עבור לתוכן

עידן המשחקים העתידיים

Featured Replies

פורסם

הנה אנו חשים לקנות כרטיס מסך חדש וטוב. המשחקים של היום שחשבנו שהם יהיו תואמים לכרטיס המסך הם כבר העבר.

כיום בשוק המשחקים הופכים תהליך של שינוי, בעבר היינו יכולים לשחק עם כ.מסך מעולה וזיכרון גבוה עם משחקים שאפילו לא מתקרבים לרמה של הכרטיס.

אבל כיום כמו משחקים באטלפילד 2 או ניד פור ספיד mostwanted, כבר דורשים וידרשו 128 זיכרון. עכשיו ברגע זה כשמחק באטלפילד 2 יצא הוא דורש 128 זיכרון של כרטיס ו512 של זיכרון מערכת אז מה יהיה?? אין לנו כסף לכרטיסים חזקים עם כמות זיכרון של 256...

המשחקים עושים דרכם מאוד טוב, מעלים דרישות מערכת אבל המחירים לא יורדים.

תגובות בבקשה.

Deom System Requirements

Windows XP (32-bit) with Admin rights

1.7 GHz Pentium 4 / Athlon XP or greater

512 MB or more

460MB of HD Space

DirectX 9.0c compatible (*video)

DirectX 9.0c compatible (sound)

*Video

Video card must have 128 MB or more memory and one of the following chipsets:

NVIDIA GeForce FX 5700 or greater

ATI Radeon 8500 or greater

http://www.eagames.com/official/battlefield/battlefield2/us/downloads.jsp

http://www.eagames.com/official/nfs/mostwanted/us/screenshots.jsp?setID=BMW%20M3%20GTR

LOL, שכחתי להוסיף תשאלה, מה אתם חושבים אז? אתם הולכים לקנות כרטיס מסך עם 128 זיכרון או 256, ובהסתמך על מה?

האם הכרטיס שתיקנו עכשיו עם 128 לא יהפוך להיות ישן? כי הנה כבר יש משחק של 128 מינימום כמו באטלפילד 2?

מה אתם חושבים על זה ומה הייתם עושים במקומי כי אני רוצה לקנות כרטיס מסך ואני רוצה לדעת את דעכם בנושא

תודה.

פורסם

מה?

פורסם

^

What he sad

פורסם

פותח התרד - מה בדיוק אתה רוצה להגיד ?

פורסם

:s07:

מה?

פורסם

WTF?

:spam:

פורסם

מזה המפרט הזה ?

זה כאילו המינימום לכל גיימר או מה?

פורסם
  • מחבר

זה הדרישות של המשחק באטלפילדד 2!

לא נורמלים

עשיתי עריכה!

תגובות.

פורסם

מאז פינג\פאקמן הדרישות התחילו לעלות עם ההתקדמות של המשחקים.

ותמיד היה צריך לקנות חומרה חדשה כדי לעמוד בקצב של המשחקים, זה אף פעם לא היה שונה.

פורסם
  • מחבר

נכון אבל תמצא לי כרטיס מסך עם 256 זיכרון והוא טוב מבחיר סביר? אין כזה אחד.

בפורמים אחרים אני שואל ואומרים לי תקנה עם 128 כי חשבתי שהדרישות של מינימום של 128 יגיעו עוד כ חצי שנה נגיד ועוד שנה יהיה 256 מינימום ואז הכרטיס שאני הולך לקנות יספיק לי לשנה. כאמור אני רוצה לקנות 6200 עם 128 וכעת אני רואה שיש משחק שכבר דורש תמינמום הזה. מה נאי עושה???

פורסם

תגיד אתה תמיד מסתכל בפרט והולך לפיו?!

אף פעם לא ניסית לשחק במשחק שדורש מעבק 2.8 ולך יש רק 2.4??

זה דפוק!

לאף מפתח משחקים לא אכפת כמה כסף יש לך ומה התקציב שלך אין לך כסף זה לא בעיה שלו אז הוא יפסיד איזה 100ש"ח מסקנים אבל אתה לא היחידי שגר בפלנטה הנקראת כדור הארץ.

גם אף פעם לא אמרו שקל להשיג מחשב טוב. אתה ידוע כמה עולה כרטיס מסך של מעצב גרפיקה תלת מימדית מקצועי?! 25000 דולר. זה לא אומר שאם אין לך סכום כזה אתה לא יכול להיות מעצב גרפיקה תלת מימדית מקצועי.

Think about this!

פורסם

דרישות מינימום ל 128MB מכרטיס מסך זה סתם מוגזם כי כי עם מחשב טוב גם כרטיס מסך עם 128 MB "בלבד" יוכל להריץ כל משחק על הגדרות גבוהות, ובטח שההבדל בין 128 ל 256 לא יהיה גדול כל כך...

כאילו שFX5200 עם 512MB (יש כזה) באמת יתן לך משהו כי המשחק דורש מינימום 128MB, אתה לא תראה הבדל בין 512 ל 64.

שורה תחתונה:

זה לא סתם עניין של כמות מגה בייט שתשנה את הביצועים, בגלל זה אתה יכל להסתדר מצוין גם עם המינימום של "רק" 128MB אם יש לך מחשב טוב בנוסף לזה.

ומחשב טוב בשביל להריץ את BF2 ,למשל, זה לא דבר יקר בטרוף כמו שאתה מתאר, היום כל ילד בן 13 מוציא סכום כזה על מחשב חדש (זה שהוא קונה זבל בכסף הזה זה סיפור אחר)

פורסם

First of all,i pointed cpl times allready in another GPU treads,that you always need to check your monitor with your vid.card on low to midrainge settings,you dont need 256 Mb and higher

But if you gonna use it on high settings with all filters to max,1600x1200 or 1900x1200,bigger IS better.

And games development companys almost every month order from big hardware analysts surveys about personal market PC situation,and they put alot a attantion to it to.

פורסם

הדרישות סתם מוגזמות .נקודה .

זוכרים כמה רעש עשה משחק מסויים אהה ניראה לי שקוראים לו דום משהו... ::):lol:

על אולטרה צריך 512 מגה ובלה בלה ...

בסדר יצאו כרטיסי 512 מגה -6800U ו X800XL...

מה היה השיפור ? על 1600X1200 אולטרה ו 4XAA ו8AF ? פריים עד שניים !! כמה הכרטיס עולה ? פי שניים !! :screwy:

לפותח התארד .

אין יותר מידיי מה לחשוב קדימה עם 6200... הוא לא מספיק גם היום למישחקים כבדים או בכלל לדבר על פילטרים ...

מה גם ש256 מגה לא בידיוק יעזרו לו ... ככה שזה לא משנה בישבילך.

אני חושב שכרטיס שמינימום יכול להיסתדר עם 256 מגה הוא 6800NU למשל.. או X800פרו .

פורסם

good point ,rtr

but i think he was ineresting in new games specs

i can say,that i get 30% more fps with 2Gb RAM and X800XL over 1Gb RAM and6600GT in bf2 demo

on 1600x1200,and load times with 2Gb-its MUCH FASTER

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים