פורסם 2005 באוגוסט 1720 שנים nimrodh, הוא כתב בכותרת : "המארז בין היפים בארץ" לא , : "המארז הכי יפה בארץ" יש הבדלים בין המשפטים , כן ? ד''א-, אם אתה כבר אומר שזה לא הכי או בין היפים בארץ, יש לך משהו יותר טוב יפה וטוב מזה להראות לי? כי לא ראיתי. אם תביא לי, אני אשמח.
פורסם 2005 באוגוסט 2420 שנים nimrodh, הוא כתב בכותרת : "המארז בין היפים בארץ" לא , : "המארז הכי יפה בארץ" יש הבדלים בין המשפטים , כן ? ד''א-, אם אתה כבר אומר שזה לא הכי או בין היפים בארץ, יש לך משהו יותר טוב יפה וטוב מזה להראות לי? כי לא ראיתי. אם תביא לי, אני אשמח. יש הבדל בין המשפטים, אבל בהודעה שלי לא התייחסתי לכותרת, רק ציינתי שזה לא חוד החניט של המודינג הישראלי, לא ציינתי את זה בתגובה לכותרת שלו, פשוט ציינתי את זה. אגב, אני יכול להביא לך תמונות של מודינג שעשו ישראלים שיפה מזה (לטעמי לפחות כן?), אם תתעקש אני יביא. אם הפנת את הבקשה אליי אישית, אז אני לא מתעסק במודינג ואני לא מקצועי בתחום, כמו כן התגובות שלי על הפרוייקטים באות מעין נייטרלית של מישהו שלא מבין בתחום.
פורסם 2005 באוגוסט 2420 שנים הפרויקט הכי מדהים שראיתי באתר היה מארז בצורת קוביית בורגפשוט מושלםhttp://www.hwzone.co.il/gallery/album137?page=1http://uploaded.fresh.co.il/2005/03/10/53009063.swf
פורסם 2005 באוגוסט 2420 שנים לפי דעתך..גם אני ראיתי את ממזמן, לא נמשכתי בכלל.אני רוצה לראות באמת פרויקט יותר יפה משל יחיאל ..
פורסם 2005 באוגוסט 2620 שנים פרוייקט ספיידי זה ה-פרויקט בכל HWZone.......... עומרי, הבורג באמת נחמד אבל מה זה Borg?
פורסם 2005 באוגוסט 2720 שנים אל תטעו בין מארז עמוס בכל טוב לבין מארז יפה ...המארז של יחיאל בהחלט עמוס בכל טוב , אבל יפה ? איפה היופי ? אין שום קשר בין חלקי המארז , יש גוש שחור באמצע ושני גושים שקופים למעלה ולמטה שאפילו לא מתחברים למארז בצורה נורמאלית .... באמת שיש כבוד , אבל אני לא רואה פה שום טיפת מודינג איכותי , לאלו מכם שמסתנוורים מהואפוים , אלו שני קופסאות פרספקס שהוכנסו איליהן מערכות קירור גז קנויות , והם הונחו על מארז , זהוא.דוגמאות לפרוייקטים ישראליים ?הבורג כמו שנאמר , ספידי , הפרוייקט של קריץ , clearcase by arik g , deusex , winamp ... ורבים אחרים שאני לא זוכר תשמות שלהם..
פורסם 2005 באוגוסט 2720 שנים עומרי, הבורג באמת נחמד אבל מה זה Borg? זה מתוך STAR TREK הקוביה היא חללית
פורסם 2005 באוגוסט 2820 שנים אל תטעו בין מארז עמוס בכל טוב לבין מארז יפה ...המארז של יחיאל בהחלט עמוס בכל טוב , אבל יפה ? איפה היופי ? אין שום קשר בין חלקי המארז , יש גוש שחור באמצע ושני גושים שקופים למעלה ולמטה שאפילו לא מתחברים למארז בצורה נורמאלית .... באמת שיש כבוד , אבל אני לא רואה פה שום טיפת מודינג איכותי , לאלו מכם שמסתנוורים מהואפוים , אלו שני קופסאות פרספקס שהוכנסו איליהן מערכות קירור גז קנויות , והם הונחו על מארז , זהוא.דוגמאות לפרוייקטים ישראליים ?הבורג כמו שנאמר , ספידי , הפרוייקט של קריץ , clearcase by arik g , deusex , winamp ... ורבים אחרים שאני לא זוכר תשמות שלהם..כמו שכבר הסברתי לא חייב להיות קשר כדי שהמארז יהיה יפה(סתכל בעמוד הקודם)
פורסם 2005 בספטמבר 1620 שנים אמנם לא חייב אבל פה זה פשוט לא יצא יפה. מה שגמכן, הקירור גז ומים לא משאירים לך מקום לזרוק גפרור במארז... אין מקום לעוד כרטיס מסך אם תרצה... הצינור של הגז חוסם את המאורר... אין אפילו מקום לכרטיס PCI ! הכל עמוס מדיי
פורסם 2005 בספטמבר 1720 שנים אל תטעו בין מארז עמוס בכל טוב לבין מארז יפה ...המארז של יחיאל בהחלט עמוס בכל טוב , אבל יפה ? איפה היופי ? אין שום קשר בין חלקי המארז , יש גוש שחור באמצע ושני גושים שקופים למעלה ולמטה שאפילו לא מתחברים למארז בצורה נורמאלית .... באמת שיש כבוד , אבל אני לא רואה פה שום טיפת מודינג איכותי , לאלו מכם שמסתנוורים מהואפוים , אלו שני קופסאות פרספקס שהוכנסו איליהן מערכות קירור גז קנויות , והם הונחו על מארז , זהוא.דוגמאות לפרוייקטים ישראליים ?הבורג כמו שנאמר , ספידי , הפרוייקט של קריץ , clearcase by arik g , deusex , winamp ... ורבים אחרים שאני לא זוכר תשמות שלהם..בדיוק
פורסם 2005 בספטמבר 1720 שנים אמנם לא חייב אבל פה זה פשוט לא יצא יפה. מה שגמכן, הקירור גז ומים לא משאירים לך מקום לזרוק גפרור במארז... אין מקום לעוד כרטיס מסך אם תרצה... הצינור של הגז חוסם את המאורר... אין אפילו מקום לכרטיס PCI ! הכל עמוס מדיי בשביל מה צריך לזוק גפרור למארז אם הכול לא על קירור אוויר???
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.