עבור לתוכן

התלבטות בין XT9600 ל- 6600

Featured Replies

פורסם

גנרי ..

כלומר מומלץ/צריך להחליף .

• תגובות 47
  • צפיות 3.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם
  • מחבר

להחליף אותו למה ?......

פורסם
  • מחבר

המינימום שהבאת לי הוא יותר טוב משלי ?? ורשום שהוא 300 ושלי 400 W אז שלי לא אמור להיות יותר טוב ??...

ובכל מקרה את השני אני לא צריך כי זה באמת לעתיד אם אני יקנה כרטיסי מסך/זיכרונות וכו' יותר חזקים ואחרי הכרטיס מסך שאני הולך לקנות והזיכרון 512 לא נראה לי שבזמן הקרוב אני יקנה משהו חח אז......הדגם של המינימום שהבאת לי יספיק לי טוב למה שאני הולך לקנות?? ויותר ממה שיש לי עכשיו ??

תודה.

פורסם

מה שיש לך עכשיו זה ספק ג'נרי כתוב עליו 400W אבל הוא לא באמת יספק את זה .

אז כן 300W איכותי יחסית (לג'נרי)כמו ההאק יהיה עדיף.

אתה יכול ליראות בחתימה שלי מה הוא מחזיק.

ועכשיו אחרי ה XP90 האובר למעבד אפילו גבוהה יותר 2600MHZ... :)

פורסם
  • מחבר

אוקיי תודה ...

אבל בכל אופן נראה לי שאני לא ישקיע בספק....

זה לא ממש חשוב ודחוף למקרה של הוספת 512 זיכרון והכרטיס מסך של 6600GT נכון ??

לא יכול לקרות משו נכון ??

עריכה:

עוד משהו! מה שהצעת לי המינימום זה מה שיש לך ??? והוא מחזיק את כל זה חזק וטוב בלי שיהיו בעיות ??! אז אם ככה את שלי מה שאני הולך לקנות הכל כולם הכל הוא יחזיק בכלל טוב לא ??!

פורסם

כן לי יש את ההאק AR-T 300W הוא מחזיק מצויין אבל כשאני ארצה להחליף כרטיס מסך אני אצתרך להחליף גם אותו .

את המערכת שלך הוא יחזיק ללא שום בעייה גם 6600GT צרוך פחות חשמל מ 9800 (ושלי עוד באובר ..) וגם המעבד שלך צורך פחות .

בקשר לשאלה אם זה דחוף להחליף .. בספקים גנריים אתה לעולם לא יודע מתי זה יבוא .. הוא יכול מראש לא להעלות את המחשב , הוא יכול ליגרום לריסטרטים כל כמה זמן או בזמן מאמץ והוא יכול לעבוד בשקט עד שיום אחד ימעס לו והוא ישרף יחד עם עוד כמה חלקים ... :-X ויש גם כאלה עם מזל שלא קורה להם כלום...

אתה באמת רוצה להמר על החיים של הכרטיס החדש בישביל 160 שקל ?

פורסם
  • מחבר

חחחחח אוקייייייייי.......  :kopfpatsch:

אבל אני יכול גם לסמוך על 300 WAT ? באמת אבל?!? אני יכול להיות בראש שקט עם ה-300 WAT האלה?? כי שלי 400 בכל זאת... אם כן אז אני יקנה אותו באמת אני לא יקח סיכון אבל השאלה אם אני יכול לסמוך על ה - 300 WAT האלה ולהנות מאיכות בלי בעיות ??1

ושלי כמה הוא עולה היום ?...

ושוב תודה באמת אתה וכולם עוזרים לי!

פורסם

תיראה המערכת שלי כבדה בהרבה משלך והוא סוחב אותה (אומם זה כבר גבולי לדעתי ).

הרבה כאן מישתמשים בספק הזה בלי בעיות .

ספק גנרי 400 W ? אולי 100 שקל לדעתי .

פורסם
  • מחבר

אוקיי תודה באמת!!!! תודה ענקית עזרת לי מאוד וכולם עזרו!!

אני נעול על ה- 6600GT , על הספק כוח של HEC 300WAT, ועכשיו עזרה קטנה ואחרונה...כרטיס זיכרון...האם הכרטיס הזה יתאים למחשב שלי ? :

http://www.mardanit.co.il/item_prew.php?item_id=1306

או שהוא לא מקבל DDR 2 ?? אם הוא לא מקבל אז אני יקנה את זה תגיד אם זה שווה לי :

http://www.mardanit.co.il/item_prew.php?item_id=1162

...עכשיו יש לי 256 זיכרון אם אני מוסיף את ה-512 אז זה מתחבר ביחד ויוצא 768 נכון? לא מחליפים בין הכרטיסים נכון ?

משהו אחרון: http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=138_295&products_id=837

האם זה אותו ספק שהצעת לי ?? כי פשוט זה באתר של חנות אחרת ואני רוצה לקנות משם כי משם אני קונה גם את הכרטיס מסך..ואני לא רוצה להיטלטל ממקום למקום אז עדיף לקנות הכל במקום אחד חח...אז זה אותו אחד ??

שוב תודה ענקית! :)

פורסם

כן זה הספק.

DDR2 נפוץ רק במחשבי INTEL החדשים, ככה שאם יש לך AMD או INTEL מסביבות 478 ומטה, אתה צריך DDR רגיל.

תתרחק מה"מותג" elixir!

פורסם
  • מחבר

אוקיי הבנתי אז אני צריך DDR 1 ...

אבל מה שיש לי במחשב עכשיו זה Elixier...אז אם אני יוסיף חברה אחרת אז זה לא משנה נכון? לא יהיו בעיות או משו?

וחוץ מזה תראה את המחיר של ה-512 שלו איזה שווה הוא! לעומת זאת ראיתי כרטיסי זיכרון של 512 מחברות אחרות יקרות בהרבה וכבר אני לא יכול להשקיע גם על זה יותר מדי!

אז אם יש לך כרטיס מסך יותר טוב שעולה בערך כמו ה- Elixier והוא 512 מגה אני ישמח שתראה לי אותו...

ומה רע בElixier ?? הוא סביר והוא מחזיק טוב והמהירות שלו סבירה...אז מה כבר רע בו ??

ולא ענית לי אם אני מוסיף 512 על ה-256 שיש לי אז זה מתחבר ביחד נכון? הם לא מחליפים בין הכרטיסים נכון ?

פורסם

גם אם תוסיף512 איכותי ל 256 שיש לך אתה תרגיש כאילו הוספתה רק 512 של Elixier.

ביגלל שזה יעבוד בתיזמונים הגבוהים יותר .

פורסם
  • מחבר

אז עדיף כבר לקנות את ה-512 של Elixier לא???????

פורסם

מה התיזמונים שהם באים איתם ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים