עבור לתוכן

חנות בגדים בניו יורק

Featured Replies

פורסם

בן דוד שלי נוסע לניו יורק יום חמישי!!! והוא שאל אם אני צריך איזה משהו משם.

כמובן שאני רוצה איזה משהו ודי נמאס לי מכל מיני שטויות למחשב..... יש לי כבר הכל.

אז חשבתי אולי איזה בגדים ובושם, הבעיה שאני לא מוצא מחירים וקטלוג של איזה חנות גדולה בניו יורק.

אז אם למישהו יש אתר של חנות גדולה שם של בגדים אני מחפש קוויק סילבר ו-ripcurl וכאלה וגם diesel ולי קופר וכל מיני בסגנון....

תודה לעוזרים!!!

נ.ב האתר של דיזל הכי מעצבן שראיתי בעולם

פורסם
  • מחבר

ראית את המחירים בארץ??????

חולצה של קוויקסילבר עולה בין 160-200 שקל. ובארה"ב כל הדגמים עד 20$. מכנסי גלישה עולזה איזה 250 שקל בארץ ושם גם איזה 30$ בערך.

זה טירוף,שלא נדבר על ג'ינסים.... וגם יש הרבה חברות שאין בארץ כמו oldnavy ועוד....

פורסם

תעשה לי טובה, אף אחד לא גר בניו יורק ולא יודע מה מצב הבגדים שם.

תן לו רשימה של מותגים ושיחפש מה אנחנו יכולים לעזור בדיוק?

פורסם

ראית את המחירים בארץ??????

כן.

המחירים בחנויות בקניונים - זוועת עולם.

המחירים בחנויות נורמליות - סבבה לגמרי.

לצורך העניין, קניתי מכנסי ripcurl ב-300 ש"ח בחנות מסויימת בטבריה, ולאחר שבועיים ראיתי אותם בקניון באשקלון ב-550 ש"ח..

חולצות.. חולצה קצרה של אוניל עולה בסביבות 100-120 ש"ח.. חולצות ארוכות של קולקציית חורף עלו לי בערך 150 ש"ח..

פורסם
  • מחבר

מכנסי קוויקסילבר עולים בארהב 200 שקל. וחולצות 70-80.

חוץ מזה יש עוד מלאאא חברות שאין בארץ כמו שאמרתי.

וההבדלים בג'ינסים ודיזלים למיניהם גדולים מאוד!!

ופשוט רציתי אתר שאני אוכל לראות איזה חולצות וג'ינסים יש ואני אוכל להראות לו כדי שיביא לי..

גם אני גר ברמת גן.... איך אני אמור להגיע למקומות כמו טבריה?...

פורסם

אני עד היום לא מבין אנשים שהולכים עם מותגים, תבינו דבר אחד אתם משלמים כסף בשביל המותג, לא בשביל האיכות של הבגד.

אני לא הולך ולא אלך עם בגדים של מותגים, אני לעולם לא אשלם בשביל הפרסום. :nono:

300 שקל מכנסיים? מה יהיה? צריך לשבור תוכנית חיסכון בשביל זה ... :nixweiss:

פורסם
  • מחבר

כאילו ש-3400 שקל בשביל כרטיס מסך זה טוב???? ואין לי כח להתכווח על זה.

אני בדרכ לא קונה בכלל מותגים אני קונה בשוק זיופים. ומידע שצברתי בעניין חחחח תאמין לי שהזיופים זה איכות חרא והחולצות נהרסות תוך שניה.

חוץ מזה מקורי יש הרבה יותר דגמים ויותר יפים ובד יותר נוח וכו'

יש מספיק סיבות.......קונים מותגים במבצע זה הכי טוב.

פורסם

עד ניויורק בשביל איזה ריפקורל מחורבן?!

ממילא בכל פינה מוכרים את זה בארץ (וזה כבר הפך לאופנה של...ערסים, סליחה).

אם כבר לקנות משהו שאין בארץ או אפילו מותגים אמיתיים כמו ראלף לורן CK להקוסט, דברים שבארץ דופקים להם מחירים בשמיים ושם אפשר למצא במחירים טובים, וגם כשתלבש את זה אנשים גם ישאלו מאיפה ותרשמו, לא כמו חולצה של ריפקורל ( ישאלו אותך מקסימום אם היתה במכירת חיסול של עזריאלי :lol:).

לרקורד: מותגים טובים שווים כל אגורה, זה הבדל שמים וארץ מבגדים "רגילים".

פורסם

מה הקשר טבריה? בסך הכל נתתי לך דוגמה לזה שבחנויות נורמליות המחירים הם כמעט חצי מהמחירים בקניונים. באמת נראה לך שזאת החנות היחידה בארץ? ::)

Bluesky, לא צריך, אל תקנה מותגים. אבל מה אכפת לך שיש אנשים שכן קונים? משהו אוכל אותך? או שאולי אתה פשוט מקנא? לא יודע איך להסביר את זה אחרת...

פורסם

דוגרי, קונים בסוף עונה, או פעם ב,

כי החולצות שמשלמים עליהן 100 שקל בוודי'ס אתה יכול ללבוש אותן כ"כ הרבה פעמים והן יראו טוב,

גם אני קונה זיופים בשוק הכרמל וברחוב העצמאות בחיפה, ובאל ניניו בהרצליה, אבל החולצות האלה שעלו 35 שקל,

ואני לא מגזים

נהרסות לגמרי אחרי בערך 10 כביסות, אז הולכים איתם ככה ביום יום לביצפר לאן שלא הולכים,

ובערב שיוצאים או כל דבר אחר לובשים את המקורית,

לי יש איזה 4 מקוריות, והשאר מזוייפות,

יוצא לי לקנות מקורית איזה פעם בשנה, ושנהרסות המזויפות קונים חדשות.

פורסם
  • מחבר

דוגרי, קונים בסוף עונה, או פעם ב,

כי החולצות שמשלמים עליהן 100 שקל בוודי'ס אתה יכול ללבוש אותן כ"כ הרבה פעמים והן יראו טוב,

גם אני קונה זיופים בשוק הכרמל וברחוב העצמאות בחיפה, ובאל ניניו בהרצליה, אבל החולצות האלה שעלו 35 שקל,

ואני לא מגזים

נהרסות לגמרי אחרי בערך 10 כביסות, אז הולכים איתם ככה ביום יום לביצפר לאן שלא הולכים,

ובערב שיוצאים או כל דבר אחר לובשים את המקורית,

ככה לפחות אני עושה.

כנל

פורסם

אותו דבר לגבי מכנסיים,

עדיף לקנות בסוף עונה שהמחירים סבבה,

אבל גם אותו סיפור, שאתה יוצא סתם ככה למרכז או לשחק סנוקר או משהו כזה בקטנה, לובשים את המקורי,

ולביצפר לובשים איזה משהו מזוייף או פשוט יותר.

וגם צריך פשוט לדעת לשמור על הדברים האלה, אם אתה יודע שאתה הולך לשחק כדורגל אל תלבש את המכנס המקורי שקנית ב200 שקל, כי ככה הוא פשוט ייהרס.

זה הכל,

לסיכום על איכות משלמים.

ולי זה נראה בסדר לשלם כסף על משהו שאתה נהנה ממנו.

פורסם

מה הקשר טבריה? בסך הכל נתתי לך דוגמה לזה שבחנויות נורמליות המחירים הם כמעט חצי מהמחירים בקניונים. באמת נראה לך שזאת החנות היחידה בארץ?  ::)

Bluesky, לא צריך, אל תקנה מותגים. אבל מה אכפת לך שיש אנשים שכן קונים? משהו אוכל אותך? או שאולי אתה פשוט מקנא? לא יודע איך להסביר את זה אחרת...

חס וחלילה מקנא, העניין הוא שעושים מלא כסף על גב הצרכן לחינם, המחירים האלו ממש לא שווים לכל כיס. העניין כאן הוא עניין של עיקרון, ואני לא אלך ואלבש מותגים במחירים המגלומנים הללו, מה גם שאין הבדלי איכויות בבגדים פרט לזה שעל בגד אחד רשום RIP CURL או NIKE או כל מותג אחר ועל השני לא.

אתה לא משלם בשביל הבגד שאתה קונה, אתה משלם בשביל הפרסום, בשביל השם המפוצץ ... לא יותר מזה.

יש לך כסף מיותר? תקנה, בבקשה. אם זה מה שעושה לך את זה "להשוויץ" במותג שאתה לובש, תהנה. הרי כל מי שקונה מותגים זה 100 אחוז בשביל להשוויץ ... (ועכשיו יקומו פה חכמים גדולים ויגידו שזה לא נכון, שיגידו.)

ואני מבטיח לך שאני מתלבש לא פחות יפה ממך, רק שעל הבגדים שלך רשום שם של מותג ועל שלי לא .

אין כאן שום עניין של כסף, 100 אחוז עניין של עקרון .

פורסם

קודם כל דבר ראשון, יש הבדל גדול מאוד באיכות

כנראה שאתה פשוט לא מדבר מנסיון,

דבר שני, אפשר בסוף עונה להשיג חולצות במחירים של 60 65 שקל לחולצה, שזה לא כזה יקר.

ודבר שלישי, יש אנשים שפשוט אוהבים להתלבש ככה, אז אני לא מבין מה הבעיה שלך, אני אוהב חולצות סקט, פעם נסעתי, ונדבקתי לחולצות האלה.

ושוב, כמו שאמרתי מקודם, אני מסכים איתך שהמחירים יקרים יחסית, אבל בגלל זה מספיק שיהיו לך 3-4 כאלה, והשאר זול יותר, מזוייף רגיל וואטאבר

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים