי עברתי את השלב שהוא עובר כעתאחרי שני מסכי LCD ,צריך להסביר לו את הבעייתיות בתנאי האחריות של הסמסונגאכן כן,710T נחשב לאחד הטוביםאבל דע לך שאם תתקע עם פקסלים מתים אפילו שהוא חדש,לא יחליפו לךהיבואן לא מכיר בפחות מ 20 פקסלים מתים/שרופים,שזה לא הוגן וגרמית עוול ללקוחשזאת תופעה נפוצה בסמסונג ,הרבה התלוננו על פקסלים מתים אחרי שקנוושמתי לב שלרוב ממליצים למתלבטים על מה שכבר רכשו ויש להםולסיכום,שמע בחורצ'יק אני מספר לך מנסיון אם אתה הולך לתת מעל 2000 שח עבור מסך LCD תיגש לחנות ששייכת לכל רשת הקרובה אליך ותתרשם בעצמך(בטרקלין חשמל סבבה) תתרשם במיוחד מ L1780Q של LGשזה המסך הכי איכותי והכי עכשווי שיכולהיותהן מבחינת הביצועים והניתונים והן מבחינה ויזואלית נחשב להכי דק שקיים כרגע,והכי מעוצב,שזכה בעיצוב הכי יפה בפיסטיבל קאן !חוצמזה ראול,מי משתמש בפול קונטרס ובפול בהירות ?!לדעתי,לדוגמא לאלה שיש להם 710,שיש לו קונטרס 600,הם מנצלים את מלוא הרמה של הקונטרס?!אני משוכנע שלא
פורסם 2005 ביוני 2820 שנים חצי מהדברים לא נכון1. אולי רשמית סמסונג מציגה החוצה אחריות של 20 פיקסלים אבל בתכלס הם אומרים מלילולית שגם 10 יוחלף2. על סמך מה אתה מבסס את זה שפיקסלים שרופים בסמסונג זו תופעה נפוצה?! זה ממש לא נכון. בכל החברות קורה שמסך חדש מגיע עם פיקסל שרוף אבל כל חנות נורמלית תחליף מסך כזה מיד בלי קשר למספר הפיקסלים השרופים. (ומאיפה הבאת את זה שהרבה התלוננו?)3. זה לא נכון שממליצים על מה שיש, לי יש סמסונג 710T יונדאי Q17 ו-LG 1720P ומה לעשות הסמסונג נראה הכי טוב.4. ה-1780 ממש לא הכי איכותי, ה-Viewsonic VP171 אוכל אותו.5. גם אם לא משתמשים בפול קונטרס גם שמשתמשים בפחות התמונה איכותית יותר.להשקיע מעל 2000 שקל במסך 17 לדעתי זה ביזובוז כסף, בכזה תקציב עדיף להוסיף עוד קצת ולקחת 19 או לחסוך כסף ולקחת 17 טוב במחיר סביר.
פורסם 2005 ביוני 2820 שנים הבחור שאחראי על מחלקת ה LCD והפלזמות בטרקלין אשכרה אמר ליהסמסונג עם מפרט אולי עולה על LG ,ולי מגיעה יותר עמלה שאני מוכר לך 710T אבלבמצב של התפתחות פיקסלים שרופים בסמסונג בחודש הראשון אני לא אוכל להחליף לךמאידך ב LG יכול להחליף בחודש הראשון !ושהוא בתור בקיא ומתמצא בתחום(אחרת לא היו מציבים לו במחלקה) אומר שלקוח שחוזר אחרי שבוע, חודש עם פקסלים מתים בסמסונג ,לא יכולים לעזור לו,מפנים אותו לשירות ומשם הוא חוזר סביר להניח בלי כלום !ויש עליו טרייד אין,שיכולתי בקלות למסור אחד מהמסכים שלא בשימוש שיש לי ולקבל אותו במחיר שיצא יותר זול בכ 150 שח מה 1730B שלקחתי בשעתו !מפה ומשם נוצר הרושם שאם כבר אז LG לפי המצב של האחריות המחמירה בסמסונג ו HOLY כמו שאתה נוהג לענות לאנשים כאן,תפנו למנוע החיפוש !לך להיסטוריה הלא רחוקה כאן בפורום,ותקרא כמה תלונות היו על פקסלים מתים וטראוומות שהיו לאנשים עם הסמסונג
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.