פורסם 2005 ביולי 2720 שנים לדעתי לא נראה נקי מסודר וגם כזה TOWER ענק יכול ליפול בקלות...קח את זה לתשומת ליבך
פורסם 2005 ביולי 2820 שנים האמת היא שלא מאד אהבתי את הפרויקטהחלקים מהפרספקס לא נראים ממש כמו חלק מהמארז, והחתכים היו יכולים להיות נקיים יותר...סך הכל הביצוע סבבה, אבל את הרעיון עצמו לא ממש אהבתי
פורסם 2005 ביולי 2920 שנים לאחר צפיה מרובה בתמונות יש לי שאלה ?מה כל הקטעה במפלצת הזו? היא נראית ממש לא יציבה ...במקומך היתי בונה מארז עם מדפים למדחסיםאם במקרה ניסית לעשות חיקויי של VAPO-LI אז זה יצא ממש טוב אבל למרות כל הביקורת קבל חח PS זה לא מארז מבין היפים בארץ.......עריכה:יש לזכור שמארז מאובזר זה לא תמיד טוב צריך לשמור על פרופורציותמה שאתה לא עשית....
פורסם 2005 באוגוסט 1320 שנים המארז אומנם מפצלצתי , גדול ומושך את העיין אך יש בו משהו מוזר , כמו שאמרו פה קודם , החלקים לא מתאימים אחד לשני , אין לו LINE אחיד . אני באמת נותן לך את הכבוד שהצלחת לעמוד בשאיפה שלך מהרגע הראשון ועד לאחרון, מתמונה שראיתה בפורום ועד לתוצר כמעט זהה ומוגמר. אני מקווה לראות אותו באחד ממסיבות הרשת הגדולות זה יהיה נחמד , גם אני יהיה שם עם כמה מארזים שלי וד"א מאיפה קנית את המערכת קירור בגז? סליחה אם כבר עניתה למישהו על השאלה.. פשוט תראה את שעת התגובה ותבין..
פורסם 2005 באוגוסט 1420 שנים יפה ומפלצתי, דורש אוברקלוק רציני.אולי זה יביא לך השראה לפרוייקט הבא:http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=135791.0או זה (העמוד של הפורום על המחשב למעלה):http://pcchill.com/phpBB2/viewtopic.php?t=4&postdays=0&postorder=asc&start=30http://pcchill.com/Home_of_the_SUB_ZERO/6.jpg
פורסם 2005 באוגוסט 1520 שנים המארז אומנם מפצלצתי , גדול ומושך את העיין אך יש בו משהו מוזר , כמו שאמרו פה קודם , החלקים לא מתאימים אחד לשני , אין לו LINE אחיד . אני באמת נותן לך את הכבוד שהצלחת לעמוד בשאיפה שלך מהרגע הראשון ועד לאחרון, מתמונה שראיתה בפורום ועד לתוצר כמעט זהה ומוגמר. אני מקווה לראות אותו באחד ממסיבות הרשת הגדולות זה יהיה נחמד , גם אני יהיה שם עם כמה מארזים שלי וד"א מאיפה קנית את המערכת קירור בגז? סליחה אם כבר עניתה למישהו על השאלה.. פשוט תראה את שעת התגובה ותבין.. תשמע לא חובה שיהיה ליין אחיד לעבודה מסוימת יש לידעתך זרם שלם באומנות אשר מקפיד על ליין לא אחיד(אקספניניזיוניזם או איך שלא קוראים לזה) למרות שאני בטוח שיחיאל לא הלך לפי זה מלכתחילה אבל אם אתה שופט את זה ככה אז זה מדהים
פורסם 2005 באוגוסט 1520 שנים אני חושב שאם המארז היה בקוו אחיד עם חלקים שמתאימים אחד לשני, זה באמת היה יכול להיות יותר נחמד.. אבל זו רק דעתי..עדיין לא מאוחר מידיי לעשות את זה... ואני מוכן לעזור לו לעשות את זה אם הוא מעוניין.. "מדהים"? לא הבנתי מה פירוש המשפט..?
פורסם 2005 באוגוסט 1520 שנים שהכול תלוי באיזה גישה אתה שופט את המוצר נגיד למשל מוכנית אם תלך לפריוס בכיוון של ביצועים אתה תתאכזב אבל אם תלך לכיוון של חיסכון אז אתה תצא מסופק(כל זה למען המשל בלבד)
פורסם 2005 באוגוסט 1520 שנים איך הגעת למסקנה שלפריוס יש ביצועים גרועים?יש לה מנוע 1.5 עם 100 כ"ס שזה באמת חלש, אבל אל תשכח שהמנוע ההיברידי מוסיף לה עוד 45 כ"ס.זה יוצא 145 כ"ס (+-).היא נותנת ביצועים כמו כל מכונית 2.0 אחרת שיש בשוק (אולי פחות מהאקורד, אבל כמו המאזדה6, פיגו 407, סיטוראן C5 ושוט..).בקיצור, הדוגמא על הפריוס לא טובה.אגב, ליחיאל, הפרוייקט יצא יפה מאוד, לא 'הכי יפה בארץ' אבל מיוחד ונחמד מאוד.
פורסם 2005 באוגוסט 1720 שנים כמו שאמרתי זה רק בשביל המשל ול מתבסס על נתונים אמיתיים סתם הבאתי באותה מידה אפשר לכתוב סוסיתא וחיפושית
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.