עבור לתוכן

המארז בין היפים בארץ... הפרויקט סויים ובהצלחה .. הכול מוכן טיפ טופ כנסו ותהנו..

Featured Replies

פורסם

תקטין את התמונות לגודל של 800X600, זה מעצבן שהם מרחיבות את הדף יותר מדי.

כמו כן, תשקול את העבר ת'רד זה לפורום יומניי פרוייקטים, הוא מתאים יותר לשם.

• תגובות 143
  • צפיות 16.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

פרוייקט מושקע אבל לא על הפרטים הקטנים (שהורסים).

לדעתי אתה קצת יותר מידי ממהר עם הפרוייקט, החיתוכים לא לוטשו ויושרו, גם ההחיתוכים של המאורר וגם של הדלת, פצירה של 10 שקל תעשה את העבודה.

עם כבר אתה משקיעה כל כך הרבה כסף מסביב, למה שלא תשקיע בקוביות שמוכרים בפרוזן בשביל לחבר את לוחות הפרספקט, במקום זוויות ה L' השחורות שהורסות את הלוק, או שאפילו שתכין לבד.

הפרספקט שחובר על המסגרת של הדלת לא לטעמי מה גם שרואים את הסדקים של בחיבורים של הברגים (לפי דעתי הדלת תראה יותר אסטטית עם תחבר את הפרספרט מאחורי הדלת).

בקיצור מה החיפזון לסיים את הפרוייקט, ותשים לב לפרטים הקטנים.. (כי לדעתי נפלת חזק בקטע הזה בפרוייקט הקודם).

מקווה שאתה לא נפגע, כי כל המילים האלו נבאו מתוך רצון לראות את הפרוייקט הזה מגיעה לתוצאות מושלמות..

פורסם

400 דולר להוציא על פרוייקט ולחפף כ"כ?

מה כסף גדל על עצים?

וחוצמזה- מישהו זוכר מהו בעצם הרעיון של המושג "מודינג"???

בטח שלא זה :nixweiss:

פורסם

נראה שיש לך הרבה זמן פנוי עכשיו לעבוד על זה, נראה שאתה עושה עבודה טובה אז תמשיך לעדכן. :xyxthumbs:

פתחו פורום מיוחד של "יומני פרוייקט" חבל שאתה לא משתמש בו...

פורסם

נראה נחמד ביותר.

אבל מה הקטע של זה? שיש לך 2 קופסאות אחת מעל המארז ואחת מתחת? :nixweiss:

בכל מקרה נחמד מאד :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

פרוייקט מושקע אבל לא על הפרטים הקטנים (שהורסים).

לדעתי אתה קצת יותר מידי ממהר עם הפרוייקט, החיתוכים לא לוטשו ויושרו, גם ההחיתוכים של המאורר וגם של הדלת, פצירה של 10 שקל תעשה את העבודה.

עם כבר אתה משקיעה כל כך הרבה כסף מסביב, למה שלא תשקיע בקוביות שמוכרים בפרוזן בשביל לחבר את לוחות הפרספקט, במקום זוויות ה L' השחורות שהורסות את הלוק, או שאפילו שתכין לבד.

הפרספקט שחובר על המסגרת של הדלת לא לטעמי מה גם שרואים את הסדקים של בחיבורים של הברגים (לפי דעתי הדלת תראה יותר אסטטית עם תחבר את הפרספרט מאחורי הדלת).

בקיצור מה החיפזון לסיים את הפרוייקט, ותשים לב לפרטים הקטנים.. (כי לדעתי נפלת חזק בקטע הזה בפרוייקט הקודם).

מקווה שאתה לא נפגע, כי כל המילים האלו נבאו מתוך רצון לראות את הפרוייקט הזה מגיעה לתוצאות מושלמות..

למה אחי? אני דווקא בעד חוות שעת והצעות לשיפור כי איך לומדים עם לא מטעויות... עכשיו תקשיב בקשר לדלת... אני שוקל להוריד את הפח ולהישאר רק עם הפרספקט מחובר.. אז אומנם זה יראה הרבה יותר יפה אבל מתי שאני ירצה לפתוח את המחשב אז יהיו מלא ליכלוכים של הידיים.. אז נחשוב על משהו.. בקשר לחורים של המאווררים.. לדעתי אתה לא רואה נכון בגלל כול העטיפה הלבנה של הפרסקט.. תבין הפעם כול הפרויקט בוצע עם כול החלקים וכלים שצריך לא חסכתי בזה.. את החורים עשיתי עם כוסות ניסור!.. כך שהם יצאו מדויקות וחלקות מין הסתם.. אני מיתכוון לסיים היום את רובו עם לא כולו של הפרויקט הזה ואז לעלות תמונות מחדש.. כדי להראות לך עד כמה יפה הכול יצא!.בשקוף...

