פורסם 2005 ביוני 2120 שנים אני לא ממש מצאתי בחיפוש משהו !!אז איך עושים??ואת העדכון אני רוצה לעשות ללוח אם ישן של Pc partner זה אפשרי בכלל??
פורסם 2005 ביוני 2220 שנים קודם כל אתה צריך את הדגם הספציפי של לוח האם. לאחר מכן צריך להוריד ביוס מתאים. שם כבר יהיו לך הסברים, אם יהיו שאלות נוספות נענה בשמחה. (להבא, ניתן לכתוב נושא גם בלי כ"כ הרבה סימני שאלה ) *יש סיבה מיוחדת שאתה רוצה לעדכן ביוס?
פורסם 2005 ביוני 2220 שנים מחבר כן שחבתי שאולי בגלל הביוס המחשב שלי ממש נדפקהמחשב די ישן אבל עדין הוא בקושי זז פרמטתי החלפתי דריורים וכלום לא עזר אז לשבתי שאולי יש בעיה עם הביוסיש מצב שהביוס עושה את בעיה? ואחי איך אני יודע מה הלוח אם שלי?יש אפשרות דרך דוס?המחשב בינתיים לא מעלה לי את ווינדוס (גם לא במצב בטוח)
פורסם 2005 ביוני 2220 שנים אני לא מכיר אפשרות לבדוק דרך דוס(אבל בטוח שיש)אתה יכול לפתוח את המארז ולהסתכל על הלוח, אמור להיות רשום שם הדגםבכל מקרה, סביר להניח שהבעיות שלך לא קשורות לביוס ולא ייפתרו ע"י עדכוןבאיזה מחשב מדובר, איזו מערכת הפעלה ואילו דרייברים ניסית?
פורסם 2005 ביוני 2220 שנים מחבר פנטיום 3 128mb sdramvoodoo 3ווינדוס xpלכרטיס מסךואמרו לי להתקין דרייבר לציפסט (דבר שאף פעם לא הייתי עושה)אז התקנתי
פורסם 2005 ביוני 2220 שנים דרייבר לצ'יפסט אתה לא ממש צריךמה שאתה כן צריך זה להוסיף עוד זיכרון128MB זה לא מספיק בשביל XPתחפש עוד סטיק של 256MB יד שניה (לא צריך להיות יקר)אתה תראה שיפור גדול
פורסם 2005 ביוני 2220 שנים מחבר חח אחי בינתיםם המחשב לא כל כך עובד הנה קישור לתרד שפתחתי עם הבעיות http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=127442.0
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.