פורסם 2002 ביולי 2323 שנים לאחר ששמתי לאח שלי ב מחשב (פנטיום 3 800) את הספק שלי (של פנטיום 4 1.6) התחיל לצאת עשן מלוח האם שלו ואחר כך הפסיק לעבוד המאוורר של כרטיס המסך מה שגרם להתחחמות יתר של הכרטיס וגרם לתקיעות רצניות ! אז חשבתי שלוח האם דפוק אזז החלפתי אותו היום הביאו לי לוח חדש אבל במחשב עדיין לא פועל אפילו לא נדלק יכול להיות שזה המעבד ? או הספק הישן של אח שלי (אגב החזרתי אותו בחזרה ורק אחרי זה גיליתי כי המאוור לא עובד עם הספק של פנטיום 4 בכלל לא נכנס ל WINDOWS) אז בבקשה עזרו לי אני מתכנן לעשות רשת ביתית בקרוב ואני לא יכול בגלל המחשב של אח שלי זה דחוף מוות !
פורסם 2002 ביולי 2323 שנים מחבר אתה באמת חושב שזה הספק?אם המעבד היה נדפק אז המחשב גם לא היה נדלק?יש דרך כל שהי לבדוק אם הספק נדפק בלי להחליף אותו ?
פורסם 2002 ביולי 2323 שנים אם המחשב אפילו לא עולה זה יכול להיות או המעבד או הספק.ספק- כי אין מיץ שאיתו המחשב "ידלק".מעבד- ללוח ושאר הרכיבים אין עם מה לגרום למחשב לעלות.
פורסם 2002 ביולי 2323 שנים מחבר יש דרך כל שהי לדעת את הסיבה המדיוקת כי אין לי כוח להחליף מליון דברים למחשב המחורבן של אח שלי (אני ממש מעוצבן אז סליחה על המילים)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.