ועל תידאוג עוד לא סימתי...חח אני עדיין מחביא כמה הפתעות בכובע :cool2: ....

400 דולר להוציא על פרוייקט ולחפף כ"כ?

מה כסף גדל על עצים?

וחוצמזה- מישהו זוכר מהו בעצם הרעיון של המושג "מודינג"???

בטח שלא זה :nixweiss:

למה כולם חושבים שחיפפתי!.. לכך לי שבוע שלם רק להגיע למה שאתם רואים בתמונות!!.. אז המ זה ניקרא חיפוף?..

ובקשר ל400 אני ביצעתי הזמנה ב-400 דולר אבל לא רק לי.. אלה לעוד חבר..... בכול מקרה אני עכשיו הולך להביא אותה (תיראו את השעה חח)

נראה שיש לך הרבה זמן פנוי עכשיו לעבוד על זה, נראה שאתה עושה עבודה טובה אז תמשיך לעדכן. :xyxthumbs:

פתחו פורום מיוחד של "יומני פרוייקט" חבל שאתה לא משתמש בו...

אני יודע איך אני מעביר את כול הפרויקט לשם? את זה רק המנהלים יכולים לעשות...

נראה נחמד ביותר.

אבל מה הקטע של זה? שיש לך 2 קופסאות אחת מעל המארז ואחת מתחת? :nixweiss:

בכל מקרה נחמד מאד :xyxthumbs:

אז כך הכול השראה מהפרויקט הזה:

http://forums.vr-zone.com.sg/showthread.php?t=21854&page=10&pp=15

רק שלדעתי אני יעשה אותו יותר יפה.. (חוץ מהקוביות של החיבורים.. חח) בכול מקהר אני משתמש בקומה העליונה גם כן בגז.. ובקומה התחתונה תיהייה מערכת קרור מיים שהזמן בין כול הדברים מפרוזן...

על תידאגו ימשיך לעדכן...

יחיאל :xyxthumbs:

פורסם

אין לך את הזלמן בתר קירור מים?

פורסם
  • מחבר

כן יש לי אותו פשוט הוא לא יכנס לי למארז שבניתי עכשיו לכן אני מוכר את הזלמן למעונינים!!! ובמקום הבאתי את הקרור מיים מפרוזן (שהגיע זה אצלי בבית חחח)

יחיאל :yelclap:

פורסם

החיתוך של החלון נוראי אתה חייב לשייף..... (למרות שיש גרועים יותר)

ולמה הפרספקס מכוסה במין כיסיו בצבע לבן?

פורסם

הוא כבר אמר- כגדי להגן עם הפרספקס

ויחיאל- אתה באמת חייב לשייף

פורסם

שיוף חובה

פרוייקט אחוש-סוס!!!!

גם לדעתי להעביר ליומני פרוייקטים... :smile1:

פורסם

יחיאל למה אתה שם אז הכל אחד על השני אי אפשר לשים בצד?

פורסם
  • מחבר

אז כך.. עידכון לא קטן.... שיוף לחלון נעשה... היום בצוהורים.. המחשב כמעט מוכן!!.. אני פשוט מחכה שהחנות שאני וקנה ממנה אתה ברגים תיפתח (ב-4) ואז אני יביא את ה10 ברגים האחרונים שחסרים לי... :pissed: בכלליות יצא מדהים!! (אני יעלה תמונות יותר מאוחר..) דבר אחד מבאס וזה שנישברה לי כבר קטודה אחת לבנה..... :'( אחי המעצבן.. (בכול מקרה נכון לעכשיו במקום 2 לבנות תהייה אחת לבנה.. ואולי אני יוסף גם אחת אדומה ליופי..) מדבקות ניקנו אולי לא הרבה.. אבל בנתיים עם הכסף שייש לי זה מה שקניתי כמובן שבינהם יש מדבקה של HW-ZONE כמו שהובטח.. ;D בתוכנן בצד הימני של המחשב לכתוב עם מדבקות את המפרט!.. וכמו כן בקדימה של שני הקומות לשם להבות!!.. כחולות כמובן.. חח

ניראה עם הזמן והכסף.. בנתיים יצא סוס!!.. חח עוד איזה שעה לפחות אני יעלה תמונות..

יחיאל :xyxthumbs:

פורסם

למה אתם מתכוונים מדבקות? אתה מדפיס את הסמל על נייר דביק?

פורסם
  • מחבר

לא את הסמל אלה רק את השם... וכן על מדבקה כחולה רגילה...

יחיאל :yelclap:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים