עבור לתוכן

עיוותים בתמונה עם 6600GT

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

יש לי כרטיס מסך Albatron 6600GT, ולאחרונה (בעיקר ב-GTA:SA) אני נתקל בבעיות מעצבנות. בזמן המשחק פתאום מופיעים מעין משולשים שחורים על המסך, שהקודקוד שלהם באמצע. הם משנים את הצבע והצורה ומפריעים מאוד. ברגע שעושים pause נפטרים מהם, אך הם חוזרים לאחר כמה זמן. ניסיתי לשחק עם ההגדרות, וראיתי שהבעיה קורה הכי הרבה כשההגדרות נכפות על GTA מבחוץ (כשלא מסומן ב-AA וב-AF את Application controlled). כשסימנתי application controlled תדירות הבעיה פחתה מאוד, וכבר בקושי נתקלתי בה.

הבעיה קיימת גם ב-FS2004, כל עוד ה-AA נמצא על אחד מהערכים עם 8xS. ברגע שאני מוריד ל-4x, זה נפתר שם לגמרי.

ד"א, המשולשים האלו הם לא העיוותים היחידים, ולפעמים גם הטקסטורות "מאבדות שליטה" ומתחילות לרצד וכו' וכו'.

חבר שלי סיפר שלי שקוראים לתופעה artifacts ושהיא יכולה להיגרם כתוצאה מטמפרטורה גבוהה מדי או פגם בכרטיס.

האם לדעתכם זאת באמת הבעיה, או שיש סיכוי שב-GTA באמת אסור לכפות את ההגדרות מבחוץ, ו-FS לא מסתדר עם 8xS?

תודה מראש,

גיא.

פורסם

חבר שלך צדק, מה שאתה מתאר זה באמת ארטיפקטים...

והסיבות שזה יכול להגרם זה או כתוצאה מחום או מפגם בכרטיס (ליבה/זכרונות).

ע"מ לשלול את הבעיה של החום, תבדוק את הטמפ' של הכרטיס דרך הדרייבר במצב של IDLE וLOAD, ואז נדע אם זו בעיה של חום או שהכרטיס פשוט פגום ועליך ללכת להחליפו.

פורסם
  • מחבר

אין לי מד טמפרטורה על הכרטיס ???

פורסם

שואל או קובע?

פורסם
  • מחבר

קובע.

פורסם

צריך להיות לך תחפש יותר טוב בדרייבר...

פורסם

הממ מעניין, אולי תוכלו לעזור לי עם בעיה דומה...

ב-GTA יש לי כמה בעיות גראפיות (עם LEADTEK 6600GT EXTREME)

1) כשהמשחק ביום, לפעמים התמונה קצת מטושטשת, או יותר נכון מבעבעת, משהו כזה.

2) כשאני מסתכל על השמיים הם לא חלקים אלא יש בהם כמה קווים, והם נראים לא טוב.

3) כשאני נוסע ממש ממש מהר עם מכונית כל הסביבה נעשית מטושטשת ולא ברורה.

מלבד זאת, הכל עובד חלק, גראפיקה מצויינת, רץ טוב.

הכרטיס מסך עובד בערך ב-45C במנוחה ומגיעה לסביבות ה-55-60C במאמץ כך שהבעיה לא נראית לי חום.

האם הכרטיס פגום וניתן להחליפו, או האם אלו בעיות ידועות או נורמליות שאמורות להתרחש?

פורסם

הממ מעניין, אולי תוכלו לעזור לי עם בעיה דומה...

ב-GTA יש לי כמה בעיות גראפיות (עם LEADTEK 6600GT EXTREME)

1) כשהמשחק ביום, לפעמים התמונה קצת מטושטשת, או יותר נכון מבעבעת, משהו כזה.

2) כשאני מסתכל על השמיים הם לא חלקים אלא יש בהם כמה קווים, והם נראים לא טוב.

3) כשאני נוסע ממש ממש מהר עם מכונית כל הסביבה נעשית מטושטשת ולא ברורה.

מלבד זאת, הכל עובד חלק, גראפיקה מצויינת, רץ טוב.

הכרטיס מסך עובד בערך ב-45C במנוחה ומגיעה לסביבות ה-55-60C במאמץ כך שהבעיה לא נראית לי חום.

האם הכרטיס פגום וניתן להחליפו, או האם אלו בעיות ידועות או נורמליות שאמורות להתרחש?

חוץ מהבעיה השניה כל הבעיות הן חלק מהמשחק...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים