עבור לתוכן

חנות בגדים בניו יורק

Featured Replies

פורסם

קודם כל דבר ראשון, יש הבדל גדול מאוד באיכות

כנראה שאתה פשוט לא מדבר מנסיון,

דבר שני, אפשר בסוף עונה להשיג חולצות במחירים של 60 65 שקל לחולצה, שזה לא כזה יקר.

ודבר שלישי, יש אנשים שפשוט אוהבים להתלבש ככה, אז אני לא מבין מה הבעיה שלך, אני אוהב חולצות סקט, פעם נסעתי, ונדבקתי לחולצות האלה.

נתחיל בזה שאין לי שום בעיה עם אף אחד, שכל אחד ילבש מה שבא לו, אני רק יכול להמליץ, יותר מזה אני לא יכול לעשות כלום.

ובקשר לאיכויות, תלוי בבגד, אני יכול להגיד לך בוודאות שאפשר להשיג בגדים באותה איכות של מותגים ולעיתים איכות גבוהה יותר ובמחירים בהרבה יותר נמוכים .

אני לא יודע מה זה חולצת סקט, אני לא מבין בזה ... אבל אם הם אוהבים, שיהיה להם בכיף.

אני לא אלך ואשלם על חולצה 300 שקל, גם אם לאבא שלי היה קוראים ביל גייטס לא הייתי קונה בגדים במחירים כאלו.

לסיכום, אפשר להשיג בגדים ללא מותגים, באיכות טובה מאוד ולשלם בהרבה פחות ולא לשבור תוכנית חיסכון כל פעם שהולכים לקנות בגדים. :nono:

פורסם

נו איפה קונים בגדים באותה איכות?

ואני מבקש ממך, זה מעצבן שאתה נותן הקצנות כאלה, אתה סתם מגזים, לפני שניה אומרים לך שאפשר לקנות ב60 65 שקל, למה אתה צריך להגזים ב300,

לסיכום, אפשר להשיג בגדים ללא מותגים, באיכות טובה מאוד ולשלם בהרבה פחות ולא לשבור תוכנית חיסכון כל פעם שהולכים לקנות בגדים.

ועוד פעם, אתה מסרב לקלוט, אני אישית אמרתי שאני קונה את הדברים האלה לעיתים רחוקות, חגים בעיקר,

ולא כל פעם.

פורסם

נו איפה קונים בגדים באותה איכות?

ואני מבקש ממך, זה מעצבן שאתה נותן הקצנות כאלה, אתה סתם מגזים, לפני שניה אומרים לך שאפשר לקנות ב60 65 שקל, למה אתה צריך להגזים ב300,

ועוד פעם, אתה מסרב לקלוט, אני אישית אמרתי שאני קונה את הדברים האלה לעיתים רחוקות, חגים בעיקר,

ולא כל פעם.

מה גורם לך לחשוב שדיברת רק עלייך? אין עוד אנשים בעולם? :lol:

לי יש כמה ידידות שקונות בתדירות של כל 4 שבועות בגדים במחירים של 300 שקלים לחולצה, ולמה? כי רשום על זה NIKE. וזה חבל, כי ברגע שהצרכנים קונים במחירים מגלומנים כאלו, החברה לא תוריד מחירים, כי קונים, למה שיורידו מחירים? לעומת זאת אם הצרכן יקום ויגיד שהוא לא קונה במחירים כאלו, אז המחירים ירדו, כי זה ממש לא מצדיק את המחיר ...

וב-60 - 65 שקלים אתה יכול להשיג חולצות רק בסוף העונה, וגם T - Shirts פשוטים, לא יותר מזה . :nixweiss:

פורסם

גם לי יש חברות וחברים כאלה.

אז מה?

זה מה שעושה להם טוב, והם מרגישים שהם נראים טוב ככה, אז זה סבבה!

לא ממש הבנתי מה כתבת בסוף

אז 65 לחולצה שהיא באמת איכותית זה בסדר?

פורסם

שמע, תלוי איזו חולצה. בעיניי חולצות T Shirt עם הדפסה לא צריכות לעלות יותר מ-50 שקלים.

פורסם

אבל אתה יודע שהדפס של חולצה טובה ב 80-100 שקל יחיזק פי 20 יותר זמן מחולצה ב 30-50 שקל....נכון?

כנל על הבד והתפירה.

פורסם

אבל אתה יודע שהדפס של חולצה טובה ב 80-100 שקל יחיזק פי 20 יותר זמן מחולצה ב 30-50 שקל....נכון?

כנל על הבד והתפירה.

הכל תלוי מאיפה אתה קונה. אני לפני שאני קונה, אני שואל אם ההדפס ירד בכביסה.

בכל מקרה, אני משיג T-Shirts נחמדים ב-35-40 שקלים, הם נראים מעולה, רק שהם לא שייכים לשום מותג. האיכות שלהם היא בדיוק כמו חולצה של מותגים, בזה אני בטוח. גם אחרי 50 כביסות החולצה ניראת נורמאלית ... :xyxthumbs:

פורסם

הכל תלוי מאיפה אתה קונה. אני לפני שאני קונה, אני שואל אם ההדפס ירד בכביסה.

וואלה. מעניין מה הם יענו. ::)

פורסם

פאק זו הייתה היציאה הכי מטומטמת ששמעתי בחיים שלי,

תעשה מה שאתה רוצה ותמשיך לחיות בסרטים, אז אנשים שקונים ביותר מ50 שקל טיפשים, אז מה זה בעיה שלך?

אני יגיד את זה פעם אחרונה, על איכות משלמים.

למה נעל של אדידס ופומה עולה 500 שקל?

תאמין לי עולה לייצר אותן 20 שקל.

פורסם

תלוי גם איזה מותג, ומה הניסיון לך איתו. אנ ירואה אנשים שאומרים לי :" ואיתראה תגינס החדש שקניתי ב400 שקל". זה הגזמה.תקנו גינס פשוט שעולים פחות למה לשלם סתם, זו בידיוק אותה איכות.כנל לשאר הבגדים.

אני חושב שכדאי לקנות בגדיה מפירמה בינונית כזו שבה הבגדים עולים זול והם איכותיים ואתם לא משלמים על המותג. מי שגר בראשון מכיר בטח את האנגר שם אני קונה את רוב הבגדים שלי, בעיקר את המכנסיים.

ד.א אני לא הולך עם גינס. זה נראה כאילו הם התאימו את הגינסים לשחיפים, ומה לעשות לאנשים עם רגליים רחבות זה לא כל כך נוח.

פורסם

וואלה. מעניין מה הם יענו. ::)

תתפלא, הם בהחלט עונים. לי אישית יש T-Shirts שקניתי ב-45-35 (חלק עלו 45, חלק 35) וההדפסה שלהם לא ירדה אחרי 20 כביסות, מה תגיד על זה? :kopfpatsch: החולצה ניראת מצויין גם אחרי מספר רב של כביסות.

נעליים זה הדבר היחיד שאני קונה בו מותגים, אני מאז ומתמיד הולך עם נעליים של ניו באלאנס, והן הכי נוחות לי. הרבה המליצו לי על זה, וחשוב לי לשמור על כף הרגל.

אבל בחולצות, יש חולצות שהן משוות לאיכות של המותגים בפחות כסף. תבינו, אתם משלמים במוצר שאתם קונים ממותג גם את הפרסום, אתם לא משלמים נטו על החולצה.

רוצים לקנות מותגים? תקנו. לא רוצים? אל תקנו.

והכי חשוב, שיהיה לכם בכיף. :)

פורסם

תשכח מדיזל ,קשה להשיג אותם בארה"ב וכשתמצא תשלם יותר מפה,

אני מכיר ישראלי שגר בלוס אנגלס ומייבא דיזל מהארץ לשם.

פורסם

תתפלא, הם בהחלט עונים.

הא? ברור שהם עונים, אמרתי שהם לא יענו ?

פורסם

זה לא שאני טחון אבל אין לי שום נעליים\חולצה\מכנס אחד מזויף, כי זיופים זה פשוט חרא.

קודם כל, אם זה זול, לכל הערסים במדינה יש את זה, והאיכות עלובה, ולרוב גם לא יפה :\ סתם סיני קטן עם מכונה להדבקת ההדפסים עשה כמה אלפים כאלו, לא חברה רצינית.

פורסם

תתפלא, הם בהחלט עונים. לי אישית יש T-Shirts שקניתי ב-45-35 (חלק עלו 45, חלק 35) וההדפסה שלהם לא ירדה אחרי 20 כביסות, מה תגיד על זה? :kopfpatsch: החולצה ניראת מצויין גם אחרי מספר רב של כביסות.

:bash::s07::bash::s07:

לא הבנת אה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים