עבור לתוכן

איך אפשר להשיג מנורות ועוד כמה דברים למודינג?

Featured Replies

פורסם

אין לך "מחשב של אינטל"... מעבד ולוח אולי כן...

בכול מקרה, תפתח את המארז ותקרא מה כתוב על הספק... חברה והספק זה פרטים מספיקים...

פורסם
  • מחבר

היה רשום לי עליו

Mono Mode

ATX-400

פורסם
  • מחבר

אני רוצה סמל כזה רק יותר קטן ואני חושב עדיין איך להכין אותו אם למישהו יש רעיונות שירשום פה

abg.jpg

פורסם

לפי מה שאני מבין יש לך ספק ג'נרי של 400W... מספיק לדי הרבה לדים ומאוררים...

את הסמל אתה יכול להדפיס (אם אתה רוצה יותר גדול מA4 תדפיס בחלקים), להדביק על המארז ולחתוך... אבל בשביל לעשות דבר כזה תצתרך דראמל...

אגב, אם אתה רוצה להוסיף משהו להודעה האחרונה יש כפתור "עריכה"...

פורסם
  • מחבר

תודה

אבל לא משנה איזה נגדים שמים?

וחשבתי על משהו נחמד

בימקום להיתעסק עם הספק ולחבר את לדים לשם

אפשר אולי ליקנות כאבל usb ולחבר אותו ולחתוך באיזשהו מקום את הכבל ולשם לחבר את לדים

כי חשבתי על זה אתמול בלילה

יש לי מפצל usb וכל פעם שאני מדליק את המחשב הוא מדליק מנורה כחולה כזאת (אז ברור שזה מעביר חשמל)

ואתו דבר עם ה Disc On Key כל פעם שאני מכניס אותו ל usb הוא מדליק מנורה אז חשבתי אולי יהייה אפשר לחבר את זה לכבל usb

זה אפשרי?

פורסם

שמע אחי ה UB אולטרה בריטי עולה קצת יותר אתה יכול להשיג אותו פו באתר מREZOR JONIOR ולגבי חיבור הלדים זה פשוט יש פול מדריכים כך אחד עים תמונות :http://www..co.il/guides/ledconnguide.php

RazorJunior זה השם :)

ואכן, אני מוכר לדים...

מי שמעוניין שיפנה אלי בהודעה פרטית או באיסיקיו 38242617 :)

פורסם

תודה

אבל לא משנה איזה נגדים שמים?

וחשבתי על משהו נחמד

בימקום להיתעסק עם הספק ולחבר את לדים לשם

אפשר אולי ליקנות כאבל usb ולחבר אותו ולחתוך באיזשהו מקום את הכבל ולשם לחבר את לדים

כי חשבתי על זה אתמול בלילה

יש לי מפצל usb וכל פעם שאני מדליק את המחשב הוא מדליק מנורה כחולה כזאת (אז ברור שזה מעביר חשמל)

ואתו דבר עם ה Disc On Key כל פעם שאני מכניס אותו ל usb הוא מדליק מנורה אז חשבתי אולי יהייה אפשר לחבר את זה לכבל usb

זה אפשרי?

ברור שזה משנה איזה נגדים אתה שם

יש נגדים שלי 30 קילו אום

ויש נגדים של 10 אום

ללד אולטרא ברייט כחול מ12 V של הספק ייצטרך בסביבות 400 450 אום

בתנאי שכל הלדים מחוברים במקביל.

פורסם

^ אכן כן! זה לכל נגד התנגדות שונה, ואתה צריך לדעת מה אתה שם... אם תשים נגד בעל התנגדות גבוהה מידי, הלד לא ידלק, אם תשים נגד חלש מידי, הלד ישרף...

וניתן לחבר את הלדים לUSB... זה לא תמיד נוח אבל אפשרי. אני לא יודע איך בדיוק, אבל אני זוכר ששאלו על זה כבר כמה פעמים... תריץ חיפוש :nixweiss:

פורסם

אם אני לא טועה, אז אדום 5V, שחור - הארקה

ערוץ אחד מוציא בד"כ 600 MA, (לד צורך בסביבות ה20MA, תלוי איזה)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים