עבור לתוכן

המארז בין היפים בארץ... הפרויקט סויים ובהצלחה .. הכול מוכן טיפ טופ כנסו ותהנו..

Featured Replies

פורסם

nimrodh,

הוא כתב בכותרת : "המארז בין היפים בארץ"

לא , : "המארז הכי יפה בארץ"

יש הבדלים בין המשפטים , כן ? :kopfpatsch:

ד''א-, אם אתה כבר אומר שזה לא הכי או בין היפים בארץ, יש לך משהו יותר טוב יפה וטוב מזה להראות לי?

כי לא ראיתי.

אם תביא לי, אני אשמח.

• תגובות 143
  • צפיות 16.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

^^^

אתה מוכן טיפטיפה להוריד את הטונים הוא לא ירד עליו או משהו

פורסם

nimrodh,

הוא כתב בכותרת : "המארז בין היפים בארץ"

לא , : "המארז הכי יפה בארץ"

יש הבדלים בין המשפטים , כן ? :kopfpatsch:

ד''א-, אם אתה כבר אומר שזה לא הכי או בין היפים בארץ, יש לך משהו יותר טוב יפה וטוב מזה להראות לי?

כי לא ראיתי.

אם תביא לי, אני אשמח.

יש הבדל בין המשפטים, אבל בהודעה שלי לא התייחסתי לכותרת, רק ציינתי שזה לא חוד החניט של המודינג הישראלי, לא ציינתי את זה בתגובה לכותרת שלו, פשוט ציינתי את זה.

אגב, אני יכול להביא לך תמונות של מודינג שעשו ישראלים שיפה מזה (לטעמי לפחות כן?), אם תתעקש אני יביא.

אם הפנת את הבקשה אליי אישית, אז אני לא מתעסק במודינג ואני לא מקצועי בתחום, כמו כן התגובות שלי על הפרוייקטים באות מעין נייטרלית של מישהו שלא מבין בתחום.

פורסם

בסדר,

תביא לי מודינגים ישראלים יותר יפים מזה .. :xyxthumbs:

פורסם

לפי דעתך..

גם אני ראיתי את ממזמן, לא נמשכתי בכלל.

אני רוצה לראות באמת פרויקט יותר יפה משל יחיאל ..

פורסם

פרוייקט ספיידי :xyxthumbs:

פורסם

פרוייקט ספיידי :xyxthumbs:

זה ה-פרויקט בכל HWZone..........

עומרי, הבורג באמת נחמד אבל מה זה Borg?

פורסם

אל תטעו בין מארז עמוס בכל טוב לבין מארז יפה ...

המארז של יחיאל בהחלט עמוס בכל טוב , אבל יפה ? איפה היופי ? אין שום קשר בין חלקי המארז , יש גוש שחור באמצע ושני גושים שקופים למעלה ולמטה שאפילו לא מתחברים למארז בצורה נורמאלית ....

באמת שיש כבוד , אבל אני לא רואה פה שום טיפת מודינג איכותי , לאלו מכם שמסתנוורים מהואפוים , אלו שני קופסאות פרספקס שהוכנסו איליהן מערכות קירור גז קנויות , והם הונחו על מארז , זהוא.

דוגמאות לפרוייקטים ישראליים ?

הבורג כמו שנאמר , ספידי , הפרוייקט של קריץ , clearcase by arik g , deusex , winamp ... ורבים אחרים שאני לא זוכר תשמות שלהם..

פורסם

עומרי, הבורג באמת נחמד אבל מה זה Borg?

זה מתוך STAR TREK

הקוביה היא חללית

Cube.jpg

פורסם

המארז של יחיאל בהחלט עמוס בכל טוב , אבל יפה ? איפה היופי ?  אין שום קשר בין חלקי המארז , יש גוש שחור באמצע ושני גושים שקופים למעלה ולמטה שאפילו לא מתחברים למארז בצורה נורמאלית .... 

באמת שיש כבוד , אבל אני לא רואה פה שום טיפת מודינג איכותי , לאלו מכם שמסתנוורים מהואפוים , אלו שני קופסאות  פרספקס שהוכנסו איליהן מערכות קירור גז קנויות , והם הונחו על מארז , זהוא.

הבורג כמו שנאמר , ספידי , הפרוייקט של קריץ , clearcase by arik g , deusex , winamp ... ורבים אחרים שאני לא זוכר תשמות שלהם..

כמו שכבר הסברתי לא חייב להיות קשר כדי שהמארז יהיה יפה(סתכל בעמוד הקודם)

• 3 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

אמנם לא חייב אבל פה זה פשוט לא יצא יפה.

מה שגמכן, הקירור גז ומים לא משאירים לך מקום לזרוק גפרור במארז... אין מקום לעוד כרטיס מסך אם תרצה... הצינור של הגז חוסם את המאורר... אין אפילו מקום לכרטיס PCI ! הכל עמוס מדיי :x

פורסם

המארז של יחיאל בהחלט עמוס בכל טוב , אבל יפה ? איפה היופי ?  אין שום קשר בין חלקי המארז , יש גוש שחור באמצע ושני גושים שקופים למעלה ולמטה שאפילו לא מתחברים למארז בצורה נורמאלית .... 

באמת שיש כבוד , אבל אני לא רואה פה שום טיפת מודינג איכותי , לאלו מכם שמסתנוורים מהואפוים , אלו שני קופסאות  פרספקס שהוכנסו איליהן מערכות קירור גז קנויות , והם הונחו על מארז , זהוא.

בדיוק

פורסם

אמנם לא חייב אבל פה זה פשוט לא יצא יפה.

מה שגמכן, הקירור גז ומים לא משאירים לך מקום לזרוק גפרור במארז... אין מקום לעוד כרטיס מסך אם תרצה... הצינור של הגז חוסם את המאורר... אין אפילו מקום לכרטיס PCI ! הכל עמוס מדיי :x

בשביל מה צריך לזוק גפרור למארז אם הכול לא על קירור אוויר???

פורסם

תגיד לי, עברת יסודי או שאתה סתם מפגר |:? זה רק מטבע לשון.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים