פורסם 2005 ביוני 2020 שנים :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: שימו לב....היא כימעט נפלה מהעוצמה של הפלוץ!!!
פורסם 2005 ביוני 2020 שנים חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אחד הטובים !
פורסם 2005 ביוני 2020 שנים :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
פורסם 2005 ביוני 2020 שנים אני לא מאמיןןןןןןןןןן!!זה אחד הדברים הכי מצחיקים ששמעתי וראיתי בחיים שלייייייי אני לא יכולללללללל להפסיקקק!!! וכן, היא האשימה את הכיסא חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחמסכנה באמת שאני מרחם עלייה ככה בשידור ישיר.. בטח כולם מסביבה היו בהלם!! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
פורסם 2005 ביוני 2020 שנים מחבר זה לא כזה מצחיק, אבל... שיהיה.זה הרבה פחות מצחיק מממממעעע, אני כבשה, מעעעעע.
פורסם 2005 ביוני 2020 שנים ^ me 2 הצעות: לינק אחר..? שמישהו יוריד ויעלה לשרת אחר..? שנצחק על השרת העקום של נענע..?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.