עבור לתוכן

מי אמר שבנות לא מפליצות (ועוד בשידור חי)?...

Featured Replies

פורסם

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

שימו לב....היא כימעט נפלה מהעוצמה של הפלוץ!!!

פורסם

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

אחד הטובים ! :lol:

פורסם

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

פורסם

חחחחחחחחחחח ענקקקקקקקקקקקקקקק

פעם שנייה מביאים היום משהו מצחיק חח יפה!!! :xyxthumbs:

פורסם

למה זה לא עובד לי ? :\

מה חסר לי שמופיע סמל של QUICK TIME וזהו?!

פורסם

אופס.

כך נראה הפרוף שלה לפני: :silly:

וכך אחרי: ::)

פורסם

קלטתי עכשיו שאחרי שהיא הפליצה היא האשימה את הכיסא!!! :screwy:

פורסם

אני לא מאמיןןןןןןןןןן!!

זה אחד הדברים הכי מצחיקים ששמעתי וראיתי בחיים שלייייייי אני לא יכולללללללל להפסיקקק!!! וכן, היא האשימה את הכיסא חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

מסכנה באמת שאני מרחם עלייה ככה בשידור ישיר.. בטח כולם מסביבה היו בהלם!! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

פורסם

זה נראה כאילו יש לה שפם.

פורסם

סוף סוף משהו שבאמת מצחיק בפורום הזה... ענק!

פורסם
  • מחבר

זה לא כזה מצחיק, אבל... שיהיה.

זה הרבה פחות מצחיק מממממעעע, אני כבשה, מעעעעע.

פורסם

הלינק לא עובד לי :nixweiss:

פורסם

^

me 2 :(

הצעות: לינק אחר..?

שמישהו יוריד ויעלה לשרת אחר..?

שנצחק על השרת העקום של נענע..?

פורסם

גם לי לא.... :s07:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים