פורסם 2005 ביוני 1920 שנים טוב ככהרציתי לשאול לגבי ראוטרכמה עולהאל חוטי וכו'אל חוטי אני לאדעכי פשוט מחשב אחד בקונה השנייה ואחד בראשונה אז זה לא יתפס הבנתי או משו כזהויהיה בעיותתמליצו על משו נורמלי שיתפס ואם לא אל חוטי אז חוטי אז טוב....תודה מראש ,מריק
פורסם 2005 ביוני 1920 שנים ראוטר חוטי מומלץ - Edimax 6104k אלחוטי מומלץ - 6114wg מאותה החברה. כתבתי את זה כ"כ הרבה פעמים... תלחץ בבקשה על חיפוש, תחפש בפורום הזה, ותקבל יותר ממה שאתה צריך. בהצלחה. הנה ת'ראד אחד מומלץ () שמצאתי עכשיו בחיפוש
פורסם 2005 ביוני 1920 שנים מחבר וואלה תודה =]רק רציתי לדעת אם יהיו לי בעיות אם האל חוטי כי בכול קומה יש מחשב... =[
פורסם 2005 ביוני 2020 שנים אז אולי עדיפה רשת על גבי רשת החשמל (שום פעם - יש דיונים בפורום)יש באתר ביקורת על רשת כזאת. כדאי להסתכל
פורסם 2005 ביוני 2020 שנים אממ אני לא יכול לעזור לך הרבה אבל אם אתה רוצה לשרוד עם האינטרנט תעשה לעצמך טובה ואל תקנה d-link!!!הייתי ממליץ לך על אדימקס!
פורסם 2005 ביוני 2020 שנים מחבר סבבה תודהכנראה אני עושה חוטי,יש המלצות?[יעני לא ראוטר אל חוטי אלא השני]משו נורמלי 300 שקל בערך?עכשיו כמה מטר הכבל יעני כמו שאמרתי יש מחשב למטה ואחד למעלה זה יגיע בלי בעיות?יעני החוט לא יהיה קצר?אל צחקו פשוט בחיים לא ראיתי ראוטר אני לאדע איך זה נראה וזה
פורסם 2005 ביוני 2120 שנים ראוטר - Edimax 6104k בקשר לכבל - פשוט תמדוד את המרחק שיגיע מהנתב עד למחשב.... ותוסיף רזרבה עוד איזה מטר או שניים אם זה מרחק גדול. אל צחקו פשוט בחיים לא ראיתי ראוטר אני לאדע איך זה נראה וזה זה הנתב 6104K הנה תמונה של אחד מאחורה הנה הצד האחורי של הנתב 6104K, איפה שמחברים את הכבל והנה ביקורת על הנתב EDIMAX 6104K
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.