פורסם 2005 ביוני 2720 שנים מחבר אחי ראיתי אותו כבר על ב load על 88 המאוורר מסתובבב שניה ביניתים החום הגבוהה פוגע בכרטיס?**נערך**
פורסם 2005 ביוני 2720 שנים שניה ביניתים החום הגבוהה פוגע בכרטיס? כן חום גבוהה (מעל חום מסויים )מקצר את החיים של רכיבים אלקטרונים . ואני אני חושב שעברתה אותו או שאתה ממש קרוב .. ומה לעזאזל זה "לא ממש רוצה ושמחה לעזור " יש לך א-ח-ר-י-ו-ת (אני לא חושב שיש לך אותו יותר משנה )
פורסם 2005 ביוני 2720 שנים מחבר ומה אני יגיד להם ??שהכרטיס חם??אני מצטט חלק מהאחריות"החברה אחראית כלפי הלקוח לפעולתו התקינה של המוצר"הכרטיס תקין לא?!אז למה שהם יסכימו?? ועוד ציטוט"במחשבים אישיים (pc) האחריות אינה חלה לגבי מקלדות עכברים מיקרופונים מאווררים ורמקולים..."אבל אולי הכוונה של "מאווררים" היא על המאווררים שיש לי והאחריות על המאוורר של הכרטיס מסך נחשבת לאחריות של הכרטיס מסך או שלאאד"אהאחריות על הכרטיס לעוד איזה חצי שנה
פורסם 2005 ביוני 2720 שנים קודם כל זה חם זה מקצר את החיים שלו , זה לא תקין ! ותגיד להם ככה: הכרטיס חם מאוד, הרבה יותר מכרטיסים זהים אחרים שראיתי , אני יודע שהוא יכול להישרף כי הוא מגיע ל 90 מעלות ואני לא רוצה שזה יקרה במחשב שלי כי הוא עלול לישרוף לי עוד חלקים .הוא באחריות שלכם תתפלו בזה . נקודה .
פורסם 2005 ביוני 2720 שנים מחבר אחי הוספתי מקודם משהו להודעה שלי וכנראה לא ראית אני יכתוב את זה פה ועוד ציטוט"במחשבים אישיים (pc) האחריות אינה חלה לגבי מקלדות עכברים מיקרופונים מאווררים ורמקולים..."אבל אולי הכוונה של "מאווררים" היא על המאווררים שיש ליוהאחריות על המאוורר של הכרטיס מסך נחשבת לאחריות של הכרטיס מסךאו שלאאד"אהאחריות על הכרטיס לעוד איזה חצי שנה
פורסם 2005 ביוני 2720 שנים אני מאמין שהכוונה למאווררי מארז כי רוב מה שהם מוכרים שם הוא ג'נרי ויכול למות למחרת...והמאוורר שעל הכרטיס הוא באחריות של הכרטיס .
פורסם 2005 ביוני 2720 שנים מחבר טוב יכול להיות אני ידבר איתם מחר ועוד דבר בקשר למה שאמרתי (באחת ההודעות שלי פה בתרד) שהחנות לא ממש שמחה לעזור לי טוב זה לא ממש שהיא לא שמחה לעזור לי כשדיברתי איתם בטלפון אז איזה אחד ענה לי והוא לא ידע אז הוא אמר לי שאני ימתין והמתנתי ואף אחד לא ענה אז ניתקתי(פשוט לא רציתי שיצא דבר שאולי הוא לא נכון על חנות חח שאולי בהמשך אני יגיד את השם שלה )ד"אמחקתי את מה שאמרתי בהודעות הקודמות
פורסם 2005 ביוני 2720 שנים ועוד דבר בקשר למה שאמרתי (באחת ההודעות שלי פה בתרד) שהחנות לא ממש שמחה לעזור לי טוב זה לא ממש שהיא לא שמחה לעזור לי כשדיברתי איתם בטלפון אז איזה אחד ענה לי והוא לא ידע אז הוא אמר לי שאני ימתין והמתנתי ואף אחד לא ענה אז ניתקתי (פשוט לא רציתי שיצא דבר שאולי הוא לא נכון על חנות חח שאולי בהמשך אני יגיד את השם שלה ) אז זה כניראה שאתה לא רוצה לעזור לעצמך . קצת סבלנות מה יש ? אבל עד גבול מסויים כן... אבל בכל מיקרה לא להוציא דברים מהקשרם זה יכול להיות מאוד לא יפה בסוף שיהיה בהצלחה
פורסם 2005 ביוני 2720 שנים מחבר אחי בגלל זה ערכתי את ההודעות שניה אם אמרת שחום כזה פוגע בכרטיס אז כנראה הכרטיס כבר נפגע שאני ידרוש כרטיס חדש??
פורסם 2005 ביוני 2720 שנים כל עוד הכרטיס פועל הם לא יחליפו מה שאתה יכול להגיד זה שאתה דואג לטמפ' של הכרטיס וזה יכול לפגוע בו, ואז אולי הם יחליפו לך את הכרטיס מה שאני חושב שהם ינסו לדחוף לך קירור אחר, אבל תעמוד על שלך אם יגידו לך תבוא כשהכרטיס ישרף או משהו בסגנון שלא נראה לי שיקרה אז תגיד שיכול להיות שאחריות תגמר שזה יקרה ואתה רוצה לדאוג לזה לפני זה , בהצלחה.
פורסם 2005 ביוני 2720 שנים תשחק אותה ראש קטן .תגיד להם שהכרטיס חם וזה מסוכן לשאר החלקים ..כמו שGB אמר תגיד להם שזה מסוכן לכרטיס ואולי זה יפגע בו אחרי שהאחריות תיגמר, אחרי הכל חצי שנה זה לא עוד יותר מידיי זמן .אולי הם יציעו לך קירור תחליפי במחיר מופחת אני חושב שבהתאם לקירור ולעיסקה אולי כדי להסכים .
פורסם 2005 ביוני 2720 שנים אני חושב שכדאי בהתחלה להחליף משחה טרמית לנקות לשמן ואז לראות מה קורה אם אין סירקולציה במארז כרטיס/קירור חדש לא יעזורעריכה:תעשה את מה שכתבתי במקרה ולא יחליפו ולא יעשו לך כלום...
פורסם 2005 ביוני 2720 שנים מחבר אז נראה לכם שהכרטיס נדפק מהטמפ'?ועכשיו שוב בדקתי את הטמפ' והיא הגיעה ל 84 ועוד קריר עכשיו בלילה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.