עבור לתוכן

Open Office vs. Star Office

Featured Replies

פורסם

מהם ההבדלים בין Open Office ל-Star Office, מלבד העובדה ש-Open Office היא חינמית בעוד ש-Star Office נמכרת בתשלום?

איזה פיצ'רים יש ל-Star Office שחסרים ב-Open Office?

האם פורמט המסמכים של Open Office ו-Star Office תואם, והאם הם תואמים את הפורמט של Office XP, ולהיפך?

עריכה:

אני מעוניין להרחיב את הדיון גם ל-KOffice ול-GNOME Office.

• 3 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

הגירסה החופשית של סטאר אויס היא koffice

ככה שעדיף כבר להשוואת אותה לאופן אופיס, אופן אופיס יודעת לעבוד עם קבצים של אופיס ועובדת איתם טוב מאוד

בעיקרון אתה יכול להתקין אותן ופשוט לעבוד על כל אחת קצת זמן ולחפש את הפיצ'רים האהובים עליך

אני אישית לא משתמש בתוכנות האלה באופן מאסיבי

לגבי גנום אופיס, לפי השם זה אמור להיות אותו אופיס פשוט יותר מותאם לגנום, כמו שיש Gmplayer ויש גם Kmplayer אחת על בסיס גנום השניה על בסיס KDE

פורסם
  • מחבר

מאחר ועדיין לא התקנתי לינוקס, אשמח לקבל השוואה רצינית ממי שהתנסו ב-Open Office ובגרסאות השונות של Star Office (כולל הגרסה בתשלום).

אני מעוניין בעיקר לקבל רשימה של יתרונות וחסרונות לגבי כל חבילת Office, וסקירה לגבי תאימות תלת-כיוונית שלהן בין Office של לינוקס (Open Office, Star Office) לבין Office של מיקרוסופט (Office 2000, Office XP).

אני מניח שקיימת תאימות מלאה בין Open Office ל-Windows לבין Open Office ל-Linux.

פורסם

זה אותו אופן אופיס לא משנה אם הוא לוינדוס או ללינוקס

פורסם
  • מחבר

זה אותו אופן אופיס לא משנה אם הוא לוינדוס או ללינוקס

כן, הנחתי שמדובר בגירסאות זהות למערכות הפעלה שונות.

השאלה שלי היא בהשוואה בין Open Office ל-Star Office , ולגבי תאימות הקבצים של חבילות האופיס השונות (Microsoft, Sun, Open Source).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים